You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλεγχος οργασμού (Edging)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλό δυνατό δηλαδή ε;Αγαπημένο το edging - μου το έχουν κάνει ακι το έχω και γω ανταποδώσει ;)
Σε κάτι μασάζ το καταφέρνουν αυτό...
Έτσι έχω διαβάσει και έτσι έχει γίνει μια φορά που είχα πάρει.Το πέτυχε...
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Αυτο δινει δυνατους οργασμους στον αντρα παρομοιους με της γυναικας οταν αφεθεις μετα ομως απο πολυ ωρα ελεγχομενου οργασμου. Δηλαδη καθυστερηση εκσπερματωσης. Εχετε βιωσει ποτε οργασμο που κραταει 2 λεπτα ή και παραπανω ? Με επαναλαμβανομενους οργασμους και εκσπερματωσεις μετα την πρωτη εκσπερματωση ? Οπως γινεται στις γυναικες ? Καποιοι αντρες το πετυχαινουν
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Για να πετυχει λοιπον καποιος αλεπαλληλους οργασμους μεγαλης διαρκειας πρεπει να διακοψει πολλες φορες τον οργασμο να τον καθυστερησει. Κι οταν αποφασισει να αφησει το οργασμο ελευθερο πρεπει να συνεχισει την σεξουαλικη πραξη συνεχομενα κι ας εκσπερματωσει την πρωτη φορα. Οσο συνεχιζει την πραξη θα εχει συνεχομενες εκσπερματωσεις και οργασμους. Ειναι αυτο που λενε οι γυναικες μην σταματας
Κατ' εμέ, το κλειδί της μέγιστης ευχαρίστησης σε άντρα και γυναίκα, είναι να είναι η γυναίκα διάσημη.Μονο μια σελιδα γιαυτο το σημαντικο θεμα? Που ειναι το κλειδι της μεγιστης ευχαριστησης σε αντρα και γυναικα
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Με πηρες χαμπαριΚατ' εμέ, το κλειδί της μέγιστης ευχαρίστησης σε άντρα και γυναίκα, είναι να είναι η γυναίκα διάσημη.
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Αρκει να μην ειναι κρυοκωλη και να το δουλευει καλαΚατ' εμέ, το κλειδί της μέγιστης ευχαρίστησης σε άντρα και γυναίκα, είναι να είναι η γυναίκα διάσημη.
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Να εχει σεξουαλικες δεξιοτητες ικανοτητες να ξερει να σε αναβειΤι εννοείς;
Εγώ το πιστεύω, πάντως.
Οι διάσημες έχουν τέτοιες δεξιότητες.Να εχει σεξουαλικες δεξιοτητες ικανοτητες να ξερει να σε αναβει
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Βεβαια για ανεβουν στη δημοσιοτητα τους εκαναν πολλα ξεσκισματα εχουν πειρα μεγαληΟι διάσημες έχουν τέτοιες δεξιότητες.
Εντάξει, αυτή γνωρίζει ο άνθρωπος.πατουλη
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 592
- Πόντοι
- 96
Δε βαριεσαι γυναικα ειναι κι αυτηΕντάξει, αυτή γνωρίζει ο άνθρωπος.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.919
- Πόντοι
- 3.786
Γνωρίζω και την Κεραμέως. Εξαιρετικές κυρίες και οι 2 και καλές μαγείρισσες.Εντάξει, αυτή γνωρίζει ο άνθρωπος.
Κοίτα φίλε μου, αναλόγως πώς θα το δεις το θέμα. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ειναι μια θεά της μόδαςΔε βαριεσαι γυναικα ειναι κι αυτη
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 348
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις