Έχω δει την κυρία στην Τσιμισκή. Μην πιανεστε κορόιδα. Σαν θεία είναι.
Έχει αλλάξει σε εμφάνιση;
Έχω δει την κυρία στην Τσιμισκή. Μην πιανεστε κορόιδα. Σαν θεία είναι.
Απολύτως.Περασμένα μεγαλεία νομίζω αυτή η έκφραση ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση της Έλενας
Το onlyfans είναι όπως ήταν παλιά τα κωλόμπαρα. Της μιλάς την άλλη για παρέα και όπως τύχει.Και τί περιεχόμενο έχει το only fans μιας αποσυρμένης πορνοστάρ; Αυτής να εμφανίζεται με εσώρουχα ή να μαλακιζεται με δονητές; Και πληρώνει κάποιος γι αυτά, όταν εκεί έξω βρίσκονται οι τσόντες της;
Ρητορικές ερωτήσεις....
ο άλλος πλήρωσε κοπέλα να τον κάνει παρέα από τη κάμερα όσο αυτός ψάρευε για παράδειγμα

Το onlyfans είναι όπως ήταν παλιά τα κωλόμπαρα. Της μιλάς την άλλη για παρέα και όπως τύχει.
Αυτό πουλάει , ότι δήθεν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση. Τη πιάνεις στη κουβέντα , της λες τι να κάνει , πως να το κάνει. Σου λέει και κάνα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου και χαίρεσαι.
Έχω διαβάσει ιστορίες ότι ο άλλος πλήρωσε κοπέλα να τον κάνει παρέα από τη κάμερα όσο αυτός ψάρευε για παράδειγμα.
Εγώ δε θα το έκανα ποτέ αλλά με τόση μοναξιά είναι κάτι που μπορείς να τα νιώσεις.
Άπειρο χρήμα;Δεν πρόκειται να επανέλθει... εχει βγαλει άπειρο χρήμα οσο ηταν στον χωρο, απλα διαφημίζει το onlyfans της σαν ολες τις oblyfanτζουδες.... αν δεν πληρωναν οι μλκες συνδρομές η αγορά θα ηταν γεμάτη
Με 150 χιλιάρικα ζεις και δεκαπέντε χρόνια.Η πλειοψηφία ζει με δέκα χιλιάρικα το έτος.Αρα δέκα χιλιάρικα επι 15 έτη ίσον 150 χιλιάρικα αν υποθέσουμε ότι έβγαλε τόσα.Άπειρο χρήμα;
Εγώ λέω άντε 50, άντε 100, άντε 150 χιλιάδες ευρώ. Με αυτά τα λεφτά συντηρείσαι για 5-7 χρόνια.
Αν δεν έχεις σταθερή πηγή εισοδήματος, δεν προχωράει έτσι η ζωή.
Να θυμίσω ότι η Τζούλια που ήταν το απόλυτο όνομα της εποχής πήρε 200 χιλιάρικα. Και μόνο αυτή, καμία άλλη τόσα πολλά.
Φίλε σου είπα. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ. Αλλά με τόση μοναξιά που υπάρχει τον καταλαβαίνω τον τύπο.Δείγμα θλιβερών ναυαγίων αγαπητέ.
Και με 2 παιδιά. Δεν τα υπολόγισες μάλλον.Με 150 χιλιάρικα ζεις και δεκαπέντε χρόνια.Η πλειοψηφία ζει με δέκα χιλιάρικα το έτος.Αρα δέκα χιλιάρικα επι 15 έτη ίσον 150 χιλιάρικα αν υποθέσουμε ότι έβγαλε τόσα.
Δεν ήξερα ότι έχει δύο παιδιά.Και με 2 παιδιά. Δεν τα υπολόγισες μάλλον.
Καυλομιλφάρα