Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 850
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
561
Πόντοι
81
Έχω κάνει μασάζ με την Ντιάνα πέρσι φορούσε από πάνω αυτήν την στολή που είναι σαν πουκάμισο λίγο πιο κάτω από το κωλαρακι της χωρίς παντελόνι από κάτω και όποτε έσκυβε για να πάρει κάτι φαινόταν το στρινγκακι της με το ωραίο κωλαρακι της!
Ήταν πρώτη φορά που μου έφτιαχνα πρώτα μασάζ με άλλη και εκτόνωση με άλλη και δίστασα να κάνω ερώτηση για κάτι παραπάνω…….ακομα το μετανιώνω!
Στο παλιό elegance το ορθόδοξο όταν ήταν η Νικόλ ακόμα εκεί να καταλάβεις υπήρχε η Σοφία η οποία ήταν εξαιρετική στο μασάζ και μετά ερχόταν όποια κορασίδα Είχες διαλέξει για τα περαιτέρω. Ήταν ωραία επιλογή.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
908
Πόντοι
81
επίσκεψη πριν απο μέρες, πέρασα με την Κασάνδρα, όμορφη κοπέλα, ψηλή, τίμιο μασάζ με καλή πίεση.
στο δεύτερο γύρο, τα βγάζει όλα, δεν θα πει σε κάτι οχι.

ναι απο εμένα.
ποια κασσάνδρα ρε φίλε;

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
252
Πόντοι
20
πισκεψη σε imperial elrgance
Με φενια.
Το μασαζ το εκσνε η ντιανα. Πολυ καλη και ευχαριστη.
Επειτα ηρθε η φενια. Τι να πω , ομορφη προσχαρη και στον αγωνα τοπ !
Καλαμακι με παθος. Φοβερο σωμα.
Πολυ ωραια κοπελα.
Συνολο 80 ευρω.
Περιπου 35 -40 λεπτα.
Αν εχει κάπου που μπορω να αφησω κριτικη αφηστε μου λινκ.
Απ οτι καταλαβα δε προχωραει παρακατω δυστυχως. Καμια προσφατη εμπειρια ; Εχει κοψει την μπριζολα ;

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
714
Πόντοι
81
Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Victoria spa και ραντεβού με το διαμαντάκι την Έλενα! Μελαχρινή, πετίτ σωματάκι, απίστευτο κωλαρακι και μοσχομυρωδάτη! Πολύ καλή προσθήκη στο team του μαγαζιού! Εξαιρετική σε όλα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που αποχώρησε από το δωμάτιο. Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα. Το αφεντικό μου βάζει δύσκολα γιατί πλέον δεν θα ξέρω με ποιο κορίτσι θα κλείνω ραντεβού!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.865
Πόντοι
8.295
Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Victoria spa και ραντεβού με το διαμαντάκι την Έλενα! Μελαχρινή, πετίτ σωματάκι, απίστευτο κωλαρακι και μοσχομυρωδάτη! Πολύ καλή προσθήκη στο team του μαγαζιού! Εξαιρετική σε όλα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που αποχώρησε από το δωμάτιο. Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα. Το αφεντικό μου βάζει δύσκολα γιατί πλέον δεν θα ξέρω με ποιο κορίτσι θα κλείνω ραντεβού!
Σόρρυ αλλά το παρελθόν σου με το συγκεκριμένο ίδρυμα σε καθιστά ολίγον τι αναξιόπιστο...

Όχι ότι δεν μπορεί να ισχύουν όλα όσα λες, αλλά δυστυχώς για σενα
γράφεις συνεχώς υπέρ της σεριφισας.

Εδώ την άλλη φορά μας εκραζες για πάρτη της.

Οριακά θα μας ρουφιανευεις κιόλας.

Τα χαιρετίσματα μου στη σεριφισα να δώσεις.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
714
Πόντοι
81
Σόρρυ αλλά το παρελθόν σου με το συγκεκριμένο ίδρυμα σε καθιστά ολίγον τι αναξιόπιστο...

Όχι ότι δεν μπορεί να ισχύουν όλα όσα λες, αλλά δυστυχώς για σενα
γράφεις συνεχώς υπέρ της σεριφισας.

Εδώ την άλλη φορά μας εκραζες για πάρτη της.

Οριακά θα μας ρουφιανευεις κιόλας.

Τα χαιρετίσματα μου στη σεριφισα να δώσεις.
Μα φίλε μου, μόλις βγήκα από το δωμάτιο και πήγα να χαιρετήσω τη σεριφισα, της λεω"να σου δώσω και χαιρετίσματα από τον gagarin, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα σου στείλει, αφού θα πεταχτεί σαν βούρτσα και θα με κράξει πάλι, γιατί έκανα το λάθος να γουστάρω το μαγαζί σου και τις υπηρεσίες που προσφέρεις" . Και τη ρωτάω "δεν μου κάθεσαι τουλάχιστον 1 φορά ρε γαμώτο, για να έχει λόγω να με λέει αγαπούλη και αναξιόπιστο? Α. Και μη μπαίνεις από μόνη σου στο σαιτ να βλέπεις τι γράφουν για το μαγαζί (αφού μπορείς άνετα). Θα σου λέω εγώ τί γράφουν... ". Μου έριξε άκυρο για να μου κάτσει (εννοείται) και με χαιρέτισε και η ίδια.
Καλή συνέχεια.

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
εσεις ειστε αμισθι η εμισθος,κυριε μου..?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.865
Πόντοι
8.295
Μα φίλε μου, μόλις βγήκα από το δωμάτιο και πήγα να χαιρετήσω τη σεριφισα, της λεω"να σου δώσω και χαιρετίσματα από τον gagarin, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα σου στείλει, αφού θα πεταχτεί σαν βούρτσα και θα με κράξει πάλι, γιατί έκανα το λάθος να γουστάρω το μαγαζί σου και τις υπηρεσίες που προσφέρεις" . Και τη ρωτάω "δεν μου κάθεσαι τουλάχιστον 1 φορά ρε γαμώτο, για να έχει λόγω να με λέει αγαπούλη και αναξιόπιστο? Α. Και μη μπαίνεις από μόνη σου στο σαιτ να βλέπεις τι γράφουν για το μαγαζί (αφού μπορείς άνετα). Θα σου λέω εγώ τί γράφουν... ". Μου έριξε άκυρο για να μου κάτσει (εννοείται) και με χαιρέτισε και η ίδια.
Καλή συνέχεια.
Τουλάχιστον έχεις χιούμορ...να στο δώσουμε αυτό.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
714
Πόντοι
81
εσεις ειστε αμισθι η εμισθος,κυριε μου..?
Περιττή η ερώτηση σας κύριε! Εννοείται εμισθος. Τόση διαφήμιση κάνω, να μην πληρωθώ ? Παίρνω και προμήθεια από κάθε ραντεβού! Κάπου να είμαστε και ανθρώποι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τουλάχιστον έχεις χιούμορ...να στο δώσουμε αυτό.
Ευχαριστώ. Κάποια πράγματα καλό είναι να τα παίρνεις στην πλάκα ☺️

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Κάντε καμιά ενημέρωση για τα μουνέτα και τις υπηρεσίες τους και αφήστε τη φαγομάρα. Ο καθένας ας πράξει όπως τη βρίσκει. Πάντα υπήρχαν στα μαγαζιά αυτοί που ήταν καλοί πελάτες και έπαιρναν τα δωράκια τους σε πριβέ αλλά και ελεύθερα ιδρύματα.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
Η Δανάη είναι τόσο χάλια ρε παιδιά;
Ουτε για μια δοκιμή δεν κάνει λέτε;

Stories

Νέο!