Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
Μέλη : 170265
Online:  2142 επισκέπτες  &  298 μέλη 
Κατάλογος : 11010 καταχωρίσεις & 66134 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Έλενα Χατζή (Athens Diva) Προτεινόμενα

  Έλενα Χατζή (Athens Diva)
  Έλενα Χατζή (Athens Diva)
  Έλενα Χατζή (Athens Diva)
  Έλενα Χατζή (Athens Diva)
  Έλενα Χατζή (Athens Diva)
  Γραφείο/Πρακτορείο Athens Diva
  Χαρακτηριστικά Pornstar
  Έλενα Χατζή (Athens Diva) Banner


  Κριτικές

  Δείτε όλες τις κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 54 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.6   (54)
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.5   (54)
  Γενική συμπεριφορά:
   
  8.3   (54)
  Επικοινωνία:
   
  8.3   (54)
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.1   (54)
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.3   (54)
   
   

  The Raven by The Saint!

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  9.0
  Επικοινωνία:
   
  9.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  The Raven by The Saint!*


  Μια φορά, τα μεσάνυχτα τα σκοτεινά, αδύναμος και αποκαμωμένος, καθώς συλλογιζόμουν πάνω στα φθαρμένα σεντόνια ενός ξενοδοχείου ημιδιαμονής, έγειρα το κεφάλι, ίσα που μ' έπαιρνε ο ύπνος• τότε έξαφνα, έρχεται ένας ανάλαφρος σιγανός χτύπος, όπως όταν κάποιος χτυπάει διακριτικά την πόρτα του δωματίου. “Η κοπέλα που περιμένω θα είναι” μουρμούρισα “που χτυπάει την πόρτα του δωματίου μου- Μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω”.  

  Χαρακτηριστικά θυμάμαι πως ήταν τον ανεμοδαρμένο βροχερό Οκτώβρη, και η κάθε μια ξεχωριστή ρανίδα βροχής που έπεφτε, άπλωνε βαθμιαία το φάσμα της στο τζάμι του σκοτεινού παραθύρου. Ανυπόμονα ευχόμουν να ξανάρθει το χτές - μάταια είχα γυρέψει από το αλκοόλ έναν τρόπο να δοθεί τέλος στη λύπη, την λύπη για την απολεσθείσα ακμαιότητα την εξαίρετη κι' απαστράπτουσα κόρη που την αποκαλούν άγγελοι και δαίμονες νιότη - που όσο κι αν την καλώ, αυτή δεν επιστρέφει.  

  Και το βαρύ, λυπητερό, θρόισμα του του αέρα πάνω στι βαριές κουρτίνες, μου προξενούσε ρίγη, με καταλάμβανε με τέτοιους φανταστικούς τρόμους που δεν τους είχα νοιώσει ποτέ πριν. Έτσι που, τώρα, για να νεκρώσω το δυνατό μου χτυποκάρδι, στάθηκα όρθιος και για να το πιστέψω κι εγώ ο ίδιος, επαναλάμβανα: “Η κοπέλα που περιμένω θα είναι στην θύρα της κάμαρας, που θέλει να εισέλθει. Η κοπέλα που κάλεσα θέλει να διαβεί την πόρτα του δωματίου. Για αυτό πρόκειται και όχι για κάτι περισσότερο”.  

  Η ψυχή μου γυρίζοντας στη θέση της ενδυναμώθηκε, και πλέον δεν ήταν σε δισταγμό. “Κυρία” είπα εγώ, “κυρία μου ή δεσποινίς μου, ειλικρινά εκλιπαρώ για την συγχώρεση σας, αλλά το γεγονός είναι ότι με πήρε ο ύπνος, κι έτσι ανάλαφρο που ήταν το άξαφνο σας χτύπημα, και τόσο υποτονικά που ήρθε το ελαφρύ άξαφνο χτύπημα, ο ανάλαφρος κρότος στη θύρα του δωματίου, που πολύ αμφιβάλλω αν σας άκουσα” - εδώ ανοίγω διάπλατα την πόρτα - κανείς πίσω της. Σκοτάδι εκεί και τίποτα άλλο.  

  Κοίταξα ερευνητικά, βαθιά μέσα στο σκοτάδι εκείνο του διαδρόμου, μένοντας εμβρόντητος εκεί για πολύ, νοιώθοντας το δέος, την αμφιβολία, και βλέποντας σε οράματα, οπτασίες που ποτέ ξανά δεν είχα ξαναδεί. Όμως τίποτα δεν τάραζε την σιγαλιά της νύχτας, και η μόνη λέξη που ακούστηκε εκεί, ήταν η ψιθυριστή λέξη «Ελένη». Αυτό ψιθύρισα εγώ, και μια ηχώ μου αντιγυρνά ψιθυριστά την λέξη «Ελένη». Απλώς αυτό και άλλο τίποτα.  

  Ξαναγυρίζοντας στην κάμαρα, φλεγόταν ολόκληρη η ψυχή μέσα μου και σε μικρό διάστημα άκουσα πάλι ένα διακριτικό χτύπο, κάτι δυνατότερο από το προηγούμενο. “Ασφαλώς” είπα εγώ, “ασφαλώς ετούτο είναι σίγουρα η πόρτα. Ας δω επομένως τι είναι πίσω της και το μυστήριο αυτό να διερευνήσω - ας νεκρώσω την καρδιά μου μια στιγμή και ας λύσω το μυστήριο αυτό - Η κοπέλα που περιμένω θα είναι, και άλλο τίποτα”.  
  Σε αυτό το σημείο ανοίγω πάλι την πόρτα, όταν, με ένα πολύ φευγαλέο πέταγμα και φτεροκόπημα, εκεί μέσα μπήκε ένα μεγαλόπρεπο Κοράκι των παλαιών ευσεβών εποχών. Χωρίς να διστάσει ούτε λεπτό, δίχως στιγμή να σταματήσει, πήγε και κούρνιασε γλυκά στο προχειροστρωμένο κρεβάτι. Κούρνιασε γλυκά και έμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.  

  Ευθύς, έσυρα την καρέκλα με τα λυγδιασμένα μαξιλάρια μπροστά από το πουλί και το κρεβάτι. Το ατένιζα ώρα, έτσι γλυκά κουρνιασμένο που ήταν, ώσπου οι οφθαλμοί μου άρχισαν να κλείνουν. Κατόπιν, βουλιάζοντας πάνω στο κρεβάτι, επιδόθηκα σε συνδυασμούς της μιας φαντασίωσης με την άλλη, ώσπου έξαφνα -κοιμισμένος ή ξύπνιος, δυσκολεύομαι να θυμηθώ- είδα το Κοράκι να ανασηκώνεται, και βγάζοντας αυτό το μαύρο στιλπνό του εβένου χρώμα, να ξεγελά την οικτρή μου διάθεση και να την φτάνει σε χαμόγελο, με την αρχοντική, και εξόχως θηλυκή, όψη γυναίκας που τώρα είχε πάρει.

  Απορημένος του είπα “Μολονότι τα πρότυπα γυναίκας έχουν πλέον αλλάξει, όμορφης γυναίκας, στόφας παλιάς, Σμυρνιάς, Πολίτισσας, την όψη διάλεξες να πάρεις. Μεγαλειώδες και εύρωστο Κοράκι που πλανιέσαι στα σκοτάδια της πλανεύτρας νύχτας για πες μου ποιο είναι το αρχοντικό σου όνομα; Πως σε καλούν οι σκιές και τα φάσματα στην άλλη όχθη του Αχέροντα, που σύντομα μου μέλει να πατήσω”. “Ελένη”, μου είπε το κοράκι που είχε γίνει πια γυναίκα, και με δυο γοργές κινήσεις, έλυσε τον στηθοδεσμό της, έπιασε το κεφάλι μου με τα δυό της χέρια, και πίεσε τα μεγάλα σφιχτά της στήθη με τις σαρκώδεις θηλές στο πρόσωπό μου, σφίγγοντας το κρανίο μου με δύναμη, σαν να ήθελε να το συνθλίψει πάνω τους. Κατόπιν άρχισε να περιφέρει και να τρίβει εναλλάξ τις θηλές της σε ολόκληρο το πρόσωπό μου, και αφού αυτές έγιναν σχεδόν διπλάσιες σε μέγεθος, τις έφερε στα χείλη μου βιάζοντας με να τις πιπιλίσω. Πιπιλίζοντάς της, και δαγκάνωντας της ελαφρά, κατάφερα να ψελλίσω: “Κι άλλοι φίλοι μου, από πριν, πάνε, πετάξανε και φύγανε , σαν θα έλθει η αυγή και εσύ θα με αφήσεις, όπως πέταξαν και πάνε τα όνειρα της νιότης μου” Και η Ελένη είπε “Ποτέ πια γιαβρί μου” Μόνο αυτό, και τίποτα άλλο.

  Μετά με έσπρωξε δυνατά, και κρατώντας με ανάσκελα με τα χέρια της, τοποθέτησε το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της, φέρνοντας το σαρκώδες τρυφερό μουνί της στο πρόσωπό μου. Διατελούσα σε μεγάλη διέγερση πλέον, άρχισε να τρίβει ζωηρά την φουσκωμένη κλειτορίδα της πάνω στα χείλη μου, σφίγγοντας σθεναρά τους μηρούς της, ώσπου τα εκχυλίσματα του αιδοίου της άρχισαν να γεμίζουν το στόμα μου. “Φουκαρά μου” κατάφερα να αρθρώσω, “η θεά αποφάσισε να προσφέρει σε εσένα -δια μέσου αυτής της ιέρειας της, διάλεξε να σου προσφέρει ανακούφιση – ανακούφιση και νηπενθές από την λύπη και την λήθη! Πίνε, ω, πίνε με γουλιές μεγάλες αυτό το χορταστικό νηπενθές και ξέχνα της απολεσθείσα ακμή σου” . “Ποτέ πια γιαβρί μου”, είπε φωνάζοντας η Ελένη κλονιζόμενη από τα ρίγη ηδονής που διαπερνούσαν το σώμα της, αφήνοντας το πρόσωπό μου να λαμπυρίζει πλέον από τους χυμούς της στο αχνό φως των φανών.


  Ευθύς, με τα ζεστά της χέρια έσφιξε την ορθωμένη φύση μου, και άρχισε να την χαϊδεύει γλυκά. Με κοίταξε με τα φλογισμένα πράσινά της μάτια, και αφού δάγκωσε ελαφρά την βάλανο μου, ανέλαβε την φύση μου στο στόμα της, αρχίζοντας με περιπαθή λειχεία. Ο στοματικός της έρως ήταν αργός και βασανιστικός. Εγώ αισθανόμουν το πέος μου να συνταράσσεται σπαράζοντας μες το καυτό της στόμα. Δεν άντεξα. Την ανέτρεψα θέλοντας να λάβω λίγη από την θαλπωρή του ροδαλού της κόλπου. Να αισθανθώ τους χυμούς της να κατακλύζουν την στύση μου. Με υποδέχθηκε ανοιχτόκαρδα στην αγκαλιά της, και ένα γλυκό χαμόγελο σχηματίστηκε στα κατακόκκινα της χείλη.

  Προσπαθούσα να μπω όσο πιο αργά μπορούσα μέσα της, θέλοντας να απολαύσω σπιθαμή με σπιθαμή την είσοδό μου στο μοσχομυριστό λουλούδι της. Η Ελένη ανέλαβε την κάρα μου οδηγώντας την με ορμή, σχεδόν με βία, πρώτα στον εύγραμμο λαιμό της, μετά στους πάλευκους ώμους της και κατόπιν στα εύοσμα στήθη της, αναγκάζοντας με να τα ασπάζομαι, ενόσω ο ζεστός, σφιχτός, κόλπος της συσπάτω, σφίγγοντας σθεναρά το ερεθισμένο μου μόριο.

  Τότε! Τότε ήταν που μου φάνηκε, πως ο αέρας που μας κύκλωνε άρχιζε να πυκνώνει αρωματιζόμενος από κάποιο αόρατο μύρο που μας έραινε η Θεά, της οποίας τα βήματα σαν να ακούγονταν στην βρώμικη μοκέτα. “Ελένη” είπα “ που έχεις όψη μια πουλί και μια γυναίκα, είτε σε στέλνει η Θεά , ή και αν η βροχή και ο άνεμος σε στριφογύρισε και σε έριξε σε τούτο εδώ το δώμα - σε αυτό το δωμάτιο που το στοιχειώνουν φωνές και εκκρίματα κενόδοξων φευγαλέων εραστών - έλα, πες μου, αληθινά, σε παρακαλώ, πες μου στο όνομα της αφεγγούς νύχτας που πάνω μας απλώνεται, στο όνομα του Θεάς που δυο μας λατρεύουμε και κάνουμε σπονδή τα ερωτικά εκκρίματα μας - Λέγε σε ετούτη την ψυχή την φορτωμένη σκότος, λέγε αν στην αντιπέρα όχθη του Αχέροντα η θλίψη θά ΄ναι η ίδια. “Ποτέ πια”, είπε η Ελένη.

  Κι ενώ έξω η καταιγίδα δυνάμωνε, και οι σταγόνες της βροχής ράπιζαν βίαια τα τζάμια του παραθύρου. Κι ενώ η φύση έφριττε τον θόρυβο των κεραυνών, και τα τριγύρω κτίσματα αντιλαλούσαν τους τρομερούς τους κρότους, η Ελένη για ακόμα μια φορά ξεστράτισε την σκοτισμένη μου ψυχή στο γέλιο, γελώντας και προκαλώντας με - απαγγέλοντας γητειές και επικλήσεις στη θεά - να την κάνω δική μου. Εγώ, λυτρωμένος πλέον από τις ζοφερές σκέψεις που ταλάνιζαν το μυαλό μου, και μην μπορώντας πλέον να βαστάξω άλλο την έξαψη που με καταλάμβανε ρουθούνιζα βαριά σαν κτήνος έτοιμο να την κατασπαράξει.

  Το τέλος κατέφθασε σφοδρό κι αμείλικτο. Η Ελένη με έσφιγγε με δύναμη καρφώνοντας τα νύχια της στην γέρικη μου ράχη, σαν αν ήθελε να στραγγίσει μέχρι τελευταίας ρανίδας το ζεστό υγρό που εκτόξευε η φύση μου μέσα της. Έγειρα εξουθενωμένος στο πλάι της. Μάζεψα όση δύναμη μου έιχε απομείνει και είπα: “ Τώρα; Τώρα που όλο αυτό τελείωσε θα με ξανακυκλώσει η θλίψη; “Ποτέ πια γιαβρί μου” είπε η Ελένη. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο.

   “Αφού είναι έτσι” είπα “Αφού έτσι είναι, το σύμβολο του αποχωρισμού μας να γίνουνε αυτές οι λέξεις, πουλί ιερό, ή γυναίκα ιέρεια, της Θεάς!” είπα, και βύθισα το κεφάλι μου αναπαυτικά στο μαξιλάρι. Και του κορακιού το πέταγμα δεν ακούστηκε, και το φως της λάμπας του κομοδίνου χυνόταν απάνω στο ξαπλωμένο μου σώμα ρίχνοντας στον τοίχο τη σκιά του• και η ψυχή μου, από μέσα από τη σκιά που μένει ακίνητη στον τοίχο φτερούγισε, και το σώμα μου δεν θα ανασηκωθεί - ποτέ πια.  *Πόνημα βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Edgar Allan Poe.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (7)
   

  Μια ώρα με την Έλενα.

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η Έλενα για εμένα είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ή τουλάχιστον από τις κορυφαίες επιλογές σε Call Girl. Δεν είναι μόνο το ότι είναι Ελληνίδα αλλά και οι υπηρεσίες της που είναι εξαιρετικές.

  Από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο μου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να με ευχαριστήσει. Πήρε αμέσως πρωτοβουλία πετώντας την πετσέτα που είχα τυλιχτεί και παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της. Δεν την έγδυσα αλλά προτίμησα να τη γαμήσω σηκώνοντας τη μίνι φούστα που φορούσε. Την δεύτερη φορά τη γάμησα ακόμα πιο δυνατά με κορύφωση της καύλας στο πρωκτικό που τα έδωσε όλα παροτρύνοντας με να τη γαμάω πιο δυνατά.

  Το λάθος μου ήταν ότι την έκλεισα μόνο για μια ώρα οπότε την επόμενη ίσως πάω για δύωρο.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 180
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (2)
   

  Αχχχ Ελενα

  Μέσος όρος: 
   
  7.2
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  ThinkingThinking λιγα λογια για την ελενα εβλεπα τις φωτογραφιες της εδω στο site και χωρις να προσβαλω την γυναικα, εχει κορμαρα...να την βαλεις σε μια γυαλινη βιτρινα και να την βλεπεις καθε μερα αλλα το προσωπο της δεν ξερω μου εφερνε σε τραβελοφατσα και ετσι δεν επερνα το πρακτορειο για ραντεβου μαζι της.

  Μια μερα ειμαι αθηνα βολτα ειχα και χρονο λεω να παρω το πρακτορειο για να κανονισω συναντηση με την ελενα δυστακτικα για να μην πολυ λεω διαφορα.

  Την μερα που ειχαμε κανονισει μολις την ειδα επαθα πλακα γυναικαρα με τα ολα της πολυ ωραιο κορμη ωραιο προσωπο.

  Για το θεμα που μας απασχολει Embarrased πιπα απο τις καλυτερες που μου εχουν παρει με αρκετο σαλιο.

  Σταση 1 στα 4 με θεα την κ0λαρα της και το ωραιο της κορμη με σωστη σταση και ωραια επιφωνηματα και το ωραιο τατου που εχει απο πισω.

  Σταση 2 ιεραποστολικο δεν εχω να πω πολλα να μην γραφω οτι λενε και οι αλλοι συμπολεμιστες και σας κουραζω.

  Σταση 3 με καβαλησε δεν θυμαμαι και πολλα εκει ηταν που μου αλλαξε τα φωτα GlassesKneelKneelRockonRockon η καλυτερη σταση για την ελενα πιστευω που δεν θα εχει παραπονο κανεις.

  Στο τελος ειπαμε μερικα πραγματακια δωσαμε φιληθηκαμε και την αποχαιρετησα Hi

  Πολυ ωραια και γλυκια γυναικα εξυπνη που αν την εβλεπα στον δρομο θα εμπαινω με πολυ ωραιο τροπο μεχρι να την κατακτησωSmitten!

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Πρωκτικό Όχι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (3)
   

  Σαν παλιό "τσοντο"σινεμά.... Με τη Χαλιμά...συγγνώμη την Έλενα..

  Μέσος όρος: 
   
  6.2
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  6.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  6.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  6.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Μετά τη συνάντησή μας με την Έλενα μου έμεινε μια επίγευση παλιάς Ελληνικής τσόντας δεκαετίας 80 με τον Τέλη Σταλόνε και διάφορες πρωταγωνίστριες της εποχής. Πλάκα είχε δε λέω, αλλά πλέον το είδος το θεωρώ ξεπερασμένο. "Βάλτον πιο βαθειάαααα- ναι ναι χύνωωωω γαμιά μου, καριόλη, γαμιόλη!!!! Γαμώτο!!!" Τα άκουσα όλα και περισσότερα ακόμα. Άμα γουστάρετε να το ζησετε βουρ μάγκες. Ειδικά οι νέοπες. Me,i'm done with this.
  Πάντως τα βυζιά της είναι θεϊκά και η συμπεριφορά και τα Ελληνικά της στο social εξαιρετικά. Δάκτυλα δεν σηκώνει, πρωκτικό μόνο στα τεσσερα.Στα γλωσσόφιλα είναι και ναι και όχι, αναλόγως καύλας κατι απολύτως φυσιολογικό. Είναι επαγγελματίας καθαρά και με κάποιους που της κάνει κλίκ ίσως και να ξεδίνει.
  Εγώ της βγάζω το καπέλο για τη φιλοσοφία της ζωής και αντί να της τα'δινα για πήδημα θα προτιμούσα να πιούμε φιλικά έναν καφέ ή να χτυπήσουμε τίποτα πιτόγυρα. Είναι ότι πρέπει για να σου φτιάξει τη διάθεση. Μπορεί δε να μιλήσει για τα πάντα. Οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά,επιστημονικά καλλιτεχνικά κάτι που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για συνοδεία.
  Στα του αγώνα τωρα παίχτηκε ένας γύρος με απ'όλα, καθαρής διάρκειας ημιώρου,με δύο σκουφάκια (το δεύτερο μετά το πρωκτικό). Το σεξ ήταν εξαιρετικά έντονο και για μένα μάλλον εξαντλητικό, ώστε να αφήσω τον υπόλοιπο χρόνο στο social κομμάτι.
  Εν κατακλείδι: Έλενα σ'ευχαριστώ που μου έδωσες έστω και τώρα την ευκαιρία να νοιώσω για μια φορά "Τέλης".

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 180
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Μέτρια
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Όχι
  Σχόλια (1)
   

  Φαντασιωση!!

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Παιδια οτι και να πω για την κοπελα ειναι λιγο... Πραγματικα γυναικα με τα ολα της!!! Ενω λοιπον διαβαζα καιρο κριτικες γι αυτην επελεξα επιτελους να την συναντησω. Ηρθε λοιπον στο ξενοδοχειο με το χαμογελο μετα απο πολυ ευκολη συννενοηση με το γραφειο. Μετα απο συντομη κουβεντουλα και χαδακια μπαινει κατευθιαν στο ψητο και ξεκιναει μια απιστευτη πιπα που με εκανε να τρεμω! πολυ ωραιο γλυψιμο και ταυτοχρονα με κοιταγε με το καυλοτικο της βλεμα στα ματια.. Καπου εκει την σταματαω και ξεκιναμε ενα κορυφαιο γαμησι στα 4 οπου εδιχνε να γουσταρει και κουνιοτανε με τετοιο τροπο ωστε να μπω ακομα πιο μεσα της. Η ενταση ολο και δυναμωνε μεχρι που το τελος ηρθε πανω στο υπεροχο κολαρακι της. Μετα απο ολιγολεπτο ντουζακι ξεκινησαμε 2ο γυρο γλυψιματος οπου εδωσε ολο της το ταλεντο και με εκανε να τελειωσω ξανα αυτη την φορα πανω στις βυζαρεες της. Λιγη κουβεντουλα και μετα με χαιρετησε και εφυγε με το ιδιο χαμογελο που μπηκε! Πραγματικα υπεροχη γυναικα, απ τις καλυτερες επιλογες για call girl...

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (2)
   

  Συνοδεία με την Έλενα

  Μέσος όρος: 
   
  7.2
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Πριν καλέσω στο γραφείο ανταλλάξαμε λίγα pm με την Έλενα για να φιξάρω κάποιες λεπτομέρειες για αυτό που είχα στο μυαλό μου, όπου και εκεί κατάλαβα με πόσο έξυπνη γυναίκα είχα να κάνω.

  Έκλεισα τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Η Έλενα ήρθε με μαύρο φόρεμα, ψηλοτάκουνα και μαλλί, νύχια κτλ στην πένα. Συστηθήκαμε και ξεκίνησε το ραντεβού μας. Πραγματικά επιβεβαίωσε την άποψη που είχα ήδη σχηματίσει για αυτήν, κλασάτη γυναίκα με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις σε οποιαδήποτε συζήτηση και να κάναμε. Με κουβέντα και κρασί, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Ανυπομονούσα όμως να πάμε και στο δεύτερο μέρος ;)

  Στο σπίτι είχα φτιάξει ανάλογη ατμόσφαιρα για να υποδεχθώ μια τέτοια γυναίκα. Καθήσαμε στον καναπέ και ξαφνικά η κυρία μεταμορφώθηκε σε άγριο θηλυκό. Αισθησιακά γλωσσόφιλα και χάδια ο ένας τον άλλον. Μου άνοιξε το φερμουάρ και τον πήρε στο στόμα όπως ήμουν ντυμένος!

  Την πήγα στο δωμάτιο όπου γδυθήκαμε ενώ φιλιόμασταν και γαμηθήκαμε σε όποια στάση μπορεί κάποιος να φανταστεί. Μόλις έχυσα πρώτη φορά πάνω της με πήρε από το χέρι και πήγαμε μαζί στο μπάνιο όπου και εκεί δεν με άφησε να πάρω ανάσα. Αισθάνθηκα ξανά έτοιμος και την τράβηξα στο κρεβάτι για τον δεύτερο γύρο. Μόνο που το σκέφτομαι καυλώνω! Το τέλος ιδανικό με την Έλενα να με αγκαλιάζει σφιχτά έχοντας την σε ιεραποστολική στάση.

  Στο σεξ είχαμε τη χημεία και στο κομμάτι της συνοδείας η είσοδος της έκανε πολλά ανδρικά βλέμματα να γυρίσουν και αυτός ήταν ο σκοπός. Στη βαθμολογία θα έπαιρνε μεγαλύτερη βαθμολογία στο κομμάτι της συμπεριφοράς, της επικοινωνίας και της συμμετοχής αν με άφηνε το σύστημα. Ικανοποιημένος.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
  Κόστος συνάντησης 430
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (1)
   

  Virtual double penetration

  Μέσος όρος: 
   
  9.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  10.0
  Επικοινωνία:
   
  10.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  *** H Ημερομηνια συναντησης ειναι καπου στα μεσα Μαρτιου ..διαρκεια σχεδον 24 ωρες και συναντηση σε πολη της Β Ευρωπης

  Σύμφωνα με την πυραμίδα των αναγκών του Maslow, η ανάγκη για σεξ είναι στο πρώτο επίπεδο δηλαδή στις βιολογικές ανάγκες
  Όταν ο πανδαματωρ χρόνος στέκεται δυστυχώς αμείλικτος , οι συνειδητοποιημένοι παππούληδες και μικροτσουτσουνοι , αναβαθμίζουν το απλό σεξ σε ανάγκη αυτό-ολοκλήρωσης
  Δηλαδή η ανάγκη δεν είναι «τρύπα να είναι και ότι να είναι» άλλα η ανάγκην είναι να χέεις ένα άνθρωπό να μπορεί να πεις και μια κουβέντα , να μπορείς να απολαύσεις και κάτι παραπάνω από ένα «καλό κρεβάτι»
  κάπου εκεί μπαίνει και η διάθεση να πασπαλίσεις την όποια σεξουαλική φαντασίωση με μια δόση ( δυστυχώς λίγο δύσκολη λόγω κρίσης και μνημονίων ) πολυτέλειας

  Μια συνάντηση μεγάλης διάρκειας με μια αξιόλογη κυρία προϋπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου …
  Η πρόταση στην Ελενα έγινε χωρίς να το πολύ σκεφτώ , καθώς είχαμε ακόμα αδιάθετόν το ετήσιο μπόνους , και μετα από μικρή σκέψη από πλευράς της έλαβα θετική απάντηση ..
  Η οργάνωση βέβαια ήταν λίγο πρόκληση. Καθώς εγώ δεν μπορούσα να συνυπάρχω σε συγκεκριμένο επαγγελματικό περίγυρο με μια κυρία η οποία είναι φυσιογνωμικά άγνωστη χωρίς να προκαλέσω ερωτηματικά και σχόλια

  Άφιξη της Έλενας , 5 ώρες μετα από μένα … «τυχαία συνάντηση» στο ασανσέρ …
  Και πριν καν κλείσει η πόρτα του δωμάτιου της ( ναι έπρεπε να έχουμε ξεχωριστά δωμάτια ) βρεθήκαμε να ανταλλάσσουμε φιλιά … και ενώ εγώ μάταια προσπαθούσα να μάθω για το πως ήταν το ταξίδι της , τόσον εγώ όσο και ο μικρός Excalibur δεχθήκαμε επίθεση από την εμπροσθοφυλακή της Κας Έλενας ..με αποτέλεσμα μετα από ένα 20 λεπτο έντονης «συνομιλίας» και αφού εναπόθεσε «οικονομίες σπέρματος» αρκετών ημερών στο μπάνιο να μου απαντήσει … πολύ ωραίο… ( για το ταξίδι μιλάμε ρε συγκεντρωθείτε )

  Συνέχεια της συνάντησης μετα από μια περίπου ώρα για δείπνο … και εδώ θέλω να επισημάνω το εξής για την Ελενα .. Ξέρει να ντυθεί και να σταθεί ανάλογα με την κάθε περίσταση / περίπτωση και δεν θα φέρει σε άβολη θέση το συνοδό της
  Τολμάω να πω ότι συνοδεύοντας την κυρία Ελενα στο συγκεκριμένο Εστιατόριο , με τον τρόπο που ήταν ντυμένη και την αύρα που απέπνεε με έκανε να νοιώθω 20 εκ ποιο ψηλός ( όχι δεν είμαι 1:10 σε ανάταση και ακροστασία )
  Ελενα στο υπόσχομαι την άλλη φορά δεν θα σε πάω σε γκουρμεδια … αλλά η θέα ήταν όντως μοναδική

  Επιστροφή στο ξενοδοχείο …
  Μου ζήτησε να πάει για λίγο στο δωμάτιο της και να με συναντήσει σε λίγα λεπτά στο δικό μου …
  Σε λίγα λεπτά ο χαρακτηριστικός ήχος του ηλεκτρονικού κλειδιού στη πόρτα με έκανε να στρέψω το κεφάλι …

  Η ΓΥΝΑΙΚΑ που συνόδευα λίγα λεπτά πριν είχε μεταμορφωθεί ..μπροστά μου στεκόταν μια άλλη γυναίκα Femme Fatale … το πανωφόρι μπορεί να ήταν κλειστό μέχρι το λαιμό … το μέχρι πρότινος σοβαρό καλσόν είχε αντικατασταθεί από ένα δικτυωτό και όλα αυτά πάνω σε ένα σετ 12 ποντες γόβες ,,και εκείνο το βλέμμα …
  Σαν να μου έλεγε …..Τώρα παππούλη ..την έβαψες

  Με τα τρεμάμενα από το παρκινσον χέρια μου προσπαθούσα να ανοίξω μια φιάλη ευτελούς και πεπαλαιωμένου αφρώδους οίνου εκ καμπάνιας , λες και δεν μας έφταναν τα 6 διαφορετικά κρασιά που συνόδευαν το δείπνο .. όταν η κα Ελενα με υποχρέωσε σε περιστροφή και αισθησιακά άρχισε να βγάζει το πανωφόρι της … και προς μεγάλη αλλά ομολογουμένως ευχάριστη έκπληξη ανακάλυψα ότι τα ήταν σχεδόν γυμνή ..τι να καλύψει δηλαδή αυτό το δικτυωτό σχεδόν τίποτα που φορούσε .

  Η αλκοόλη είχε ήδη δράσει θετικά στους εγκεφάλους μας και οι όποιες αναστολές ( οι ποιες ?? ) είχαν αμβλυνθεί .. Της Έλενας της αρέσει να κάνει ερώτα ..της αρέσει ο έρωτας σε όλες τις μορφές και δεν έχει αναστολές ..τις αρέσει να τα δίνει όλα … αλλά αφού της τα δώσεις όλα .. Δηλαδή ότι δώσεις θα πάρεις..
  Για μένα ήταν σαν να έβγαινα πρώτο ερωτικό ραντεβού με μια μεγάλη καψούρα …

  Ήταν περίπου 4 το πρωί όπου αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή τη μάχη ( δεν θα αναφέρω ποιος νίκησε ..φαντάζεστε … δεν έδειξε έλεος ούτε στιγμή ) απλά όταν έκλεισα την πόρτα .. δίνοντας ραντεβού για πρωινό στις 09:00 το δωμάτιο μου θύμιζε την Νέα Ορλεάνη μετα την επέλαση του τυφώνα Κατρίνα .. δεν υπήρχε καναπές , τραπέζι , πρεβάζι καρέκλα και γενικά χώρος που να μην το είχαμε κάνει … ..

  ……. Πρέπει να ήταν 7 και κάτι ψιλά το πρωί όταν ένοιωσα ένα ζεστό αγκάλιασμα …ένα ζεστό φιλί στο λαιμό και ένα χέρι να κατεβαίνει σιγά σιγά προς το ……. Να δεις πω το λένε ..α το βρήκα υπογάστριο
  Μισοκοιμισμένος την ρώτησα ..τι κάνεις ? και μου απάντησε : δεν είχα ύπνο και ήρθα να πάρουμε «πρωινό στο κρεβάτι»
  Εκεί γνώρισα την άλλη Ελενα , την τρυφερή κοπέλα , όχι την πόρνο σταρ ..όχι αυτή που θες να ξεσκίσεις ..αλλά αυτή που σου ζητάει με τον τρόπο της και συ θες να τη φιλήσεις γλυκά ..να τις χαϊδέψεις τρυφερά το πρόσωπο και να της κάνεις ερώτα αργά ..απολαυστικά ..νοιώθοντας κάθε κύτταρο του σώματος

  Κλασσικά όπως κάθε τι όμορφο σε αυτή τη ζωή ..ετσι και αυτή η συνάντηση τέλειωσε χωρίς να το καταλάβω ..διακριτικός αποχαιρετισμός ..και άντε μετα εσύ κε Excalibur να δουλέψεις μέχρι το βράδυ

  Ελενα ..σε ευχαριστώ πολύ … την άλλη φορά θα το κάνουμε μακριά από ενοχλητικούς τους επαγγελματικού μου χώρου
  Μιας και βρίσκομαι σε συγγραφικό οίστρο και μιας και ο γαμαω πολύ και άσχημα νηματοθέτης των παππούληδων ( άντε να δούμε πότε θα τον μπαναρουν να ησυχάσουμε ) το προανήγγειλε νοιώθω την ιερά υποχρέωση να σας μεταφέρω τα όσα βίωσα σε πρόσφατη δίωρή συνάντηση με την Ελεναρα μας

  Έπειτα από την πρώτη μας συνάντηση ( παλιά στο Τέξας ) ..και μιας και φαίνεται ότι ταίριαξαν τα χνώτα μας ..που λένε στο χωρίο μου ..η επιλογή της συντροφιάς της Έλενας είναι για μένα σχεδόν μονόδρομος
  Έχει κάτι μοναδικό σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα ..σε κάνει να ξεχνάς ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν πέρα από αυτή και το μόνο πράγμα που να θες είναι να την βάλεις κάτω και να της αλλάξεις τον αδόξαστο …ναι καλά ..λέμε και καμία μαλακια Jerking να περνάει η ώρα

  Ο «Βλάχος » Excalibur ως πονηρός και pro active ( πως τα λέω ο μπαγάσας ) όταν υποψιάστηκε την Έλενας ανάβαση εις την συμπρωτεύουσα , φρόντισε για τον έγκαιρο προσδιορισμό ραντεβού με τα αντίστοιχα options …
  Άφιξη της κυρίας Έλενας στο ξενοδοχείο που συνήθως διαμένω …

  Ενθουσιώδεις εναγκαλισμοί ..ασπασμοί κλπ. κλπ. κουβεντούλα ( είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας ) και εκεί αρχίζει το μαρτύριο του Ιώβ …αφού βοήθησα να κατεβεί εκείνο το φερμουάρ ..για να πάει να φρεσκαριστεί ..πριν τον «αγώνα τον ωραίο τον μεγάλο και τον αληθινό »
  Εγώ δε ως ευγενής γέροντας Oldman ερώτησα αν θέλει να την βοηθήσω να πλυθεί ..και τι μου απάντησε .. «όχι άλλα μπορεί να θες να παίρνεις μάτι ! » μαντέψτε ..Ήθελα …

  Επιστρέφοντας στο δωμάτιο άνοιξε την «επαγγελματική» τσάντα όπου διέκρινα ένα strap on .. διότι υπάρχουν και συναγωνιστές που τη βρίσκουν διαφορετικά από μένα … χωρίς να ξέρει τι έχω κατά νου της ζήτησα να πάρει στο κρεβάτι το πλαστικό ..και μαύρο ..όργανο ..και εκεί δυστυχώς καταλαβαίνεις πόσο «άδική» είναι η ζωή … που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα ..σε άλλους 20ποντα και σε μας 7ποντα … άπονη κοινωνία αχ βαχ

  Το επιτραπέν «μάτι» είχε ήδη κάνει το θαύμα του …η δε κυρία Ελενα φρόντιζε με λατρεία τον μικρό Excalibur … Καθώς έβλεπα ότι πλησιάζαμε στο point of no return..την σταμάτησα, έκανα την καρδιά μου πετρά και έκανα την ανάγκη φιλοτιμία να «φροντίσω » την ευαίσθητη περιοχή της ..
  Το όμορφο μουνακι της άρχισε να ανοίγει σιγά σιγά ..και να αποκαλύπτει ένα όμορφο ροζ χρωματάκι . .. οι ρόγες της είχαν αρχίσει να σκληραίνουν .. η γλυκιά γεύση των υγρών και οι ΜΗ επαγγελματικοί αναστεναγμοί μου έδειχναν ότι είμαι σε καλό δρόμο ..

  Με κίνηση αιλουροειδούς ..ανασηκώθηκε ..μου φόρεσε προφυλακτικό και ανέβηκε καβάλα στον μικρό… με λίγες αργές κινήσεις πάνω κάτω ..βαθιά καθίσματα … ένοιωσα τους σπασμούς της ..την ανάσα της βαθιά και ζεστά υγρά να κυλάνε
  Εγώ δεν είχα πει ακόμα την τελευταία λέξη .. καθώς το δικό μου «τελείωμα» είχε αναβληθεί επ αόριστο είχα σκοπό να το εκμεταλλευτώ

  Στήσιμο στα 4 με θεά το «τριαντάφυλλο» περιποίηση της πίσω πορτούλας με τη γλωσσά ….και να της ψιθυρίζω στο αυτάκι να «ετοιμάσει» το φίλο της … πέρασμα προφυλακτικού ..και σιγά σιγά ενώ της γλύφω το κλαράκι της το βάζω στο μουσάκι της και ενώ οι αναστεναγμοί αρχίζουν να ξεφεύγουν σιγά σιγά ..ο μικρός Excalibur μπαίνει αργά και βασανιστικά στην πίσω τρυπούλα … Η Ελενα … βάζει και βάζει με ρυθμό που ορίζει η καυλα της στιγμής το πλαστικό στο μουνακι της…. και εγώ να χαϊδεύω την πιο σκληρή και διογκωμένη και σκληρή κλειτορείδα που έχω δει..

  Το ηφαίστειο Ελενα εκρήγνυται ..και εκρήγνυται απανωτά …με ουρλιαχτά με φωνές … Ιδρώτας λούζει και τους δυο μας ( όχι δεν ήταν προσποίηση… )
  Το αιλουροειδές …βγαίνει και με το πλαστικό ακόμα επιδεικτικά στο μουνακι της ..αφαίρει το προφυλακτικό και ρουφάει με λύσσα κάθε σταγόνα από τον μικρό Excalibur …

  Κατά τη διάρκεια της ιδίας καθώς και της συνάντησης της επομένης μέρας ακολουθήσαν και άλλοι γύροι … καλοί και αξιόλογοι ..άλλα ο συγκεκριμένος άξιζε κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδιαίτερης αναφοράς

  ( Τα χαμογέλα / διακριτικά σχόλια από το φίλο μου υπό διευθυντή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου μου επιβεβαίωσε ότι κάναμε πολύ φασαρία … προσφέραμε ακουστικό υπερθέαμα …και κατά πάσαν πιθανότητα θα κριθώ ως persona non grata


  Επειδή η κα Ελενα έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά το μόνο που θα ευχόμουν να είχε και μια φιλενάδα του ιδίου διαμετρήματος / κατηγορίας να «παίζουν» παρεουλα ( τι να κάνω μ αρέσουν τα διπλά ..πειράζει ?? )

  ΥΓ ..
  1. Όπως κάθε κριτική είναι καθαρά υποκειμενική …
  2. Δεν έχω την πρόθεση να αποδείξω σε κανένα ότι είμαι ο μεγάλος γαμιάς

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
  Πόλη συνάντησης Θεσσαλονίκη
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (11)
   

  FREE FUCK by ATHENS DIVA!! ΕΛΕΝΑ on fire!

  Μέσος όρος: 
   
  9.0
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  10.0
  Επικοινωνία:
   
  10.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  Τριτη συναντηση με την ΕΛΕΝΑ,υστερα απο την Κυριακατικη κληρωση του γραφειου..

  Να γραψω δυο λογια για το γραφειο βασικα,καθως για την ΕΛΕΝΑ εχω αναφερθει στις δυο κριτικες μου,
  υπαρχουν ετσι κι αλλιως πολλες απο τις οποιες μπορει καποιος να αντλησει πληροφοριες..

  Ειχα συναντησει την ΕΛΕΝΑ δυο φορες οταν αυτη ανεβαινε στη πολη μας εκτος υπηρεσιας γραφειου..
  Ειχα ρωτησει το γραφειο στους προηγουμενους διαγωνισμους,αφου το γραφειο δεν δραστηριοποιειται στη πολη μας,
  [προς το παρον ελπιζω και ευχομαι], εφοσον κερδιζα αν θα μπορουσα να συναντησω την ΕΛΕΝΑ μιας και ειναι η μονη
  που θα μπορουσα και ειχα παρει καταφατικη απαντηση..
  Την Κυριακη λοιπον ημουν ενας απο τους τυχερους και κατα συμπτωση την ιδια μερα η ΕΛΕΝΑΡΑ ανεβαινε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..
  Επικοινωνησα αμεσα με το γραφειο οπου η εξυπηρετηση ηταν γρηγορη και θετικη..
  Ετσι το ραντεβου κλειστηκε αφου το γραφειο μου εκανε δωρο και τα εξτρα προς τιμη τους!!!
  KneelKneel
  Τα συγχαρητηρια μου για αλλη μια φορα για το δωρο και την εξυπηρετηση..
  Τους περιμενουμε να ανεβουν στη πολη μας για μονιμη επαγγελματικη εγκατασταση..
  Εχουμε μιλησει και πιο πριν με το γραφειο για το θεμα και ελπιζουμε τα..προβληματα
  καποια στιγμη να λυθουν!!

  Παμε να πουμε και λιγα πραγματα για τη συναντηση με την ΕΛΕΝΑ,δεν χρειαζονται πολλα αλλωστε..
  Πλεον μετα απο τρεις συναντησεις και την επικοινωνια στο νημα της γνωριζομαστε σαν δυο φιλαρακια να πω..
  Το ραντεβου ξεκινησε προβληματικα καθως το ξενοδοχειο που ειχαμε κανονισει δεν ειχε
  ελευθερα δωματια..HeadbangHeadbang

  Κανενα προβλημα..Φορτωνω την ΕΛΕΝΑ στο καρο και πηγαμε σε αλλο,οπου εξυπηρετηθηκαμε αμεσα..
  Η ΕΛΕΝΑ με ενα ωραιο ασπρομαυρο συνολακι με βαθυ ντεκολτε,ανανεωμενη,με κοντυτερα μαλλια,
  απο τη τελευταια φορα που βρεθηκαμε,πολυ ωραια εμφανιση!!

  Η ωρα περασε γρηγορα με την γνωστη αψογη περιποιηση της ΕΛΕΝΑΣ...

  Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κοπελα και γραφειο..
  Ευχομαι να συνεχισετε ετσι για να απολαυσουν τετοια δωρα και αλλοι φιλοι απο το ΜΠΟΥ!!!
  Σας περιμενουμε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
  Hi

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερ/νία συνάντησης 17-04-2018
  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Θεσσαλονίκη
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (11)
   

  9 σε όλα!!!!

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Το ραντεβού έγινε πριν το Πάσχα. Ημερομηνία ενδεικτική!!! Με την Έλενα έχουμε βρεθεί πάλι,καταρχήν όταν μπαίνει στο δωμάτιο ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.Στα του αγώνα τώρα 2 γύρους είχε το μενού, ο αγώνας άρχισε με χάδια και βαθιά φιλιά με γλώσσα, αφού έγινα πέτρα άρχισε την πίπα στην οποία έχει μάστερ,βαθιά με πολύ σάλιο και πέρασα από τής μπάλες.μετα πέρασμα καποτας και ανέβηκε από πάνω μού,σούπερ ροντέο για αρκετά λεπτά μετά αλλάζουμε στάση,την βάζω στα 4 και ήμουν έτοιμος να χαρώ την κωλαρα τής.αντέχει το δυνατό σφυρί και τής αρέσει,έπεσαν και κάτι σφαλιάρες στην κωλαρα και εκεί μέσα με βρήκε το τέλος. Μπανάκι τσιγαράκι λίγο κουβέντα γιατί είναι πολύ καλό άτομο και πολύ έξυπνη. Ο 2 γύρος άρχισε με 69 για πολύ ώρα και όταν ήμουν έτοιμος τής λέω, Στα 4 θέλω την κωλαρα σου ότι θες γιαβρι μου λέει.Αυτό ήταν ΒΟΥΡ στην κωλαρα τής και κάρφωμα για ώρα!!!!!! Απόλαυση!!!!!! Μετά από ώρα βγάζω τον σκούφο και τελείωσα,πάνω στην κωλαρα τής και αυτή με κοίταζε με ένα βλέμμα, Που έβγαζε φωτιές!!! Αυτά τα λίγα από μένα η βαθμολογία είναι στον τίτλο μού....

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερ/νία συνάντησης 15-03-2018
  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 180
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (5)
   

  Κυρια λεμε!!

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  9.0
  Επικοινωνία:
   
  9.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  οπως λεει κ ο τιτλος,συναντηση με μια Κυρια!!
  η συνενοηση με το γραφειο αψογη κ η Ελενα ηρθς στην ωρα της.
  Ντυμενη λοιπον με ενα μαυρο φορεμα κ γοβες κ μου εφερε στο μυαλο την γυναικα που βλεπεις σε μπαρ κ δεν πας να μιλησεις επειδη ειναι πολυ κλασατη για σενα...Headbang
  Η Ελενα λοιπον αυτο ειναι κ αυτο πουλαει.Δεν ειναι πιπινι,δεν ειναι εκφυλη,ουτε δευτερη,ειναι ο ορισμος της κλασατης κατ'εμε.
  στις φωτο την βλεπετε,ετσι ειναι,φυσικοτατη,με βυζαρα υπεροχη,ωραιο σωμα κ κωλαρα,απλα λιγο χαλαρη που ειναι φυσιολογικο.Εμενα με καυλωσε απο την ωρα που εβγαλε το φορεμα γιατι ξερει να φερεται η γυναικα.Το τονιζω,γυναικα με οτι καταλαβαινει ο καθενας.
  στα του αγωνα τωρα,δυστυχως παιχτηκε μονο ενας γυρος λογο δικης μου κουρασης.προσπαθησε κ για 2ο η Ελενα,οχι βεβαια οσο θα ηθελα,ισως αν ζοριζοταν λιγο ακομα να με ''ξυπνησει''να πηγαινε στα 10 η βαθμολογια ως προς την διαθεση.
  Της αρεσει να γλυφει ολη την ευαισθητη περιοχη κ καταλαβαινει τι σου αρεσει.να τσιμπουκωνει στα 4 κ να στηνεται ωστε να βλεπεις την κωλαρα κ να γουσταρεις.ωραια πιπα κ ισπανικη κ μετα καβαλημα ενω σε κοιταει κ σου μιλαει καυλωτικα αλλα οχι προστυχα!κοπανηθηκε λιγο απο πανω μεχρι να γινει πετρα κ μετα σηκωνεται κ στηνεται στα 4 που η θεα ειναι φοβερη.Ηθελα τοσο πολυ να βαλω το προσωπο μου εκει μεσα κ ετσι εκανα.Εκει φαινεται η πειρα της Ελενας,ενω εγλυφα ακουγοταν να της αρεσει κ ξαφνικα λεει ''θελω τον πουτσο σου''.καπου εκει νομιζα οτι ημουν εγω ο συπρωταγωνιστης της σε καποια ταινια..τον πιανει κ τον καρφωνει μεσα της κ μετα απο λιγη ωρα που γαμιομασταν το τελος ηρθε πανω στην επικη κωλαρα...KneelKneel
  εν κατακλειδι,η Ελενα δεν ειναι για να φυγει η καυλα,ειναι για να κανεις τα γουστα σου κ να εχεις μια σωστη κυρια που θα σε γαμησει οπως θελεις.
  κ μην ξεχνατε αλανια,γαματε γιατι χανομαστεHi

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Πρωκτικό Όχι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
  Σχόλια (1)
   

  Μια ξεχωριστη συναντηση με μια γυναικαρα

  Μέσος όρος: 
   
  7.2
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Θα προσπαθησω να μεταφερω την ατμοσφαιρα μιας διαφορετικης συναντησης απο ολες οσες εχω κανει μεχρι τωρα.

  Παρακολουθωντας εδω και καιρο το θεμα της Ελενας Χατζη ενοιωσα οτι η κοπελα αυτη ειναι διαφορετικη. Αποφασισα λοιπον να τη συναντησω ψαχνοντας οχι μονο το σεξ αλλα και ολο το επικοινωνιακο κομματι.

  Αφου πω οτι η συνεννοηση με το γραφειο για να κλεισω ραντεβου ηταν αψογη ερχομαι στα του ραντεβου. Η Ελενα δεν ειναι μια κοπελα της διπλανης πορτας οπως εχει γραφτει. Ειναι μια κοπελλα της παραδιπλανης και απλησιαστης , καθως τετοιου τυπου γυναικες δεν "πλησιαζονται" ευκολα ουτε κατακτωνται. Μια τετοια γυναικα ειδα να μπαινει στο δωματιο μου για να μου χαρισει δυο υπεροχες ωρες ανθρωπινης γυναικειας συντροφιας αλλα και ολων των υπολοιπων που διαδραματιζονται σε ενα κρεββατι η στο πατωμα η στον καναπε η οπουδηποτε αλλου.

  Δεν θα μπω σε λεπτομερειες σε ποιες στασεις και με ποιον τροπο τη γαμησα ουτε πως αντεδρασε καθως αυτο εχει ειπωθει απο πολλους συναγωνιστες. Θα πω μονο οτι οτι τα κανει ολα με τροπο που ξεχνας οτι πληρωνεις γι αυτο χωρις ψευτικα βογγητα και χωρις υπερβολες.

  Σωμα: Αισθανθηκα οτι ημουν με πραγματικη γυναικα και οχι με κλινικη πλαστικων επεμβασεων .

  Επικοινωνια: Αψογη σε αυτον τον τομεα με γνωσεις για ολα τα θεματα. Αποτελεσμα να μην πληττεις μαζι της.

  Σ ευχαριστω πολυ Ελενα !!

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (22)
   

  Το ιδανικο ραντεβου

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  8.0
  Επικοινωνία:
   
  9.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η επιλογη της Ελενας ηταν μονόδρομος γιατί ηθελα να δοκιμασω μια διαφορετικη συναντηση, περισσοτερο εγκεφαλικη. Ετσι αποφασισα να την παρω σε δυωρο ραντεβου για να την απολαύσω με την ησυχία μου.

  Το όλο σκηνικό μου εδωσε την αίσθηση οτι είχα ραντεβού με το παράνομο δεσμο μου. Συστηθήκαμε, μου ζητησε αδεια για τσιγαρο και σπασαμε τον  πάγο με μια ολιγόλεπτη συζήτηση. Εξυπνη γυναίκα με επιπεδο. Οσο συζητούσαμε με απλες κινησεις φροντισε να με καυλωσει. Λιγο οι ματιες της, λιγο καποια χαδια στα ποδια μου, η σημαια αρχισε να ανεβαίνει. Γδυθηκε και μπηκε στο μπανιο χωρις αργοπορία. Μόλις βγηκε με πλησιάζει στο κρεβατι απειλητικά. Αυτο που ακολουθησε θα το θυμαμαι για καιρο. Γλωσσοφιλα, αισθησιακά χαδια και στασεις με δικη της πρωτοβουλια. Οτι και να πω ειναι λιγο. Το πρωτο τελειωμα δεν αργησε να ερθει. Της ζήτησα να μπουμε μαζι για μπανιο. Οσο με έπλενε φροντισε με απαλες κινήσεις σε ερωτογενεις ζωνες να με ξανακαυλωσει. Κατευθηνθήκαμε στο κρεβάτι και αρχισαμε παλι να φιλιομαστε. Τωρα ηταν η σειρα μου να την περιποιηθω. Φιλωντας την γύρω απο το μουνι της έχωσα το κεφαλι μου στην χαραδρα και αρχισα να την γλύφω πρωτα με αργο ρυθμο και μετα αυξησα ταχυτητα. Άρχισε να μου πιεζει το κεφαλι μεχρι που καταλαβα απο τους σπασμους στη μεση της οτι εχυσε (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) ενω εγω συνέχισα να της φιλάω την περιοχή γύρω απο το μουνι. Την κράτησα στην αγκαλιά μου και αυτη κουρνιασε και αρχισε να μου φιλαει το στηθος. Αφου ηρεμησαμε λιγο ηταν η σειρα της. Πιπα με συνεχεις ματιες. Τώρα η Ελενα ειχε παρει αλλο υφος. Ειχε παρει το ρολο της πορνοσταρ δηλαδη αυτο που κανει με μεγαλη επιτυχια. Μετά από κανα 45λεπτο και αφου ειχα χασει καποια κιλα σε ιδρώτα, έχυσα κρατωντας σφιχτά τα κωλομερια της. 

  Η Έλενα συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους χύνουν εγκεφαλικά με όμορφες και έξυπνες γυναίκες ταυτόχρονα. Οχι σε όσους απλά γαμάνε στο βουβο. Σε αυτούς δε θα κάνει πολυ εντύπωση. Δίνει μεγάλη σημασία στην ανθρώπινη επικοινωνία και είναι σχολαστική με τη καθαριότητα. Εμφάνιση όπως όλοι την έχουμε δει σε άπειρες φωτογραφίες και βίντεο αρα μη περιμένετε να δείτε κάτι αλλο.  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες
  Κόστος συνάντησης 290
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (2)
   

  Ουτε καλη....... Ουτε κακη.......

  Μέσος όρος: 
   
  5.3
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  5.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  2.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  3.0

  Ημερομηνία συνάντησης για ευνόητους λόγους είναι ενδεικτική.
  ύστερα από λεκτικές (μάχες ) αλλά και παρεξηγήσεις για το εν λόγο μωρό, καθώς και τις καλές κριτικές συναγωνιστών αποφάσισα να ρισκάρω και συναντήσω την Κα Χατζή για να έχω καλύτερη άποψη και ομολογώ ότι εξεπλάγην θετικώς για την εν λόγο κοπελιά. Η συνάντηση κανονίστηκε πολύ εύκολα σε γνωστό ξενοδοχείο ( αν και σπάνια πηγαίνω σε hotel ) Το κορίτσι έφτασε σχεδόν στην ώρα της ( αμελητέα καθυστέρηση λόγο κίνησης . ) Έφτασα αρκετά νωρίτερα στο ξενοδοχείο έκανα ντουζακι και άραξα στο κρεβάτι βλέποντας μια ηλίθια τσόντα στην τηλεόραση περιμένοντας την άφιξη . Χτυπαει η πόρτα και ανοίγοντας την δειλά δειλά ( για το τι θα δω…) την πόρτα ( εξεπλάγην θετικώς όπως προ ανέφερα ) Βλέποντας μια κύρια πολύ ευγενική με έντονα τα σημάδια του γήρατος (δείχνει πάνω από 36 )με θετική όμως αύρα, ευχάριστη και άνετη κάτι που χρειάζεται στην πρώτη συνάντηση. Ντουζακι αρκετή κουβεντούλα και βουρ στον αγώνα. Για τις επιδόσεις στον αγώνα δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω από όσα έχουν ειπωθεί γιατί επιβεβαιώνω ότι ισχύουν ακριβώς ότι έχουν πει οι περισσότεροι εδώ μέσα, Για την ιστορία υπήρξε ένας γύρος με τελείωμα στα τέσσερα, Μπανακι λίγη κουβέντα και αποχώρηση. Αν και έμενα μου αρέσουν τα πετιτ κορίτσια μικρότερης ηλικίας ( 25 με 30 ετών). Σε γενικές γραμμές είναι μια μέτρια επιλογή ( στα χρήματα που ζητά ) και λόγο ηλικίας αλλά και παχουλού σώματος. Το μονό που είναι κορυφαίο ( για αυτό και έκανα το κασκαντέρ ) είναι η απίστευτη πίπα της, και οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βυζαρες της,
  Στο δια ταύτα τώρα…….

  ΥΠΕΡ

  Ωραίος χαρακτήρας

  Έξυπνη κοπέλα με άποψη

  Απίστευτο στοματικό

  Όταν ανεβαίνει από πάνω οι βυζαρες τις δίνουν recital.

  Κορυφαίο στήθος ( το τονίζω γιατί είναι το καλύτερο βυζί ever)

  ΚΑΤΑ

  Έχει αρκετά παραπάνω κιλά ( για τα γούστα μου )

  Οι φωτογραφίες είναι επαγγελματικά τραβηγμένες με χρήση foto shop εκεί που πρέπει.

  Πρόσωπο ψιλό αδιάφορο θα έλεγα. ( θέμα γούστου και αυτό )

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 150
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Φιλί Χωρίς γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Πρωκτικό Όχι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Όχι
  Σχόλια (14)
   

  Έλενα η διευθύντρια

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  10.0
  Επικοινωνία:
   
  10.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Την Έλενα την είχα απωθημένο από καιρό. Οι καλές απόψεις που γράφονται με έκαναν να τη βάλω στο πρόγραμμα για ραντεβού. Από το γραφείο ζήτησα συγκεκριμένο ντύσιμο. Μάυρη φούστα κάτω από το γόνατο με ασορτί μπλούζα – ταγέρ και γόβες θάνατο. Ετσι και ήρθε. Αισθάνθηκα ότι ήμουν με την διευθύντρια της εταιρίας που με είχε αποπλανήσει.
  Για το σόσιαλ και τα υπόλοιπα “διαδικαστικά” δεν θα επεκταθώ. Μόνο να πω ότι είναι άψογη σε όλα Στο γαμήσι δεν είπε όχι σε τιποτα παντα μεσα σε λογικα πλαισια. Μετά από τόσες κριτικές τα έχουν πει όλοι και με λεπτομέρειες.
  Θέλω όμως να επισημάνω κάποια στοιχεία σημαντικά για μένα. Το μεγάλο βαθμό που βάζω στη διάθεση είναι γιατί κατάφερε να μου δωσει την αισθηση οτι δεν ειμαι με μια πουτανα της σειράς και γιατι δεν εβγαζε αυτους τους ψευτικους αναστεναγμους που με ξενερωνουν. Για εμενα αυτο την ξεχωρίζει από άλλα ραντεβού που έχω κάνει.
  Έχω μια τρελή σκέψη να την πάρω στο επόμενο επαγγελματικό μου ταξίδι για συνοδεία. Για να δούμε.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 150
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (6)
   

  Ελενα εισαι ποθητο γιαβρι

  Μέσος όρος: 
   
  6.8
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η γνωριμια μου με την Ελενα εγινε οταν κατεβηκα στην Αθηνα , και αφου δεν την προλαβα οταν ανεβηκε στην Θεσσαλονικη για καποιο προσωπικο της γεγονος τον περασμενο Σεπτεμβριο. Εγινε αποστολη Ε-mail , αλλα ειχα απαντηση μετα απο λιγες μερες.
  Αφου εγινε η απαραιτητη και αψογη επικοινωνια με το γραφειο . κανονιστηκε το ραντεβου. Η Ελενα ηρθε κανονικα στην ωρα της , πολυ ομορφα ντυμενη , και αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις γνωριμιας , δημιουργηθηκαν οι πρωτες αγκαλιες , και φιλια.
  Αφου ξεκινησε το φρεσκαρισμα της στο ντουζ , αρχισαμε ολο και πιο εντονα χαδια και γλωσσοφιλα και αρχησε το στοματικο εργο .αργα και αισθησιακα. Η εμφανιση της σαν ποθητη γυναικα ειναι εντονη ,αψογη , με ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου ,με τις καμπυλες της και ενα ομορφο στηθος. Η συμπεριφορα της ειναι ευγενικη , ευχαριστη ,χαμογελαστη ,εξυπνη ,και με πολλη διαθεση και συμμετοχη και χαλαρη οπου χρειαζεται. Της αρεσει το καπνισμα , και προσπαθει να το ελλατωσει ,αλλα δεν το εχει περιορισει ακομη.
  Με το τελειωμα του πρωτου γυρου ,ξεκινημα για διαλειμμα για τσιγαρακι απο μερους της και αφου με εχει ρωτησει αν μπορει να καπνησει μπροστα σου. Με ντουζακι απο μενα πρωτα και μετα απο την Ελενα μας. Μετα συζητηση με γενικες αναφορες σε πολυ χαλαρο υφος και σοσιαλ διαθεση.
  Μετα εναρξη δευτερου γυρου με το στοματικο της και κρυφες ματιες απο μερους της. Ειχαμε ιππασια και μετα πισωκολλητο με εντονες κραυγες απο μερια της.RockonRockon Θεωρω οτι για να περναμε καλα και οι δυο μας , πρεπει να υπαρχει η καταλληλη χημεια.
  Θα ηθελα να την ξανασυναντησω την αλλη φορα στην Σαλονικη. KneelKneel
  Καλα να ειμαστε και να φερομαστε παντα καλα σε αυτες τις γυναικες , και σε σενα ιδιως Ελενα μου.SmittenSmitten
  Αυτα τα σχετικα με την ερωτικη μου εμπειρια , με αυτο το ερωτικο γιαβρι μας.RockonRockonKneelKneel

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερ/νία συνάντησης 17-09-2017
  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 150
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Πρωκτικό Όχι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
  Σχόλια (1)
   

  Ελενα Χατζη !!

  Μέσος όρος: 
   
  9.5
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  9.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  8.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  10.0
  Επικοινωνία:
   
  10.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  SmittenSmittenSmittenSmitten


  .................... Φίλοι μου είχα άποφασίσει ότι όι κριτικές πλέον ήντουσαν > άνώφελες ....... άλλά παρεσύρθην & άφιερώνω τήν τελευταία μου κριτική έντός τού bou...... στήν κυρία !!
  Τόσα διάβασα δια τήν κυρία ....... ήθελα νά άπαλαγώ άπο τα τετριμένα & νά δώ τήν συνάντηση μέ άλλο πρίσμα.......... ΤΥΧΑΙΟ..
  Τόκ -τόκ , στήν μισάνοιχτη πόρτα ... παρακαλώ περάστε..... ΣΙΩΠΗ.......Μόνο δύο βλέματα άντικριστά πού μέσα στήν άπόλυτη σιωπή ψάχνανε σημείο προσεγγισης.... Εγώ καθισμένος δίπλα στό ήλιόλουστο παράθυρο μέ άνεβασμένους καρδιακούς παλμούς προσπαθούσα σέ δευτερόλεπτα νά συντονίσω τήν σκέψη μου...... μάταια όμως , ή κυρία άπό τήν πρώτη στιγμη είχε καταλάβει τί ΘΕΛΩ.... ήρθε κοντά μου , άνασήκωσε λίγο τό φόρεμα όσο έπρεπε γιά νά φανεί μέρος τής μαυρης ζαρντιέρας & καθησε έπάνω μου ...... τά χείλια μος κολημένα πλέον ψελίζανε μιά τρεμμμμμμάμενη καλημέρα...... Θά μέ περιμένεις λίγο ?? δευτερόλεπτα πολύ λίγα δευτερόλεπτα ....... δέν μίλησα άπλά κοίταξα έξω άπό τό παράθυρο ...... ήρθε κοντά μου ξανά ντυμένη ..... ήθελε αύτό πού ήθελα & έγώ ..... γονάτισε μπροστά μου & τά χέρια της ώσαν τής θεάς Κάλι έψαχναν παντού...... Ένοιωσα ένα φίδι να ξετυλίγετε μέσα στα χέρια της & ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου....... Τα μάτια της ταξίδεψαν στο πρόσωπό μου και άνοιγόκλεισαν με σαφές νόημα. ...................Μάτια, βαθιά, σπινθηροβόλα. Παράλληλα με το πετάρισμα τών βλεφάρων της, πρόβαλε έλάχιστα τη ροδαλή της γλώσσα στο πλάι των χειλιών της, σα να τής είχε ξεφύγει μια σταγόνα πολύτιμη που έπρεπε να τήν μαζέψει......... γιά νά δώ ΄έπιτέλους αύτό πού θέλω ψέλισε....... μού ξεκουμπώνει τό παντελόνι & άρχιζει νά μού τόν παίζει σιγά - σιγά...... πέφτει στά γόνατα & άρχίζει συνεχώς νά τόν παίρνει όλο μά όλο μέσα άργά - άργά & συγχρόνως νά τόν παίζει & νά μέ κοιτάει........ άρχίζει νά μού γλειφει τά άρχίδια άπαλά νά τά ρουφάει & νά μού τόν παίζει........ είχα σκάσει δέν ήξερα πόσο άκόμα θά κρατιόμουν πραγματικά.... άστο νά χύσει , έδώ βαθειά στό λαρύγκι μου.....άρχισα νά χύνω & νά μήν σταματάω ...... έχω κλείσει τά μάτια & έχω χαθεί......
  ....... Οποιοδήποτε άρωμα σέ διεγείρει κάνε το σύμμαχο σου..amjik !!
  Άπό μιά τέτοια γυναίκα δέν έπιστρέφεις.... μένεις έκεί ταγμένος ψυχή & σώμα ........ είναι όαση σέ έναν κόσμο πού διψά...... ή παρουσία της είναι άνάσα, ή άπουσια της καημός.....είναιτό ταξίδι & ό προορισμός μαζί....& άπό έκεί δέν έπιστρέφεις !!
  Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση !!
  Y.Γ. Είναι φίλοι μου ή τελευταία μου κριτική...... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.......

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερ/νία συνάντησης 09-01-2018
  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 150
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Πρωκτικό Όχι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (4)
   

  Μοναδικο μειον το κοστος

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  9.0
  Επικοινωνία:
   
  10.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Καλησπερα σε ολους
  Για την συγκεκριμενη κοπελα δεν προκειτα να προσθεσω κατι που δεν εχει γραφει οποτε θα ειμαι επιγραμματικος...
  ...επικοινωνια με το γραφειο αψογη..
  ..εμφανιση προσωπο...αρκετα ομορφη ανω του μεσου ορου...ειδικα με τα γυαλακια ακομα καλυτερη
  ...εμφανιση σωμα...μη περιμενετε να δειτε κατι τουμπανοειδες...εντελως γηινη με ελληνικα χαρακτηριστικα σωματοδομης ...οσον αφορα το στηθος το κρινω ως το πολυ 2,5αρι
  ...συμπεριφορα...πραγματικα εδω η κοπελα πρεπει να γινει μετρο συγκρισης..ευγενεστατη..ευχαριστη..συζητισιμη...γενικα αψογη σε ολα
  ...στα του αγωνα..pse οπου απαιτεται...πιο χαλαρη οπου χρειαστηκε επισης..γενικα εχει καλη ικανοτητα διαβασματος του πελατη και εχει ενεργη συμμετοχη...οι επιδοσεις της στο συνολο ειναι αρκουντως ικανοποιητικες χωρις να πιανουν ταβανι...σεσυνδυασμο ομως με την ολη της συμπεριφορα κερδιζει εξτρα ποντους..
  ...και φτανουμε στο υποκειμενικο διαταυτα...προσωπικα περασα αρκετα καλα αλλα το ποσο που ζητειται με αποτρεπει να το επαναλαβω...

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
  Σχόλια (2)
   

  Free fucκ με μια υπεροχη γυναικα!!

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  8.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  9.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  9.0
  Επικοινωνία:
   
  9.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Δευτερα πρωι βλεπω πμ απ τον γκουρου των free fuck ampelales!!!!
  Κερδισα free fuck απο athens divaRockon
  Προς στιγμη ειπα να παρω καποιο απ τα πιπινια του μαγαζιου αλλα το παθος νικησε κ πηρα ελενα χατζη.!!!

  Την ειχα βαλει στο προγραμμα εδω κ καιρο!!!
  Κατι οι κριτικες κατι οι φωτο κατι οτι γυναικα που χει ολη τη δισκογραφεια του zero cult δεν μπορει παρα να ειναι ενδιαφερουσα!!!!

  Συνενοηση αψογη με το γραφειο.

  Στην ωρα της στο vampire room(θα ακολουθησει κριτικη))!!

  Ντυμενη στα μαυρα απο κατω μεχρι πανωRockon

  Τα σεξυ γυαλακια της κ το κλασικο μωβ κραγιον..

  Σπαει αμεσως τον παγο!!
  Κοινωνικη αβερτα κ χαμογελαστη..

  Γδυνεται κ παει για ντουσακι!!!

  Κορμι οπως ακριβως πιστευω οτι πρεπει να ναι μια γυναικα

  Καμπυλες κ πιασιματα!!!!
  Χαρακτηρισμοι ντολμας η χοντρουλα με πατσρς ειναι τουλαχιστον αστοχοι εκτος αν καποιοι
  Νομιζουν οτι η γυναικα πρεπει να ναι κοκαλιαρα 25 κιλαConfused

  Αρχιζουμε τα φιλια και τα χαδιαSmitten

  Απαλο δερμα κ καθαρη αναπνοη!!

  Ξεκινα τα φιλια απο πανω με κατευθυνση προς νοτο!!

  Πολυ καλο στοματικο με ολο το μενου!!!

  Αργο υγρο κ σπεσιαλ καραμελωμα!!!
  Ισπανικο στα βυζια με τις υπεροχες ρογες°!!

  Σειρα μου να γευτω τους χυμους της!!

  Περασμα σκουφιου κ αρχιζει την ιππασια..

  Συνεχεια με μενα απο πανω.


  Αντεχει σφυροκοπημα αβερτα!!!

  Φιλια κ αγκαλιες κ βογγητα!!

  Κινειται ανετα κ σε gfe k pse

  Συνεχεια στα 4 με θεα τον ωραιο κολο με σημα το τατου!!!

  Το τελος ηρθε στα βυζια!!

  Nτουσακι κ λιγο ακομα σοσιαλ.


  Γενικα μια παρα πολυ καλη συναντηση.

  Η ελενα ξερει τι παει να πει αντρας κ σεξ.

  Βαζει τον καλυτερο εαυτο της για να περασεις καλα..

  Αυτα
  Hi

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερ/νία συνάντησης 25-01-2018
  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο σώμα
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (8)
   

  Μέτριες εντυπώσεις

  Μέσος όρος: 
   
  6.5
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  6.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  8.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  6.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Συνάντησα την κοπέλα πριν κάνα μήνα σε γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Η αλήθεια είναι πως στόχος μου ήταν η συνάντηση με άλλη κοπέλα του γραφείου η οποία δεν ήταν διαθέσιμη οπότε το ραντεβού κανονίστηκε κάπως από σπόντα. Μέγα λάθος γιατί έστω και ενδόμυχα θα είχα μια αρνητική προδιάθεση. Στα του ραντεβού τώρα .Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της. Η πρώτη εικόνα που αντίκρισα δεν ήταν ούτε κακή άλλα δε με ενθουσίασε κιόλας .Η κοπέλα έκανε ντουζάκι και ξάπλωσε γυμνή στο κρεβάτι .Το σώμα της καλό για την ηλικία της αλλά κάπως μακριά από τα δικά μου γούστα. Ξεκίνημα αγώνα με πίπα η οποία ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι ήρθε και το τέλος του πρώτου γύρου. Εκ νέου ντουζάκι λίγη κουβεντούλα και ξεκίνημα νέου γύρου με στόχο αυτή τη φορά το κωλαράκι της. Της λέω θα πάρω το κωλαράκι σου και μου απαντάει πάρε ότι θες με όχι και τόσο καυλιάρικο υφάκι. Κατά την είσοδο παρότι μπήκα πολύ ήρεμα και έχω ένα φυσιολογικού μεγέθους πέος αρχίζει τα σιγά σιγά κουβέντα που δεν περιμένω να ακούσω από μια πορνοστάρ. Στη πορεία βεβαίως δεν διαμαρτυρήθηκε απλά ίσως περίμενα ένα αρκετά διαφορετικό attitude. Μπορεί να έπαιξε ρόλο βέβαια και το προχωρημένο της ώρας και ότι κατά δήλωση της ήμουν το τελευταίο ραντεβού αλλά όταν σκας την 200άρα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες. Στα της επικοινωνίας η κοπέλα ήταν πρόσχαρη σε γενικές γραμμές . Ίσως το πρόβλημα να ήταν η έλλειψη χημείας στην πράξη. Αυτά από την εμπειρία μου με την Έλενα. Καλά να περνάτε.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Κόστος συνάντησης 200
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Όχι
  Σχόλια (32)
   

  Πολύ ωραίο milf

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση (πρόσωπο):
   
  7.0
  Εμφάνιση (σώμα):
   
  7.0
  Γενική συμπεριφορά:
   
  7.0
  Επικοινωνία:
   
  7.0
  Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Γράφω αυτή την κριτική απλά για να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία. Η Έλενα μπαίνει στο δωμάτιο αποφασισμένη να σε κάνει να περάσεις καλά και να χορτάσεις σεξ. Κι η αλήθεια είναι ότι αυτό έγινε πραγματικά. Μία ώρα ευχαριστήθηκα σεξ με μια γυναίκα χωρίς κόμπλεξ και με πλούσιες καμπύλες. Πίπα δυνατή και πισωκολλητό χωρίς αύριο κι όλα αυτά με αρκετή καύλα και όμορφη κουβέντα. Αν αξίζει; Εννοείται.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
  Πόλη συνάντησης Αθήνα
  Συμπεριφορά γραφείου Καλή
  Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
  Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
  Φιλί Βαθύ με γλώσσα
  Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
  Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
  Πρωκτικό Ναι
  Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
  Σχόλια (1)
   
   
  Δείτε όλες τις κριτικές
                   
   
  Oasis Masaz Banner Dimokritou 9 Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner ESCORTSGIRLSCLUB Banner Escorts Club Banner AthensEscorts Banner Relax Spa Banner Dream Girls Banner Συγγρού 108 Banner Athens Queens Banner Lelas Massage and Relax Banner Massage Musses Banner Oneiro Massage Banner
  Kallirois 48 Banner DBA Massage Banner Paradise Spa Banner Sinopis 29 Banner Glamour Escorts Banner Golden Diamond Escort Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner GDE Banner Athens Diva Banner Greece Models Banner Dream Girls Banner Enjoy Spa Banner GreeceEscort Banner Body Massage Banner Massage Musses Banner String Banner
  Με αφορμή το GDPR, το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) που τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, ανανεώσαμε την Πολιτική Απορρήτου/Νομική Δήλωση. Εκεί εξηγούμε ποιά δεδομένα καταχωρούμε και για ποιό ακριβώς λόγο. Παρακαλούμε διαβάστε ΕΔΩ. x
  Top Banner 1 Top Banner 2