Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Για τον μπαροκ λες??τι μπαινεις σαν τσουτσεκι σε μια ωραια συζητηση.αν δεν γουσταρεις φευγεις απο το ποστ χωρις τις βλακειες που σκεφτεσαι
Για τον μπαροκ λες??τι μπαινεις σαν τσουτσεκι σε μια ωραια συζητηση.αν δεν γουσταρεις φευγεις απο το ποστ χωρις τις βλακειες που σκεφτεσαι
Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..Ειναι τιμωρία απο προχτες που με αφησε μια γαριδομακαροναδα στο ψυγειο κ ξυνισε κ αυτός γυρνουσε με κατι παλιοθηλυκα..
Αμα τον πιασω στα χερια μου μονο.. Ειναι κ μακρυα παναθεματον. Τον σωζει η αποσταση... >![]()
![]()
Ειναι τιμωρία απο προχτες που με αφησε μια γαριδομακαροναδα στο ψυγειο κ ξυνισε κ αυτός γυρνουσε με κατι παλιοθηλυκα..
Αμα τον πιασω στα χερια μου μονο.. Ειναι κ μακρυα παναθεματον. Τον σωζει η αποσταση... >![]()
![]()

Σςςςςτττ..Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..
ε για ποιον αλλο
Εντάξει, σιγά το είπα.Σςςςςτττ..
Για να μιλάς έτσι, μάλλον σ' έχει πιάσει αυτός πρωτα..
Δικος μας ειναι.. Απ τα καλυτερα παιδια εδω..ε για ποιον αλλο
βεβαια, αλλα παραμενει καλος φιλος κ μεγιστο πειραχτηρι 
Αααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...Της κρατάω μούτρα γιατί με παράτησε και τριγύριζε με τα Ελληνικά στρατά. :S :S
:S :S :SΑααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...
Αααα να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να περάσει διαβολοεβδομάδα...
Μα εγω μονο το ηθικο αναπτερωσα κ τιποτις περιπλεονΤης κρατάω μούτρα γιατί με παράτησε και τριγύριζε με τα Ελληνικά στρατά. :S :S
Προχώρα, εγώ σε υποστηρίζω. Όχι τίποτε άλλο, να την λαχανιάσεις εσύ για να την αναλάβω εγώ μετά. Ειδάλως ξεκούραστη, πρέπει πριν να ξεκινήσω τα αμμόλουτρα...Πες τα τύπε μου γιατί εμένα μου λένε οτι ζουλεύω.![]()
![]()
![]()
Τα <<επτυσα>> ολως διολου

οκ .νομιζα οτι δεν του αρεσες με αυτο που εγραψε.

Το νου σας, εσεις τα δυοΠροχώρα, εγώ σε υποστηρίζω. Όχι τίποτε άλλο, να την λαχανιάσεις εσύ για να την αναλάβω εγώ μετά. Ειδάλως ξεκούραστη, πρέπει πριν να ξεκινήσω τα αμμόλουτρα...

Το νου σου στα όνειρα...Παω νανι..Τα <<επτυσα>> ολως διολου
![]()
Καλο ξημερωμα κ φιλακια :-* :-* :-*
See you tomorrowland![]()
Το νου σας, εσεις τα δυο![]()