panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.892
- Πόντοι
- 8.816
καλημερα παιδια αντε να σας προωθησει η ελενα γιατι ο ροκο σιφρεντι γερασε!Να ρθεις στο cast τον Ιουνη να σε προωθησω !!!![]()
καλημερα παιδια αντε να σας προωθησει η ελενα γιατι ο ροκο σιφρεντι γερασε!Να ρθεις στο cast τον Ιουνη να σε προωθησω !!!![]()
για κοπιασε εσυ ;)καλημερα παιδια αντε να σας προωθησει η ελενα γιατι ο ροκο σιφρεντι γερασε!
ειμαι 30 ναι εχω δρομο σε πολλα ακομα χαχα ενταξει μια παροιμια λεει εκει που ησουν ημουν και εκει που ειμαι θα ερθεις.αυτο οσον αναφορα την ηλικιαγια κοπιασε εσυ ;)απο οτι ειδα εισαι μονο 30 ;)
εκτος αν ριχνεις δρακο
παντως 49 δεν εισαι ;) οποτε ανοιγονται οριζοντες μπροστα σου
![]()
![]()
ελενα για παρτον τρυφερουδι
![]()
![]()
κυριολεκτικα η μεταφορικα?Να ρθεις στο cast τον Ιουνη να σε προωθησω !!!![]()
κυριολεκτικα η μεταφορικα?
λες εε?οχι μωρε!Μπα, μάλον μεταφορικά. Βλέπω στο τέλος να γαμάμε και εμείς την τύχη σου γιατί από κοκό δεν...![]()
![]()
![]()
![]()
παντως τωρα ειναι στασιμα!!!Έχει φαγωθεί να με δει η άλλη ανταγωνιστικά ;) Εγώ το είπα μετά θα κλαίει έχω ρεύμασαν τα τρελά νερά της Χαλκίδας
![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει μωρέ λάθος ταιμινγκπαντως τωρα ειναι στασιμα!!!
TASSOS karipidis..
..../. ήμουν τόσο σίγουρος , πού είχα άποφασίση ΄νά άφήσω γιά δύο ήμέρες τήν καραιβική & νά έρθω άθήνα γιά νά παραστώ στό δείπνο
![]()
![]()
![]()
![]()
. .. φίλε μου καλέ.. τροπικός τού καρκίνου.εντάξει μωρέ λάθος ταιμινγκ![]()
![]()
το θεμα της τιμης ειναι υποκειμενικο και το ξερεις απο πριν αρα ειναι δικη σου αποφαση αλλα σε αποζημιωνει και με το παραπανω με το υπεροχο σεξ και γενικα με ολες τις υπηρεσιες της η ελενα. εμενα απο χθες ακομα πονανε τα ποδια μου και ο πουτσος μου να φανταστεις...τετοιο παθος και ενταση ειχα να ζησω απο μια πρωην μου πριν καποια χρονια φαντασου.εξαλλου το χρημα παει και ερχεται αυτο που μενει στη ζωη ειναι οι εμπειριες....
Το μπυρο - κοίλη του Οβελιξ να ρίξει πρέπει και μετα εχει ο θεος.....![]()
Ωραια, τα ειπατε, ξεθυμανατε, το κουβαδακι σας και σε αλλες παραλιες τωρα.
εσυ με το παπιγιον και στριγνκ ?
ποιο κουβαδακι δεν καταλαβαμε?