Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η ινα..Ποια είναι η από κάτω? Οι πρωινές στυσεις είναι οι καλύτερες...![]()
οταν η πορσε του σεξ συναντα τη φεραρι του σεξ τοτε η ασφαλτος...(κρεβατι) καιγεται!!!!Καλοπερνάει η Ιννα...
Ωραία το καβαλάς το άτι αστέρι μου χαχαχα το κακό είναι ότι με στέλνεις για κρύο ντους να χαλαρώσωΙνα Ελενα![]()
οταν η πορσε του σεξ συναντα τη φεραρι του σεξ τοτε η ασφαλτος...(κρεβατι) καιγεται!!!!
Παράθεση από: gy (σήμερα στις 11:22)
Η ινα σε συνεντευξη το εχεις δηλωση οτι γουσταρει το ιδιο γυναικες και αντρες. Πλακα ειχε ο Τεο " Η Ινα εχει παει με ποιο πολλες γυναικες απο εμενα" ελεγε χαχαχα
χαχαχχα
χαιρομαι που ειμαι η αιτια να ανεβει αυτη η φωτο !!!!

Ινα Ελενα![]()
Φτανει.. Θα δημιουργησουμε θεμα.Μην το κοβεις τωρα.... βαλε και αλλες χιχι ο ΛΑΟΣ θελει![]()
![]()
Ωραιο ειναι το κρυο ντους μαναρι μου.. Μην το αποφευγεις. Κανει καλο στο κυκλοφορικοΩραία το καβαλάς το άτι αστέρι μου χαχαχα το κακό είναι ότι με στέλνεις για κρύο ντους να χαλαρώσω

Φτανει.. Θα δημιουργησουμε θεμα.;)
Δεν εννοω αυτο.. Οι παλιοι ξέρουν τι εννοω.Γιατι ??? Αφου δεν εχουμε σχολειο σημερα τελειωσαμε νωρις το γραψιμο.
Παναγοοοοοοο.... βοηθαμε λιγο!! χαχαχαχα
Δεν εννοω αυτο.. Οι παλιοι ξέρουν τι εννοω.
οι νεοι όμως πρεπει να μαθαίνουμεΔεν εννοω αυτο.. Οι παλιοι ξέρουν τι εννοω.

Κατα φωνη..οι νεοι όμως πρεπει ναμαθαίνουμεμαθαινουνε![]()
Εσυ δεν εισαι νεος ;)

προσωπικα ειμαι στεναχωρεμενο εφαγα χυλοπιτα απο το κατερινακι μονο με μια φωτο της κυριας ελενας μαζι με ιννα θα βρω το κουραγιο να συνεχισω.ασε που βαλανε και τη σεξολογια στο σχολειο και φοβαμαι μη κοπω...Γιατι ??? Αφου δεν εχουμε σχολειο σημερα τελειωσαμε νωρις το γραψιμο.
Παναγοοοοοοο.... βοηθαμε λιγο!! χαχαχαχα