Ο όρος, από μόνος του, αποτελεί σύντομο ανέκδοτο.
Αλλά ΟΚ, αν αυτό που βλέπεις το θεωρείς VFM στα 150 πήγαινε και γράψε και μια κριτικούλα να δούμε και οι υπόλοιποι τι παίζει...
Είναι αυτή που έπαιζε...σιρινα;καλυτερη απαντηση,ευχαριστουμε!
Ο όρος, από μόνος του, αποτελεί σύντομο ανέκδοτο.
Αλλά ΟΚ, αν αυτό που βλέπεις το θεωρείς VFM στα 150 πήγαινε και γράψε και μια κριτικούλα να δούμε και οι υπόλοιποι τι παίζει...
Είναι αυτή που έπαιζε...σιρινα;καλυτερη απαντηση,ευχαριστουμε!
Τι να δεις ρε φίλε, αυτές οι τσόντες στην Ελλάδα είναι οι πιο βαρετές. Ψεύτικες κραυγές και από τις δύο πλευρές, άντε κάνα μπινελίκι από Χατζή γιατί έβγαζε μία ανωμαλία και τέλος. Ούτε υγροί πίδακες, ούτε φετίχ, ούτε τίποτα. Το θέμα είναι πως ωραίες και ανώμαλες γκόμενες κάνουν ταινίες με βαρετούς σκηνοθέτες για ένα συντηρητικό κοινό. Αρπαχτές μόνο.Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να δούμε το τρέιλερ της συγκεκριμένης ταινίας;;;
Η αποχώρηση έγινε, γιατί είχε βαρεθεί πλέον, μιλάμε είχε φάει ΆΠΕΙΡΑ μίλια πουτσας απο όλες τις τρύπες, κι είχαν πέσει πάνω της ποταμοί σπέρματος.Λογικά από το πόσο αδύνατη ήταν στις τελευταίες τσόντες δείχνει είτε πως πέρασε κάτι στην υγεία της είτε ανέπτυξε κάποια ψυχολογικά ζητήματα.Οπότε η αποχώρηση μάλλον έγινε γι' αυτούς τους λόγους.
Μην σε χαλάειΣμαράγδα Τολεδου. Δεν θυμάμαι αν είναι ελληνικά ή αγγλικά.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έγραψα δημόσια. Άλλωστε είναι πασίγνωστη.
Αν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ οι διαχειριστές σβήστε το μήνυμα μου.
Τί να ξαναρχίσει, έτσι θείτσα που έγινε...Σμαραγδα γυρνα!Μακαρι να ξαναρχισει!
Εμενα προσωπικα με καυλωνει οσο κι αν ειναι γιατι την θελω γενικα ως γυναικα δεν θα με πειραζε καθολου να καναμε συναντηση ακομη κ με τα ρουχα που φοραει στην φωτο που δεν ειναι ετσι γυμνη αλλα οπως δειχνει πιο κατω ο συναγωστης μας.Αν αποδιδει δεν με νοιαζει το οτι ''μεγαλωσε'' γιατι δεν ειναι και γρια.Εχουμε και απωθημενα οποτε καταλαβαινεις.Τί να ξαναρχίσει, έτσι θείτσα που έγινε...
![]()
δεν είναι έτσι τώραΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
![]()
![]()
Γεια σου Πανάγο γίγανταΚαλημέρα καλή Κυριακή