Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εσενα σ αρεσουν οι κοντεςΚι εμείς με τόσα ένσημα στο νήμα μένουμε απ έξω,
Κλαψ κλαψ

Εσενα σ αρεσουν οι κοντεςΚι εμείς με τόσα ένσημα στο νήμα μένουμε απ έξω,
Κλαψ κλαψ

......Εννοεις απο την ταινια
Καλημερα κοκορικο μου :-* :-*
εγω :- δεν εκανα κατι..........
Γιατί χρησιμοποείτε βαρύτατες έκφράσεις ??

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ......
........ φυσικά ...ένα μικρό, μικροσδκοπικούλι δειγματάκι .....άχχχχχχχχχχχχχχχχ τί πάθαμε δημητράκη !!
τι ποτ πουρι απο την δραση σου ;)ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ![]()
![]()

Ε οχι και τιμωρος ... :- :Sκαι εμεις πως θα αποκτησουμε επαγγελματικη εμπειρια(προϋπηρεσια)σχετικά με αυτο???θα παιθανουμε με τον καϊμο μας που μας ελεγε η πρώτη λαζογερμανίδα που πήδηξα τοτε 2000(αχ το καϊμο σου να είχα και ας παιθενα)!ελενα εισαι λιγο "τιμωρός" για τα ελληνικά δεδομένα...και ποιός δεν θα ήθελε συνάντηση μαζί σου έστω έστω για ένα καφέ...

:-*Καπως ετσι . Απο τις ταινιες στο *****τι ποτ πουρι απο την δραση σου ;)![]()
![]()
...........τι ποτ πουρι απο την δραση σου ;)![]()
![]()

Oλοι χρειαζονται μια καλη κουβεντα ανεξαρτητως φυλου ηλικιας χρωματος φυλης ;) ;)ναι και φυσικα τα θελουν ! και οι ανδρες δεν τα θελουμε ?
ετσι φιλτατε ;)...........
........ είσθε ό μόνος πού άπαντάτε , στόν ORIGINAL ΚΛΩΝΟ ΣΑΣ .......... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

να βαλω και δικο μου ποτ πουρι οταν βαλειςΚαπως ετσι . Απο τις ταινιες στο *****
;)

Ειναι σε αααααλλλο επιπεδο ο Τασος μας...........
........ είσθε ό μόνος πού άπαντάτε , στόν ORIGINAL ΚΛΩΝΟ ΣΑΣ .......... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-*αυτο ειναι αληθεια που λες ;) κυνηγάω υπεργαλαξιακους κλωνους πια ;)Ειναι σε αααααλλλο επιπεδο ο Τασος μας![]()
:-* :-*

Εγω αναμενω αποτελεσματα τις διαδικασιας ;) ;)αυτο ειναι αληθεια που λες ;) κυνηγάω υπεργαλαξιακους κλωνους πια ;)![]()
που νομιζουν οτι ειναι πολύ έξυπνοι
![]()
![]()
Αμεεεε...
......έπιτρεπετε νά βάλω & έγω ένα τρειλερ ??

υπαρχει πορισμα ;) εχουν αποφανθεί οι γιατροιΕγω αναμενω αποτελεσματα τις διαδικασιας ;) ;)
συντομα στης οθονες σας

τι ειναι το αμε >Αμεεεε![]()
αθηναια εγινες