μπραβο φιλε καλα εχουμε μεριδιο και εμεις σε αυτο γιατι δε περνουμε και κανα βιβλιο να ξεστραβωθουμε η να κανουμε και γενικα αλλες δραστηριοτητες αλλα κανουμε οτι κανει η μαζα πηγαινουμε στα ιδια μεροι που πανε και οι αλλοι ακουμε τους ιδιους που ακουνε οι αλλοι βλεπουμε τους ιδιες σκατοεκπομπες κτλ
κάποτε μια τύπισσα μου είπε "τελικά είσαι περίπτωση" με την κακη έννοια γιατί συζηταγαμε σχετικά με την κοινωνία κ την πολιτική δεν της άρεσαν οι απόψεις μου,οπότε απλά της απάντησα 1000φορες περίπτωση κ με ελεύθερη σκέψη παρά Ομαλός κ κατευθυνόμενο ζώο
Εννοητε δεν μου ξαναμιλησε αλλά μέχρι τώρα ότι έχω πει έχει βγει κ δυστυχώς είναι κ αυτή θύμα της κατάστασης που έλεγα αφού έχει πλέον κλείσει το μαγαζί που είχε κ ψάχνει δουλειά 2 χρόνια τώρα...
Ναι δυστυχώς το κακό δεν είναι μόνο ότι δεν διαβάζουμε αλλά κ ότι δεν φιλτράρουμε κ ότι ακούμε κ προτιμάμε να πετάξουμε τα παιδια μπροστά στην τηλεόραση η το πισι η το τάμπλετ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από το να ασχοληθούμε με αυτά κ να γίνουμε οι ίδιοι πρότυπα