TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
ξέρεις είναι λίγο απότομος εννοεί ότι είπες ότι είπες αν δεν έχεις κάτι άλλο αντίοεσυ με το παπιγιον και στριγνκ ?
ποιο κουβαδακι δεν καταλαβαμε?
ξέρεις είναι λίγο απότομος εννοεί ότι είπες ότι είπες αν δεν έχεις κάτι άλλο αντίοεσυ με το παπιγιον και στριγνκ ?
ποιο κουβαδακι δεν καταλαβαμε?
διαβαζω την κριτικη και ειπα να γραψω εδω τα σχολια μου:
ας πουμε δυο λογακια ... ειναι αρκετα παθητικη γουσταρει κωλοσκαμπυλα με συνδυασμο που γουσταρει να μπινελικωνει τον αντρα , πιπα καλη δινει ολες τις τρυπες της για 150γιουρια και μπορεις πριν την συνευρεση να εχεις δει και καποια τσοντα της να την φαντασιωνεσε ...
δεν εχει κατι το ιδιαιτερο το προγραμμα της ... αν ριξει λιγο την τιμη θα ηταν καλη προταση ... για να πεις οτι πηγαινεις με μια που την εχεις δει και σε τσοντα ! αλλα με αυτη τη τιμη δεν γινετε ...
εγω μπερδευτικα τωρα...τι ειναι βαρυ ποτηρι ? υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα δηλαδη να σου ερθει μεθυσμενη και να μην ξερει τι της γινετε ? εχει και μπυροκοιλια πωπω
ρε αδελφέ δεν κατάλαβες ο κλασσικός ο ....... ο Έλληναςεγω μπερδευτικα τωρα...
γραφεις κριτικη
εκφερεις γνωμη για το πρόγραμμα και την τιμη
κ μετα ρωτας αν εχει μπυροκοιλια?![]()
εγω μπερδευτικα τωρα...
γραφεις κριτικη
εκφερεις γνωμη για το πρόγραμμα και την τιμη
κ μετα ρωτας αν εχει μπυροκοιλια?![]()
σε 2 απανωτα ποστ 2 διαφορετικες εκδοχες?ρε αδελφέ δεν κατάλαβες ο κλασσικός ο ....... ο Έλληνας
κάτσε ρε που αλλού θα βρεις να γελάσειςσε 2 απανωτα ποστ 2 διαφορετικες εκδοχες?
κ καμενο τελειως να το εχεις θα το καταλάβεις ρε
υ.γ με κανατε κ εγραψα παλι κουφαλες![]()
ναι αυτος το λεειβαση του ποστ που εχει ακριβως μετα που αναφερει καποιος που εχει μπυροκοιλια.
τι να γελασω ρε εγω με κατι τετοια περνω αναποδες κ το ξερεις να το φαω τελικα το μπαν μου θελεις?κάτσε ρε που αλλού θα βρεις να γελάσεις
το άσχημο είναι ότι τέτοια ώρα τον πήρα χαμπάρι αλλιώς θα γελούσαμε σαρκαστικάτι να γελασω ρε εγω με κατι τετοια περνω αναποδες κ το ξερεις να το φαω τελικα το μπαν μου θελεις?
τι να γελασω ρε εγω με κατι τετοια περνω αναποδες κ το ξερεις να το φαω τελικα το μπαν μου θελεις?
Xαλαρωστε ειμαι σε δειπνο και τα ποτα ειναι ΜΠΥΡΕΣ![]()
Μπυροκοιλια αψου
Δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα δεν εγινε κ τιποτα..
Ο z4 κ η παρεα του χιλιαδες σελιδες τωρα οταν τρελαινεται με μενα γραφει κατι γραφικο κ αποχωρει χαρουμενος οτι κατι εκανε..
Επιστρεφω στην παρεα, μου.. ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΕΕΣΣΣ![]()
![]()
![]()
το αν είμαι βαρυς κ ασήκωτος ασε να το κρινουν οσοι με ξερουν...ωωω εισαι βαρυς και ασηκωτος χαχαχα
προτιμησε μεσημερι ουζα δεν κανουν κοιλιαXαλαρωστε ειμαι σε δειπνο και τα ποτα ειναι ΜΠΥΡΕΣ![]()
Μπυροκοιλια αψου
Δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα δεν εγινε κ τιποτα..
Ο z4 κ η παρεα του χιλιαδες σελιδες τωρα οταν τρελαινεται με μενα γραφει κατι γραφικο κ αποχωρει χαρουμενος οτι κατι εκανε..
Επιστρεφω στην παρεα, μου.. ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΕΕΣΣΣ![]()
![]()
![]()
η ενημέρωση του φτάνει μέχρι την Eurovisionτο αν είμαι βαρυς κ ασήκωτος ασε να το κρινουν οσοι με ξερουν...
τουλάχιστον εγω όταν γραφω κατι είναι στανταρ δεν είναι 2 διαφορετικες εκδοχες σε 2 μολις μυνηματα...
τελικα την συνάντησες κ εβαλες κριτικη?
εκφεροντας γνωμη για τιμες κ υπηρεσίες?
αν ναι την μπυροκοιλια την αποκτησε μετα?
κατσε σε λιγο θα βγω προμοτορας καληνυχτακιας αγαπουλης δυκηγορος υπερασπιστης κ τα λοιπα και τα λοιπα...η ενημέρωση του φτάνει μέχρι την Eurovision![]()
![]()
κατσε σε λιγο θα βγω προμοτορας καληνυχτακιας αγαπουλης δυκηγορος υπερασπιστης κ τα λοιπα και τα λοιπα...
ηδη βγηκα βαρυς κ ασήκωτος
τα γνωστα δλδ όταν ο άλλος δεν εχει τι να απαντησει κ να επιχειρηματολογησει
για να το καταφερω αυτό πρεπει να σε καταψηξω κ να το παλευω μερα νυχτα μεχρι τα 90 μου ρεEγώ είμαι μια απ όλα αυτά, κανόνισε να μου πάρεις τη δόξα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να το καταφερω αυτό πρεπει να σε καταψηξω κ να το παλευω μερα νυχτα μεχρι τα 90 μου ρε![]()
![]()