Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Και το ..... χτενιζεται . Αχ ΣΟΡΥ ξεχασα δεν εχει τριχες :S :SΒρε τα χιουμοράκια. Εδώ ο κόσμος καίγεται ,
Και το ..... χτενιζεται . Αχ ΣΟΡΥ ξεχασα δεν εχει τριχες :S :S
με καυλωσατε πάλι και άμα με διώξουν από τη δουλειά θα σας κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Βασικά θα ερχετε η Έλενα να μου καταθέτει μέχρι να βρω άλλη. Λες να πάω και εγώ για κατάθεση πρωινή κατά τις έξι??? Χμμμμ σοβαρεψα τώρα έγινα καργιολης το μεσημέρι ήμουν αγαπουληςκαλοδεχούμενη....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πορνειαςΔώστε ένα επίδομα πορείας να σωθούμε κανένας δεν έχει κάνει τέτοια εξαγγελια
πέρασε το καρναβάλι δασκάλα μου γλυκιά αλλά εκεί στη Πάτρα πρέπει να είναι μόνιμα καρναβαλιαΣαββατοκυριακο φορωντας αυτο το γυαλι το αντιανεμικο,κατηφοριζω Πατρα, να δω πως πανε οι εκλογικες διαδικασιες![]()
![]()
Μας ήρθες στην πατρίδα τώρα που έπεσε ο φπα στην εστίαση ε?εεεε και εγώ ενα μουνάκι χτένισα...
Μας ήρθες στην πατρίδα τώρα που έπεσε ο φπα στην εστίαση ε?
Έφαγες καλά?
Με τρελλές αγελάδες μηδενικός θα ταναπό ότι βλέπεις ... ;)
εκεί που είμαι ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι μηδενικός...
Ναι.. Γιατι εδω ειναι γνωστικεςΜε τρελλές αγελάδες μηδενικός θα ταν

σωστά και εγώ μελλοντικός πρωταγωνιστής τα κανονισα όλα. Θα δοξασω όλη τη κοινότητα του bou. Τρέμε Rocco sifredi. Για αυτό γυμνάζομαι και πηδαω σαν λυσσασμενο σκυλί. Το βράδυ σας είπα γίνομαι μέγας καργιοληςΑν κατάλαβα καλά η ίνα και ο τεό ειναι ιδιοκτήτες του σουγκαρ μπειμπις?
Μια χαρα καταλαβες ;)Αν κατάλαβα καλά η ίνα και ο τεό ειναι ιδιοκτήτες του σουγκαρ μπειμπις?
σωστά και εγώ μελλοντικός πρωταγωνιστής τα κανονισα όλα. Θα δοξασω όλη τη κοινότητα του bou. Τρέμε Rocco sifredi. Για αυτό γυμνάζομαι και πηδαω σαν λυσσασμενο σκυλί. Το βράδυ σας είπα γίνομαι μέγαςκαργιοληςκαργχιολης ;)
θέλει όμως ρέγουλο η φάση καθώς ο Κορυδαλλός δεν αργεί εκεί μέσα...Τίτλος νέας ταινίας αμάρτησα για ένα toyotaνομίζω θα σπάσει ταμεία ιδι έχω αρκετούς ψηφοφόρους που με θέλουν δήμαρχο πορνειας