Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 850
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
457
Πόντοι
36
Ήταν σίγουρα η ...Πάμελα. Εγω όταν την δοκίμασα νόμιζα ότι μου έβαζε λάδι για την παραλία. Ούτε κατά διάνοια μασάζ. Το ότι είναι επικοινωνιακη ναι!!
Δε ξέρω τι ζήτησα φίλος? τη ζήτησα με το όνομα

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Τα καλαμάκια πάνε κ έρχονται κανόνικα… με νταρια δεν θα μπορούσε να είναι κ διαφορετικά !!
Τώρα αν κάποιον δ ε τον γνωρίζουν δεν ξέρω αν έχουν άλλη αντιμετώπιση

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Θα τα παιδιά πείτε μου κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Το μαγαζί άλλαξε όνομα η συνεχίζει να λέγεται Imperial?
Το Viktorya το άφησαν;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
172
Like
10.034
Πόντοι
16.746
Θα τα παιδιά πείτε μου κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Το μαγαζί άλλαξε όνομα η συνεχίζει να λέγεται Imperial?
Το Viktorya το άφησαν;
Το victoria είναι για τους νέους πελάτες πως μπορούν να το βρουν. Το imperial είναι για τους παλιούς πελάτες μέσω viber. :grin:

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
Και το elegance για τους ακόμα πιο παλιούς

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.349
Πόντοι
206
Ενημέρωση για (imperial victorya elegance) εχουν κάβαλησει το καλαμι τηλέφωνο το Σάββατο για ραντεβού με την Δανάη με ενημέρωσαν ότι δεν θέλει να περάσει μαζί μ γιατί με ξέρει αφού δείχνουν τα σοσιαλ μας στις θεραπευτριες μπορούμε και εμείς να στέλνουμε τα δικά τους να δούμε αν έχουμε κοινούς γνωστούς θα τους αρέσει ... δευτερόν ενημερωθηκα ότι όποιος γράφει στο site είναι τιμωρια...από εδώ και πέρα από εμένα μαύρο στο μαγαζί αφού δεν μας θέλουν μαζί τους ας μας βρούνε απέναντι...αυτά από εμενα

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
Ενημέρωση για (imperial victorya elegance) εχουν κάβαλησει το καλαμι τηλέφωνο το Σάββατο για ραντεβού με την Δανάη με ενημέρωσαν ότι δεν θέλει να περάσει μαζί μ γιατί με ξέρει αφού δείχνουν τα σοσιαλ μας στις θεραπευτριες μπορούμε και εμείς να στέλνουμε τα δικά τους να δούμε αν έχουμε κοινούς γνωστούς θα τους αρέσει ... δευτερόν ενημερωθηκα ότι όποιος γράφει στο site είναι τιμωρια...από εδώ και πέρα από εμένα μαύρο στο μαγαζί αφού δεν μας θέλουν μαζί τους ας μας βρούνε απέναντι...αυτά από εμενα
Και που τα βρήκαν τα social σου;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.349
Πόντοι
206
Με ξέρουν και τις ξέρω

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
84
Πόντοι
0
οποιος ενδιαφερεται για μασάζ μόνο, ας περάσει με Pamela, και δε θα χάσει, πέρασα τις προάλλες ,και είχα θεμα με τη πλάτη με την ίσιωσε, με βάλε κάτω και με λιώσε, τρομερά εποικοινωνιακη, σαν άνθρωπος, θετικος χαρακτηρας, στη κουβέντα από το λίγο social. Η κοπέλα το χει στο συγκεκριμενο άθλημα. Να ναι καλά
Αδερφέ εγώ σας τα έλεγα και σε σχόλια πιο επάνω . Καταρχήν η δαναη είναι ένα μπαζο χοντρή που δούλευε Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν θα άξιζε να δώσεις ούτε 60 ευρώ . Συμφωνώ μαζί σου από ούτε κοπελες έχει ούτε αξίζει να δώσεις 80 για πιπες χωρίς γαμησι και με υφάκι χιλίων καρδιναλίων αγενεστατη ρεσεψιόν και η τσατσα του μαγαζιού

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
Εδώ είσαι λάθος. Αγένεια και υφακι δεν είδα ποτέ. Όλες οι κοπέλες είναι πολύ ευχάριστες και ευγενικές.
Μη τα ισοπεδώνουμε ολα

• Like
Αντιδράσεις: pan231

Trouman

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
74
Πόντοι
0
Τελικά από εδώ είχαμε κάποια εξέλιξη; Συνεχίζονται κανονικά οι πίπες ή πλέον μόνο εκτόνωση με το χέρι;

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Τελικά από εδώ είχαμε κάποια εξέλιξη; Συνεχίζονται κανονικά οι πίπες ή πλέον μόνο εκτόνωση με το χέρι;
Όλα κανονικά αδερφε
Με την αύξηση +10€ σε όλα τα προγράμματα λόγω των καυσίμων

Trouman

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
74
Πόντοι
0
Όλα κανονικά αδερφε
Με την αύξηση +10€ σε όλα τα προγράμματα λόγω των καυσίμων
Σε ευχαριστώ αδερφέ μου για την ενημέρωση, σκέφτομαι να το τιμήσω σύντομα για ένα πέρασμα με Ντάρια που ακούγονται πολύ καλά λόγια.

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.115
Πόντοι
206
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... Δε χρειάζεται να γραφεί κάτι παραπάνω για Φένια.
Κρίμα που δεν προχωρά περαιτέρω.
Αλλά χτυπάει άσχημα το ότι πλέον κάθεσαι σκάρτα 45 λεπτά και δίνεις +10 για την ίδια (εξαιρετικές) υπηρεσίες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.194
Πόντοι
506
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως... Δε χρειάζεται να γραφεί κάτι παραπάνω για Φένια.
Κρίμα που δεν προχωρά περαιτέρω.
Αλλά χτυπάει άσχημα το ότι πλέον κάθεσαι σκάρτα 45 λεπτά και δίνεις +10 για την ίδια (εξαιρετικές) υπηρεσίες.
80€ για πιπουλα δηλαδή?

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
84
Πόντοι
0
Ναι διπλό το πιο χάλια της ζωής μου . Κοπελες π καθόντουσαν σαν αγγούρια μια θεία άνω των 60 ελλληνοαμερικανα με μια χοντρή με μαύρα μαλλιά σαν μπαφο γκομενα απο την Ναυαρίνου ότι χειρότερο ακόμα τα κλαιω τα 140 ευρώ για ένα Μασαζ του κωλου και μια πίπα της κακιάς ωρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Bro Ποια είναι τα 2 αστέρια του ιδρύματος ;
Σελήνη που δεν πάει συχνά δεν ξέρω γιατί αυτή δουλεύει εσκορτ ισως μόνη αλλά κανείς μασαζ καλό κ προγγραμα σαν πορνοστάρ φενια και νταρια συμφωνώ και οι 3 κάνουν και σεξ απλά το χρεώνει το μαγαζί πανάκριβο και επιλεκτικά στους πάλιους πελάτες η σε κάποιον π η Βαλέρια συμπαθεί .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα συνεχίζουν στα 80€ πλέον τα καλαμάκια;
Και σεξ συνεχίζουν όπου θέλουν αυτές η τσατσα όπου θέλει δίνει

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
84
Πόντοι
0
Εδώ είσαι λάθος. Αγένεια και υφακι δεν είδα ποτέ. Όλες οι κοπέλες είναι πολύ ευχάριστες και ευγενικές.
Μη τα ισοπεδώνουμε ολα
Δεν τα ισωπεδωνω αδερφέ . Είδα ένα μικρό μωρό κοριτσάκι μέσα να περιφέρεται και τις 2 φορές και ρώτησα τι κάνει εδώ το παιδί από ανθρώπινο ενδιαφέρον και μ απάντησαν με αγένεια και επιθετικα . Γι αυτό το έγραψα το σχόλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom