Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Παει θα φυγει αυτος συμφωνα με δημοσκοπησεις..Δε θελω να σε ακουω να βριζεις αλλη φορα.
Αλεξης![]()
Παει θα φυγει αυτος συμφωνα με δημοσκοπησεις..Δε θελω να σε ακουω να βριζεις αλλη φορα.
Αλεξης![]()
Παει θα φυγει αυτος συμφωνα με δημοσκοπησεις..![]()
Αναμφιβολα.. Θα ζησουμε στιγμες ανεπαναληπτες για τον τοπο...Θα ερθει με το καλο ο Κυριακος και θα γαμαμε με χρυσες καποτες.![]()
Αναμφιβολα.. Θα ζησουμε στιγμες ανεπαναληπτες για τον τοπο...![]()
Μου έπεσε το σαγόνι!![]()
....
,,,, kαλημέρα μαμζέλ.......
.... μαγεία![]()
Bγαζω η προστυχια ... Ειδικα αμα πεσουν και τιποτα ταιριασματα χημειας , (αν και αντιεπαγγελματικο αυτο που γραφω ,αλλα ανθρωποι ειμαστε , εχουμε τις αδυναμιες μαςΑν και δεν έχω βρεθεί ακόμα μαζί της,μου βγάζει απίστευτα γούστα,θα κανονίσω λίαν συντόμως.
Ωωωωω , τι κανετε αγαπημενε μας κοκορικο :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
....
,,,, kαλημέρα μαμζέλ.......
.... μαγεία![]()
Bγαζω η προστυχια ... Ειδικα αμα πεσουν και τιποτα ταιριασματα χημειας , (αν και αντιεπαγγελματικο αυτο που γραφω ,αλλα ανθρωποι ειμαστε , εχουμε τις αδυναμιες μας)
Καλησπερα :-*![]()
Mα ειμαι ηδη ψηλοερωτευμενη μαζι σου ...Εγω φοβαμαι μη με ερωτευτεις πανδως.![]()
Bγαζω η προστυχια ... Ειδικα αμα πεσουν και τιποτα ταιριασματα χημειας , (αν και αντιεπαγγελματικο αυτο που γραφω ,αλλα ανθρωποι ειμαστε , εχουμε τις αδυναμιες μας) άμα έχεις χημεία στη συνεύρεση όλα τα άλλα έχουν μικρή αξία εύχεσαι να παγώσει ο χρόνος...
Καλησπερα :-*![]()
Mα ειμαι ηδη ψηλοερωτευμενη μαζι σου ...![]()
τηλεπαθητικως
Να κατι τετχοια κανω ο φουστης και καταστρεφω κορασιδες, ειμαι ερωτευσιμος κετς.
......Ωωωωω , τι κανετε αγαπημενε μας κοκορικο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα monsieur![]()
![]()
Ελαααααα .... Δεν θελω να ακουω τετχοια.. :-![]()
......
........ τί νά [size=19pt]κάΜΜΜΜΜω[/size] ?? τό Πσάρεμα έχω μόνο...... οί ΄έρωτες περάσανε πρό πολλλλλού......