Άντε πάλι ....που εξέφρασα άποψη για κάτι κρυφό που αφορά την Σμαράγδα ( ούτε το επίθετο δεν αναφέρω) το οποίο η Έλενα η πορνοστάρ δεν κοινοποίησε η ίδια σε τηλεόραση και διαδίκτυο???????
Εκφράσατε την πεποίθηση "ότι δεν άλλαξε εντελώς" (όπως γράψατε παραπάνω) λόγω του ότι υπάρχει Onlyfans, πράγμα που ακολούθως παραδεχτήκατε αυθόρμητα ότι δεν γνωρίζετε τον τρόπο που λειτουργεί.
Δείτε κύριε,
Επειδή η συζήτηση ανακυκλώνεται, και επειδή το λογικό είναι όλες οι συζητήσεις να έχουν μια αρχή αλλά και ένα τέλος προσωπικά θα την κλείσω με το εξής:
Ό,τι έκανε η κυρία (το κυρία είτε εντός παρενθέσεως, είτε εκτός) το έκανε δημόσια και επώνυμα. Επώνυμα και δημόσια ως Έλενα προωθούσε και διαχειριζόταν την εκπόρνευση της, επώνυμα και δημόσια ως Σμαράγδα δηλώνει πως άλλαξε δρόμο και δεν επιθυμεί να της τρίβουν στη μούρη τις πρότερες "πομπές" της.
Αν βγει λοιπόν κάποιος δημόσια και επώνυμα με απτές αποδείξεις και τις τρίψει στη μούρη πρόσφατη σεξεργασία της την οποία του προμήθευσε η ίδια, ανεξαρτήτως μέσου και τρόπου, τότε ναι, η κυρία είναι κατακριτέα. Αλλιώς είναι να είχαμε να λέγαμε.
ΚΑι χωρίς να θέλω να θίξω κανένα συνομιλητή, η συζήτηση στην οποία αναλωνόμαστε μου μοιάζει με συζήτηση μεταξύ μυξοπαρθένων κορασίδων που καθώς πίνουν τη γρανίτα τους λέει η μια στην άλλη: Τον βλέπεις αυτόν; Έχει 20 πόντους ψωλή. Μου το είπε η Παπαστάυρου που της το είπε η Αλεξίου που το έμαθε από τη Ξανθοπούλου που ξέρει τη Γιαδικιάρογλου που φημολογείται ότι είναι παρτόλα.