raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.663
- Πόντοι
- 5.006
Ειναι σεξυ??![]()
![]()
![]()
Αμα ημενα εκει, σου περνουσα ενα μανικι...
Ειναι σεξυ??![]()
![]()
![]()
:S :SΌλη η φώτο λάθος
ριχταρια στον καναπέ... Και τι είναι και ασπρόμαυρα??? Βρε αντε γειααααΜας εχει σπασει τα αρχιδια με τα ριχταρια!!!!!!
Ας όψεται οι γατες μου.. Ναι με τα σπανε![]()
να βλεπεις και τα εικαστικα ρε αμορφωτε.Μας εχει σπασει τα αρχιδια με τα ριχταρια!!!!!!

Κοντομανικο??Αμα ημενα εκει, σου περνουσα ενα μανικι...
Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Παντως δε θα ξεχασω που εκει που ετρωγες τα κερασακια σου σε μια γωνιτσα στο Sugar Babes
και ηρθα να σε δω , αφησες το μπωλ και σηκωθηκες να μου μιλησεις, χωρις να με ξερεις!
Πολυ ωραια κινηση !
Κοντομανικο??
Επειδη εισαι κ στην ομαδα των αγαπητων μου παπουληδων κ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΩΝ...
Το αφησα σπιτι το καλαμι..Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Παντως δε θα ξεχασω που εκει που ετρωγες τα κερασακια σου σε μια γωνιτσα στο Sugar Babes
και ηρθα να σε δω , αφησες το μπωλ και σηκωθηκες να μου μιλησεις, χωρις να με ξερεις!
Πολυ ωραια κινηση !
Ναι καλα... Με επεισες τωραΔεν εχω σχεση με τους βλαμμενους κωλογερους!!!!ειναι ολα ψεμματα...
εκτός από κεράσι μπανάνα τι άλλο φρούτο είχε? Με καμία μπάρα βρώμης δε σε είδα...Το αφησα σπιτι το καλαμι..
Καλησπερα :-* :-*
Δεν σε λεμε να σκασειςΣου παιξε κανα κλαρινο ή μονο στο μιλητο?

δεν πιστεύω να κοκκίνισες...Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Πολυ ωραια κινηση !
Ναι καλα... Με επεισες τωρα![]()
Μονο φυσικα, προιοντα.. Τα παμε αυτα πριν μερες ;)εκτός από κεράσι μπανάνα τι άλλο φρούτο είχε? Με καμία μπάρα βρώμης δε σε είδα...
είσαι σίγουρη γι αυτό...?Το αφησα σπιτι το καλαμι..
Καλησπερα :-* :-*
Σου παιξε κανα κλαρινο ή μονο στο μιλητο?
θέλει ξεκούραση το κορίτσι γιατί είπαμε είναι τουρμπατο αμάξι αλλά δε μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο κόφτη θα κλατάρει. Θέλει να ηρεμήσει να αλλάξει λάδια φίλτρα κτλΜε μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,
Τον άλλο μήνα το πρωί θα μας λέει καλημέρα και καληνύχτα μαζί.
κατάλαβα σκέτο. Κουάκερ!!!Μονο φυσικα, προιοντα.. Τα παμε αυτα πριν μερες ;)