kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.012
- Πόντοι
- 6.256
Μπράβο τους γιατί στην ελλάδα η επιχειρηματικότητα διώκεται και σε ένα τομέα που δεν ειναι εύκολα τα πράγματα και σίγουρα θα έβαλαν και αρκετα χρήματα.
επειδή τυγχάνω συνδρομητής νομίζω η εταιρεία είναι σε άλλη χώρα και όταν πλήρωσα από τη κάρτα μου τη συνδρομή νομίζω έγραφε δολάρια ή επιλογή. Η Έλενα σαφώς και ξέρει καλύτεραΜπράβο τους γιατί στην ελλάδα η επιχειρηματικότητα διώκεται και σε ένα τομέα που δεν ειναι εύκολα τα πράγματα και σίγουρα θα έβαλαν και αρκετα χρήματα.
αύριο πάω για μανικιούρ πεντικιούρ αποτρίχωση με κερί σε όλο το σώμα να γίνω ακόμα πιο κούκλος. Δασκάλα μου έλα να πάμε για πεντικιουρρρρρ. Θέλω να δω τα κορίτσια μου αν με θέλουν δήμαρχο πορείας γιατί έχω όλο άνδρες ψηφοφορους
Υπερβολικη προσπάθεια θα ελεγα σε εξοντωτικους ρυθμους. Αλλα δεν γινεται κι αλλοιως, οταν εχεις να κάνεις με ξενα πρακτορεια κ διαφορετικες ωρες ανα χωρα.. Το παλευουν σωστα ομως μεχρι τωρα κ μπραβο τουςΜπράβο τους γιατί στην ελλάδα η επιχειρηματικότητα διώκεται και σε ένα τομέα που δεν ειναι εύκολα τα πράγματα και σίγουρα θα έβαλαν και αρκετα χρήματα.
???αύριο πάω για μανικιούρ πεντικιούρ αποτρίχωση με κερί σε όλο το σώμα να γίνω ακόμα πιο κούκλος. Δασκάλα μου έλα να πάμε για πεντικιουρρρρρ. Θέλω να δω τα κορίτσια μου αν με θέλουν δήμαρχο πορείας γιατί έχω όλο άνδρες ψηφοφορους
Κάντα όλα αυτά και θα σκληρύνεις πολύ, σαν τον ποδολάγνοαύριο πάω για μανικιούρ πεντικιούρ αποτρίχωση με κερί σε όλο το σώμα να γίνω ακόμα πιο κούκλος. Δασκάλα μου έλα να πάμε για πεντικιουρρρρρ. Θέλω να δω τα κορίτσια μου αν με θέλουν δήμαρχο πορείας γιατί έχω όλο άνδρες ψηφοφορους
έλα να σε κεράσω πεντικιούρ στις φίλες μου έχουν ανάγκη να γνωρίσουν τα κορίτσια μια γυναίκα τέτοιου βεληνεκούς εξάλλου πατάς ξυπόλυτη και συ σαν εμένα και χαλάμε τα πατουσάκια μας

:-*
έχω βύσμα εγώ εσένα άρα κάτι θα κάνεις για το μαθητή σουΥπερβολικη προσπάθεια θα ελεγα σε εξοντωτικους ρυθμους. Αλλα δεν γινεται κι αλλοιως, οταν εχεις να κάνεις με ξενα πρακτορεια κ διαφορετικες ωρες ανα χωρα.. Το παλευουν σωστα ομως μεχρι τωρα κ μπραβο τους
Επισης να προσθεσω οτι στο θεμα, επιλογης Ελληνων που θα συμμετασχουν σε μελλοντικες ταινιες ειναι, εξαιρετικα αυστηροι... Αλλα και δικαιοι. Θα πουμε αρκετα πανω στο τελευταιο τον Ιουνη που θα γινει casting
καληνύχτα πάω να θυσιαστω αύριο για την ομορφια![]()
Καληνυχτα στην παρεα:-*
Και αυριο μερα ειναι να μιλησουμε για αποτριχωσεις κ αλλα μποτε...![]()
Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...έχω βύσμα εγώ εσένα άρα κάτι θα κάνεις για το μαθητή σου
Καλα που του το εξήγησες να μην αποτριχωθεί τζάμπα το παιδί.Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...
ναι δασκάλα μου ξέρω έχω ενημερωθεί επί του θέματος φιλιάΕδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...
έτσι κι αλλιώς θα κάνουμε αποτρίχωση ξέχωρα του θέματος θέλουμε να γλιστράει...Καλα που του το εξήγησες να μην αποτριχωθεί τζάμπα το παιδί.
Αντε, νάνι τώρα.
Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...
έκλεισε φίλε ναι τώρα τα κορίτσια είναι ανεξάρτητα η σε άλλα πρακτορειαχαιρετώ την παρέα μετά απο καιρό. έλειπα απο την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες,να σας ρωτήσω ρε παιδιά το athens diva έκλεισε ?
......Στον υπνο μου μαλλον θα σε ειδα :- :- Με εχεις παρει τα μυαλα ατιμουτσικο![]()
![]()

Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...