Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Πρέπει να δουλευω την γλωσσα, σεβομενη τα ηθη κ τα εθιμα ενος τοπουΘα μαθεις κι αλλη ξενη γλωσσα βρε θηρίο?

Πρέπει να δουλευω την γλωσσα, σεβομενη τα ηθη κ τα εθιμα ενος τοπουΘα μαθεις κι αλλη ξενη γλωσσα βρε θηρίο?

Αντε κ στο κρατικό θεατρο βορειου Ελλαδοςοφειλω να ομολογησω οτι στη τελευταια ταινια της κυριας ελενας το υποκριτικο της ταλεντο οσον αναφορα το τομεα στην ηθοποια και γενικα στους διαλογους περασε σε αλλο επιπεδο![]()

η επομενη ταινια θα ειναι με τον Θεοδωράκη (Αγγελοπουλο)οφειλω να ομολογησω οτι στη τελευταια ταινια της κυριας ελενας το υποκριτικο της ταλεντο οσον αναφορα το τομεα στην ηθοποια και γενικα στους διαλογους περασε σε αλλο επιπεδο![]()
για Επίδαυρο είσαι να σε δούμε και στο δράμα στη κωμωδία είσαι οκΑντε κ στο κρατικό θεατρο βορειου Ελλαδος![]()
![]()
Ευχαριστώ,δεν ήξερα ότι σου αρέσουν τα "μηχανάκια'....Oφειλω να δηλωσω τα σεβη μουστο << μηχανακι >> που εχεις (αν εχεις, μπορει να ειναι το ονειρο σου
) .. Αργοτερα σε σενα
Καλησπερα![]()
![]()
Μιλάμε φίλε παίζει να έχεις τα άπαντα του Χάρρυ Κλυν στη βιβλιοθήκη σου. Σωραίοςη επομενη ταινια θα ειναι με τον Θεοδωράκη (Αγγελοπουλο)![]()
![]()
αλλα για να ξερετε και οι νεοι η καλυτερη δραματικη ταινια με ψήγματα πορνο ;)![]()
φιλε μονο με χιουμορ παλευεται η κατασταση ;)Μιλάμε φίλε παίζει να έχεις τα άπαντα του Χάρρυ Κλυν στη βιβλιοθήκη σου. Σωραίος![]()

αρχοντα το τραπεζι απο εσενα περιμενουτμε ;)![]()
.... Ότι κάτσαμε .. Με τόν θαλασσινό αεράκι..

Κι ένα από εμένα, παίζει να το έχεις βάλει ήδη και να μην το έχω δει ;)φιλε μονο με χιουμορ παλευεται η κατασταση ;)![]()

.....αρχοντα το τραπεζι απο εσενα περιμενουτμε ;)γιατι η χατζη θα την βγαλει με πασατεμπο
![]()
![]()
Αντε να διούμε πως θα τα πας και θα σε ανακηρυξουμε Κόμησα της ΚρήτηςΠρέπει να δουλευω την γλωσσα, σεβομενη τα ηθη κ τα εθιμα ενος τοπου![]()
![]()
.....
..... εγώ φίλε μου καλέ κάθε ημέρα τό μενού έχει θαλασσινά.. ελπίζω Κ ή κυρία Χατζή για την περίσταση νά έχει κάτι ανάλογο.. τό τραπέζι μου Στην διάθεση σού φίλε μου καλέ.
Ε, εσυ τι θα πεις,οφειλω να ομολογησω οτι στη τελευταια ταινια της κυριας ελενας το υποκριτικο της ταλεντο οσον αναφορα το τομεα στην ηθοποια και γενικα στους διαλογους περασε σε αλλο επιπεδο![]()
ακομα κλαις απο χθες η το ξεπερασες;κατσε να σου στειλω τα γκομενακια τα κοντουλικα....καλησπεραΕ, εσυ τι θα πεις,
Αγαπούλης είσαι.
Για να ρωτήσουμε και κανα κριτικό κινηματογράφου
Στειλε,ακομα κλαις απο χθες η το ξεπερασες;κατσε να σου στειλω τα γκομενακια τα κοντουλικα....καλησπερα
διάβασε παραπάνω να δεις τι έπαθα να γελάσεις και να δεις που έχουμε φτασειΣτειλε,
Απ τη φώτο θα καταλάβω ύψος εγώ
Μάλλον εισαι υπερτυχερός που δε σου το έκλεψανδιάβασε παραπάνω να δεις τι έπαθα να γελάσεις και να δεις που έχουμε φτασει
παλιό είναι απλά έχουν θράσος γιατί ήταν σε κεντρικότατο δρόμο εφτά το πρωί και γελάω με αυτά που πήραν σαφώς μέσα στην ατυχία μου είμαι τυχεροςΜάλλον εισαι υπερτυχερός που δε σου το έκλεψαν