barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.437
- Πόντοι
- 5.506
Πες τα τύπε με τη φλωρουμπα τον τραλαλακη.Συμφωνώ μαζί σας κύριε. Το ιγνορ είναι η λύση του φλωρου.
Πες τα τύπε με τη φλωρουμπα τον τραλαλακη.Συμφωνώ μαζί σας κύριε. Το ιγνορ είναι η λύση του φλωρου.
εφοσων σταματησε, επρεπε να κλεισει και το θρεντ.όταν κάποια έχει νήμα εδώ και εκδίδεται μπαίνει στην όλη διαδικασία και εκτίθεται...
όταν όμως σταματά καλό θα είναι να αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να εκτίθεται μέχρι εκεί που θέλει και όχι περισσότερο αφού δεν είναι πλέον κομμάτι της φάσης του μπου που έχει κάποια πιο ελαφριά όρια....
Στο εξωτερικό είναι πάγια τακτική η αποχώρηση για 2-3 χρόνια και η επιστροφή από την πορνοβιομηχανία. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει.Λίτρα σπέρματος είδε μπόλικα στην πορνό-βιζιτο καριέρα της.
ΔΕΝ νομίζω να θέλει, ούτε να χρειάζεται πλέον άλλα.
δεν ξέρω αν είναι επιλογή του νηματοθέτη να κλείσει το θρεντ αλλά ακόμα και για διαφήμιση να είναι...εφοσων σταματησε, επρεπε να κλεισει και το θρεντ.
γιατι δεν το εκλεισε λοιπον ?
για ντορο-διαφημιση (εστω και ετσι) η' αφηνει το ενδεχομενο για να επανερθει μετα απο χ. καιρο που θα κρινει αυτη αν γινει αυτο ?
απλες υποθεσεις.
οσο ειναι ανοιχτο ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.
δημοσια ειναι ολα τα θρεντς και ελευθερια λογου υπαρχει, αν μη τι αλλο εδω μεσα.
θα γραφτουν και καλα, αλλα και κακα.
η' πρωτη φορα γινεται-θα γινει ?
ειπα εγω οτι εκανες λογοκρισια ?δεν ξέρω αν είναι επιλογή του νηματοθέτη να κλείσει το θρεντ αλλά ακόμα και για διαφήμιση να είναι...
εγώ δεν είπα ότι πρέπει να μπει λογοκρισία ούτε να μην γράψει ο καθένας ότι θέλει..
εγώ σχολίασα το περιεχόμενο του τι θέλει να γράψει ο καθένας...και έκανα μια προτροπή ως προς το περιεχόμενο. Δεν επέβαλα λογοκρισία ή οτιδήποτε άλλο....είπα και εγώ την γνώμη μου
η οποία είναι ότι είναι κατινίστικο και μικρότητα να σχολιάζεις κάποιον άνθρωπο που 1)δεν μπαίνει να απαντήσει 2) γνωρίζεις ότι τον ενοχλεί.
Τόσο παράλογα είναι αυτά που εξηγώ?![]()
Ναι το καταλάβα αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναλύσω τις κινήσεις του οποιουδήποτεειπα εγω οτι εκανες λογοκρισια ?
το παραλογο ειναι αυτο που σου εξηγησα και δεν εδειξες οτι το καταλαβες.
στο κανω εγω 50αρακια λοιπον παρακατω... μπας και.
Elena xatzi
Πορνοστάρ
1) Joined Jun 6, 2017
τελευταιο ποστ
Μ αρεσει τι να κανουμε...Καλημερα
3) Last seen Jul 14, 2022
- Elena xatzi
- Post #56,199
- 2) Sep 20, 2020
δε χρειαζεται να μπεις.Ναι το καταλάβα αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναλύσω τις κινήσεις του οποιουδήποτε
Δεν βλέπω το πως συνδέεται αυτό με αυτά που είπα παραπάνω
Δεκ ήταν καλή στις υπηρεσίες??? ....σε αποκάλεσε και σενα κατά την πράξη ως " γιαβρι της " ??????Επειδή έχω βρεθεί με την κοπέλα γ αυτό το λεω
Λεφτά θα σου έφερνεΑσύμφορο. Θα ανέβαινε πολύ το κόστος.
Εγώ βεβαίως και μπορώ! Αυτές είναι που δεν μπορούν να με αγαπήσουν!Λεφτά θα σου έφερνε
Θα ζέσταινε και το κρεββάτι
Να αγαπηθεί ήθελε η κοπέλλα (όπως και οι υπόλοιπες)
Δεν μπορείς να αγαπήσεις ?
Βρες κάποια που να μπορείΕγώ βεβαίως και μπορώ! Αυτές είναι που δεν μπορούν να με αγαπήσουν!
Βρες κάποια που να μπορεί
Την Ντάμα Πίκα (Μαλβίνα) ας πούμε ..
Καλα είσαι τότε όπως είπε και ο Καμύ " το να μην αγαπηθεις ποτέ είναι ατυχία το να μην αγαπήσεις όμως ποτέ είναι τραγωδία "Εγώ βεβαίως και μπορώ! Αυτές είναι που δεν μπορούν να με αγαπήσουν!
ΠροσκυνάωΚαλα είσαι τότε όπως είπε και ο Καμύ " το να μην αγαπηθεις ποτέ είναι ατυχία το να μην αγαπήσεις όμως ποτέ είναι τραγωδία "
Να αγαπάς χωρίς αντίκρισμα, υπάρχει τίποτα καλύτερο ?
Καλύτερα βασανιστήριο καθημερινό από ελεινιδα καργια παρά το μαρτύριο του να σαι οπαδος του ΒΑΖΕΛΟΥ είτε ποδοσφαιρικού είτε εσχάτως και μπασκετικούΌχι. Γι αυτό αγαπώ τον Παναθηναϊκό.
Ευχαριστώ κύριε που με νιώθετε και αντιλαμβάνεστε το σαράκι που με κατατρώγει.Καλύτερα βασανιστήριο καθημερινό από ελεινιδα καργια παρά το μαρτύριο του να σαι οπαδος του ΒΑΖΕΛΟΥ είτε ποδοσφαιρικού είτε εσχάτως και μπασκετικού
στα εχω πει μπαρμπουλη μου.....Ευχαριστώ κύριε που με νιώθετε και αντιλαμβάνεστε το σαράκι που με κατατρώγει.
Συμπασχω για αυτόΕυχαριστώ κύριε που με νιώθετε και αντιλαμβάνεστε το σαράκι που με κατατρώγει.