TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
μονο αν ερθει με το κανονικο του προφιλ ;) τοτε μπορειθα γινεται εραστες ?![]()
Αντε με το καλο βρε
![]()

μονο αν ερθει με το κανονικο του προφιλ ;) τοτε μπορειθα γινεται εραστες ?![]()
Αντε με το καλο βρε
![]()
Κουμπαρα ?μονο αν ερθει με το κανονικο του προφιλ ;) τοτε μπορει![]()
![]()
κουμπαρα εσυΚουμπαρα ?![]()
συνηθισμένο φαινόμενο... Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το βίντεο το παίζεις εσύ γυρνοντας μανιβέλα... Το να μην τρέχει η γραμμή η η ραμ να έχει φουλαρει από τα ανοιχτά παράθυρα και να κολλάει είναι πυρηνικής φυσικήςEλα μ ντε ... που τετοια περιπτωση ... Αμεσως χολη και ειρωνια ομως
ζηταει η Microsoft,τεχνικους...δεν στελνεις κανενα βιογραφικο,που ξερεις...συνηθισμένο φαινόμενο... Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το βίντεο το παίζεις εσύ γυρνοντας μανιβέλα... Το να μην τρέχει η γραμμή η η ραμ να έχει φουλαρει από τα ανοιχτά παράθυρα και να κολλάει είναι πυρηνικής φυσικής
από τεχνικά έχουμε άλλον εδώ μέσαζηταει η Microsoft,τεχνικους...δεν στελνεις κανενα βιογραφικο,που ξερεις...
έχεις κάποιο κονέ καλό...?ζηταει η Microsoft,τεχνικους...δεν στελνεις κανενα βιογραφικο,που ξερεις...
τον μαικ.ολα τα ξερει...έχεις κάποιο κονέ καλό...?
θα παρει και επιδομα τοτε φιλε τριτεκνου ;)τον μαικ.ολα τα ξερει...
Υ.Γ.εχει και τρια παιδια...
δεν εχει αυτος λεμε..ωχουυυυυυυυυυθα παρει και επιδομα τοτε φιλε τριτεκνου ;)![]()
![]()
ααααααμε να δώσω μια εδώ μέσα το τηλ. Του θέτε θετε?έχεις κάποιο κονέ καλό...?
τι δανεικα ειναιδεν εχει αυτος λεμε..ωχουυυυυυυυυυ
σοβαρά μιλάς...?τον μαικ.ολα τα ξερει...
Υ.Γ.εχει και τρια παιδια...(οχι ο μαικ)...![]()
![]()
απορεις?....σοβαρά μιλάς...?
δεν το γνωριζα... :- :- :-απορεις?....αυτα ειναι γνωστα χρονια τωρα...
ρε που θα με γκαστρωσουν κιόλας στο τέλοςθα παρει και επιδομα τοτε φιλε τριτεκνου ;)![]()
![]()
πια επιφανήΕγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
βρήκαν φθηνό κώνειο...Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!