Νέα

Έλεγχος οργασμού (Edging)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
56
Like
5.669
Πόντοι
7.636
Αγαπημένο το edging - μου το έχουν κάνει ακι το έχω και γω ανταποδώσει ;)
Καλό δυνατό δηλαδή ε;
Σε κάτι μασάζ το καταφέρνουν αυτό...
Έτσι έχω διαβάσει και έτσι έχει γίνει μια φορά που είχα πάρει.Το πέτυχε...

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
480
Πόντοι
26
καλα αν βρεις επαγγγελματια που να το κατεχει πες κ σε μενα γιατι εγω σε κανα 2 που το προτεινα με κοιταγαν σαν να τους λεω να κανουμε ριφιφι

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
592
Πόντοι
96
Αυτο δινει δυνατους οργασμους στον αντρα παρομοιους με της γυναικας οταν αφεθεις μετα ομως απο πολυ ωρα ελεγχομενου οργασμου. Δηλαδη καθυστερηση εκσπερματωσης. Εχετε βιωσει ποτε οργασμο που κραταει 2 λεπτα ή και παραπανω ? Με επαναλαμβανομενους οργασμους και εκσπερματωσεις μετα την πρωτη εκσπερματωση ? Οπως γινεται στις γυναικες ? Καποιοι αντρες το πετυχαινουν

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
592
Πόντοι
96
Μονο μια σελιδα γιαυτο το σημαντικο θεμα? Που ειναι το κλειδι της μεγιστης ευχαριστησης σε αντρα και γυναικα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
592
Πόντοι
96
Για να πετυχει λοιπον καποιος αλεπαλληλους οργασμους μεγαλης διαρκειας πρεπει να διακοψει πολλες φορες τον οργασμο να τον καθυστερησει. Κι οταν αποφασισει να αφησει το οργασμο ελευθερο πρεπει να συνεχισει την σεξουαλικη πραξη συνεχομενα κι ας εκσπερματωσει την πρωτη φορα. Οσο συνεχιζει την πραξη θα εχει συνεχομενες εκσπερματωσεις και οργασμους. Ειναι αυτο που λενε οι γυναικες μην σταματας

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
231
Πόντοι
21
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο τα αναφερεις, αλλα κοντα εισαι... ξαναδες λιγο το video πιο προσεκτικα... οπως κ αλλα πολλα που υπαρχουν επανω στο θεμα...
Παντως ναι, ειναι ενα σημαντικο θεμα... κατα την αποψη μου...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.432
Πόντοι
6.236
Μονο μια σελιδα γιαυτο το σημαντικο θεμα? Που ειναι το κλειδι της μεγιστης ευχαριστησης σε αντρα και γυναικα
Κατ' εμέ, το κλειδί της μέγιστης ευχαρίστησης σε άντρα και γυναίκα, είναι να είναι η γυναίκα διάσημη.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
592
Πόντοι
96

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.432
Πόντοι
6.236
Βεβαια για ανεβουν στη δημοσιοτητα τους εκαναν πολλα ξεσκισματα εχουν πειρα μεγαλη
Συμφωνώ.

Ας επιβεβαιώσει και ο @sevagio , που γνωρίζει όλες τις διάσημες, αλλά και ο @CaptainK , που γνωρίζει την Μαρίνα Πατούλη.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.919
Πόντοι
3.786
Εντάξει, αυτή γνωρίζει ο άνθρωπος.
Γνωρίζω και την Κεραμέως. Εξαιρετικές κυρίες και οι 2 και καλές μαγείρισσες.
Δε βαριεσαι γυναικα ειναι κι αυτη
Κοίτα φίλε μου, αναλόγως πώς θα το δεις το θέμα. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ειναι μια θεά της μόδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom