kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.270
- Πόντοι
- 6.256
Παλαιά η φώτο?
Καλησπερα ΚωσταΠολυ Καλησπερα σας κυρια Ελενα,τι κανετε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πριν ενα μηναΠαλαιά η φώτο?
Καλησπερα Κωστα![]()

Τελη της αλλης εβδομαδας θα ειμαι μαζι σας ;)Τι κανετε ωραια μου κυρια???Εχουμε τιποτα ευχαριστο???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω να δεις πως την περιμενω....
Καλημερα Κωστα![]()
![]()
Παω LIDL ... Θελετε τιποτα
Αντε μπραβο σου εχουμε ετοιμα τα παντα αφρολουτρα κρεμα μαλλιων απο ολα ;) και στο τελος ξερεις εεεΤελη της αλλης εβδομαδας θα ειμαι μαζι σας ;)
Το μουνί σου το περιποιήθηκες με το servis που έκανες??Τελη της αλλης εβδομαδας θα ειμαι μαζι σας ;)
Τελη της αλλης εβδομαδας θα ειμαι μαζι σας ;)
[/quote
Καλημέρα! ανηπομονω να σε ξαναδω![]()
![]()
![]()
Παντα περιποιημενο ηταν ;) ;)Το μουνί σου το περιποιήθηκες με το servis που έκανες??

ΚαλημεραΤελη της αλλης εβδομαδας θα ειμαι μαζι σας ;)
[/quote
Καλημέρα! ανηπομονω να σε ξαναδω![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα maxρε guys προσοχη λιγο στις εκφρασεις σας, ενταξει μπορει να ειναι forum ερωτικου περιεχομενου αλλα συνομιλουμε με μια κοπελα, τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω. Peace!
:-*ρε guys προσοχη λιγο στις εκφρασεις σας, ενταξει μπορει να ειναι forum ερωτικου περιεχομενου αλλα συνομιλουμε με μια κοπελα, τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω. Peace!

Kαλημερουδιακαλα ρε τυπε, δεν μιλαμε και με την παναγια παρθενο μαρια...η κυρια ελενα και σπαθια καταπινει... Ειδικα αμα ειναι excalibur
σιγα μην παρεξηγηθεί που της λεμε για την κωλαρα της και τις βυζαρες της...![]()

καλημερα γυναικαρα! Καποια φωτο να μας κρατησεις ζεστους μεχρι την αλλη βδομαδα;Kαλημερουδια![]()
Καλημέρα Ελενίτσα! ΣΥμφωνώ με τον συναγωνιστή!!!καλημερα γυναικαρα! Καποια φωτο να μας κρατησεις ζεστους μεχρι την αλλη βδομαδα;
Σας ετοιμαζω υλικο ;) να εχετε να πορευεστε ... !!καλημερα γυναικαρα! Καποια φωτο να μας κρατησεις ζεστους μεχρι την αλλη βδομαδα;