Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
[move]
[/move]
[/move]
[/move]........μεσιέ...σας χάνω ... :- :- :-

..... & θά έχουμε γκρίνια. 
Kαλησπερα DoranΚαλησπερα σε ολο το νημα ! Να ειστε καλα ολοι και εσυ Ελενα καλυτερα !

Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζωΠότε περίπου να περιμένουμε την επιστροφή σου Ελενα? Καλησπέρες στην παρέα

....Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζω
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()
Ε ...με τετοιες πσαργιες που αλλου να παω....
..... Εύχομαι τα καλύτερα... Και αν είναι ΠΣΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ βρήκατε τον προμηθευτή σας.
:-*Καλησπερα1) ΓΚΡ διάβασες χθες το μήνυμα?
Απορίες απαντάς πριβέ. Διαπραγμάτευσεις ΟΧΙ γιατί στο τέλος θα ζητήσεις να μας μαρκαλήσεις ΓΚΡ.... Ναι το διαβασα . Οταν ερθει η ωρα θα το ξανασυζητησουμε (Δεν ειμαι αρνητικη)
2) Δες www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=173949;sa=pictures;view=9513]εκεί[/b[/URL]] πώς ήσουν αυτό εννοώ. Τοτε ημουν εκει . ΤΩΡΑ ΕΔΩ . ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Καλησπέρα,αν μμπορείς να μου απαντήσεις ανοίγει καινούργια εταιρεία πορνό όπου θα δουλέψεις ?Aπο 20 Οκτωβρη και μετα ..... Και οχι μονο εδω , αλλα και στην καινουργια δουλεια που ετοιμαζω
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()

Καλησπέρα,αν μμπορείς να μου απαντήσεις ανοίγει καινούργια εταιρεία πορνό όπου θα δουλέψεις ?
-Συνεργάτες θα βρει, λεφτά χλωμό να βρειΝαι ρε τύπε, δε διάβασες κάπου στο σαη ένα μέλος που είναι έτοιμο να ανοίξει αρκεί να βρει συνεργάτη;![]()
![]()
![]()
![]()
-Συνεργάτες θα βρει, λεφτά χλωμό να βρει![]()

Τολεδο .Ελενίτσα μήπως μπορείς να πεις από ποια ισπανική πόλη κρατάς ρίζες;
Στο κατεξοχήν θέμα (δεν βάζω παράθεση για να μην θυμώσεις) κελάηδησε πριν λίγο μια γαλιάντρα από Αλμπαθέτε μεριά.