Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλημερα Γιαννη ..Καλημέρα Ελενίτσα! ΣΥμφωνώ με τον συναγωνιστή!!!

Καλημερα Γιαννη ..Καλημέρα Ελενίτσα! ΣΥμφωνώ με τον συναγωνιστή!!!

Kαλημερα τι υλικοΣας ετοιμαζω υλικο ;) να εχετε να πορευεστε ... !!
έλα ρε παίχτη αφού σ αρέσει...ρε guys προσοχη λιγο στις εκφρασεις σας, ενταξει μπορει να ειναι forum ερωτικου περιεχομενου αλλα συνομιλουμε με μια κοπελα, τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω. Peace!
Α εσυ το εκανες μοτο......έλα ρε παίχτη αφού σ αρέσει...
[move][size=40pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
α ωραια γιατι εχω και εγω κατι μπαζα ;) να στειλω το φορτηγο να τα παρει ολα μαζιΟικοδομων![]()
![]()
Για φερε ...α ωραια γιατι εχω και εγω κατι μπαζα ;) να στειλω το φορτηγο να τα παρει ολα μαζι![]()
![]()

ρε μοτο κρος με τα νευρα μας κανειΑ εσυ το εκανες μοτο......
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ....ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ [/size][/size][/size][/size][/size][/move]
στο ειπα αν δεν κανονισεις σουιτα στο sinouri resort δεν γλυτωνεις

καλά μωρέ δικός σου είναι πως κάνεις έτσι...Α εσυ το εκανες μοτο......
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ....ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ [/size][/size][/size][/size][/size][/move]
ρε μοτο κρος με τα νευρα μας κανει![]()
![]()
![]()
Οταν ανεβω θεσσαλονικη θα τον στρωσω λιγορε μοτο κρος με τα νευρα μας κανει![]()
![]()
![]()

ρε ακομα εξω σε εχουν εσενα :- καλα λενε οτι στην ελλαδα το συστημα υγειας ειναι μπουρδελο
ουτε ενα τρελλο δεν μπορουν να κλεισουν μεσα

στο διόρθωσα...ρε ακομα εξω σε εχουν εσενα :- καλα λενε οτι στην ελλαδα το συστημα υγειας ειναιbourdela.comμπουρδελοουτε ενα τρελλο δεν μπορουν να κλεισουν μεσα
![]()
![]()
Και καλη εβδομαδα να προσθεσω ... !! Η τελευταια που περναω << εντος των τοιχων >>:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημεραααααα Ωραια μου Κυρια....
Και καλη εβδομαδα να προσθεσω ... !! Η τελευταια που περναω << εντος των τοιχων >>
:-* :-* :-*
εχει ξεπερασει και της τραπεζας
γεια σου χατζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
υπομονη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-

[move].....Σ Ε Μ Ν Α Α Α.....[/move]Καταρχήν παρατηρώ ότι αλλάζεις μυαλά. Θετικόν αυτό, για να μην πω θετικότατο!
Δε μου λες???
Σκέφτεσαι να βγάλεις σε δημοπρασία κάποια προσωπικά σου πράγματα???
Εγώ π.χ. θα ήθελα το κινητό σου γιατί έχω καημό με εκείνα τα κογιότ![]()