Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
;)καλα ολη η ζωη δεν ειναι εδω ;) τι υψηλές γνωριμιεςαντε και στρατηγος
![]()
![]()
;)καλα ολη η ζωη δεν ειναι εδω ;) τι υψηλές γνωριμιεςαντε και στρατηγος
![]()
![]()
σου αρεσε εεε
Εχω παει μοδιστρα για στολησου αρεσε εεε![]()
εχει κενες θεσεις ακομη στο Δρομοκαϊτειο ;) απέδρασε ο ναπολεων
![]()
![]()
Εισαι της ζωγραφικης παντως απο οτι διαισθανομαι ;)Μερικοί φοράνε και παπιγιόν
χωρις την κανονα μπροστα.. Αυτην την εχετε εσεις τα αγορινια![]()
Παίρνω το θάρρος και βάζω μια φωτογραφία σχετική με την κανόνα μου. Μονο να μην ζουλεύετε. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/sites/default/files/styles/ogimage_watermark/public/tora-tora/mikro-peos-1.jpg?itok=2j48eu6D[/img[/URL]]
[/quote]
τι τίθεται θεμα μεγεθους :what: γαμωτη ειχαμε τον ειδικο :- αλλα ειναι μακαριτης ;D ;D ;D μας βλεπει ομως και μας επισκέπτεται συχνα εεε :headbaning2: :headbaning2:
τι τίθεται θεμα μεγεθουςγαμωτη ειχαμε τον ειδικο :- αλλα ειναι μακαριτης
![]()
![]()
μας βλεπει ομως και μας επισκέπτεται συχνα εεε
![]()
![]()
μην μου πης οτι δεν τον ξερεις :- εδω εισαι μεγαλο φαουλ :- οπως ειναι και αυτος ο μεγαλύτερος κατασκευαστης αληθινών-υπαρκτων προφιλ
παλιος πελατης ;) εχω πνευματικα δικαιωματα εδωΤάσο.
Βλέπω καθημερινώς πιάνεις στασίδι στο νήμα της έλενας
Οσο ομως περναει ο καιρος και γίνεται διάσημη απομακρύνεται απο τους πραγματικους της φιλους.παλιος πελατης ;) εχω πνευματικα δικαιωματα εδω![]()
![]()
με την ευκαιρία βγαλτη μια φωτό την ώρα που κάνει επικυψηκαλησπερα ελενα και αγαπητοι συναγωνιστες.Τα πραγματα γιναν οπως ακριβως γραφω στη κριτικη χωρις φοβο και παθος.ωρα για γυμναστικηηηηηη να ξαναισιωσωπαω να με τιμωρησει η γυμναστρια μου δε θελει να με βλεπει κουρασμενο τελος του μηνα εχει παραλια
Οσο ομως περναει ο καιρος και γίνεται διάσημη απομακρύνεται απο τους πραγματικους της φιλους.
ο Πανάγος πρέπει να βαρεσε κόκκινο στα πριβε κ κατέβασε το τελευταίο ποστ... Μα τα κάνουν αυτά τα λάθη εδώ μέσα?Εγώ δεν έχω παράπονο, κορώνα στο κεφάλι της μ έχει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου φίλη.![]()
![]()
κ όπως λέει κ η διαφήμιση δεν έχω ινστα φίλε μουοπα καταλαθος μπρο αμα θελετε ινμποξ σας στελνω το ινστα της παλιας μου γυμναστριας να τη παρετε ματι γιατι ειναι ο κρυφος μου ποθος πρεπει να γινω διασημος να τη πηδηξω σκεφτομαι και ψαχνω τους τροπους.![]()