TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
ρε μαικ τι λεει ο γκουρου για τα τρια παιδιαρε που θα με γκαστρωσουν κιόλας στο τέλος![]()
![]()
![]()
ρε μαικ τι λεει ο γκουρου για τα τρια παιδιαρε που θα με γκαστρωσουν κιόλας στο τέλος![]()
![]()
![]()
..Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
Ναι.. Γυρισα γρηγορα την μανιβελακάηκε το βίντεο...?
Εγώ ξέρω ότι με το ρυθμο που αυτοκτονούν η εκτελούνται τα πιο ΕΠΙΦΑΝΗ μέλη...το σάιτ έχει πάρει τον κατήφορο!!!
Το μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε...
Επρεπε να ησουν εδω περσυ περιπου τετοια εποχη να δεις τι μπαχαλο υπηρχε και θα αλλαζες γνωμη . Μην ψαξεις να βρεις ποστ . Εχουν σβηστει εκατονταδες...
Χρειαζεται και ο χαβαλες και τα πειραγματα , αλλα αν αυτο ξεφυγει , τοτε να δεις ποσο τα κατω μπορει να παρει ενα site ειτε λεγεται bou , η οπως αλλοιως
στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί...Το μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε.
Ναι ... Αλλα οχι στο βαθμο τον περσινοΤο μπαχαλεμα πάντως ακόμα καλά κρατεί και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε.
Τι ο Ντουνταρας ?Και ο ντουντάρας?
Τι? Τυρί!!!!!Τι ο Ντουνταρας ?
Κατσικισιο ? Αμα ειναι βαλε μια κουπα :-* :-*Τι? Τυρί!!!!!
ρε ημαρτον 2 χρονιαΠειραχτηρι![]()
Βελτιώθηκε η καταστασή του?Τι ο Ντουνταρας ?
α δεν εχει κασερια εδωΚατσικισιο ? Αμα ειναι βαλε μια κουπα :-* :-*
Εχουν σβηστει πολλα σχολια για να μπορει καποιος να εχει πληρη εικονα .. Δεν νομιζω να διαφωνεις ?ρε ημαρτον 2 χρονιαοποιος δεν εχει παρακολουθησει το νημα σου ας διαβασει λιγο
![]()
δεν θα μεινη μετεξεταστέος
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανονίστε...μας παρακολουθεί όλους από εκεί ψηλά!!! Θα ανοίξουν οι ουρανοί,θα επανέλθει και ούτε ψύλλος στον κόρφο σας!!!