You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 850
- Εμφανίσεις 278K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.157
- Πόντοι
- 3.506
Εκεί κάνεις μεταβολή και φεύγεις. Σταματάς ένα χιλιόμετρο πιο κάτω και πας εκεί που στεγαζόταν πριν το ίδρυμα. Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν τσιμπ εεε πορτοκάλιαστην γαμματεια εγινε η ενημερωση. Μου ανεφεραν πως δεν το κανει καμια κοπελα πλεον
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Με αφορμή το παράπονο που μου εξέφρασε η σεριφισα, αλλά και σαν γενικό σχόλιο, θα σας πω το εξής. Η αφορμή για την διακοπή κάποιων υπηρεσιών του εν λόγω μαγαζιού,είναι τα αρνητικά σχόλια που γράφονται εδώ, ορισμένων πελατών ή μη, στιγματίζοντας ονομαστικά τα κορίτσια που δουλεύουν. Αυτή είναι χοντρή, αυτή βαριέται, αυτή έκανε 30 λεπτά και όχι 45,και άλλα διάφορα. Αν κάποιος δεν πέρασε καλά για οποιονδήποτε λόγο,θα μπορούσε να το αναφέρει στον εκάστοτε υπεύθυνο οποιουδήποτε μαγαζιού,για να φροντίσει να βελτιώσει κάποια πράγματα, και όχι δημόσια και ανώνυμα στο σαιτ. Υπάρχει και απαιτούμε να πηγαίνουμε εχεμύθα στα μαγαζιά αυτά, αλλά καλό είναι να μην είναι μόνο από μεριάς τους. Πως θα σας φαινόταν αν έκαναν μια ομαδική τα μαγαζιά μεταξύ τους και αντάλλαζαν λεπτομέρειες για τον καθένα από μας? Αυτός είναι χοντρός, άσχημος βρομάει, εχει βίτσιο κτλ... Μπορεί να μην πηγαίνουμε με τα πραγματικά μας ονόματα, αλλά τηλέφωνα, σωματοτυπος, κάποια τατουάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κακά τα ψέμματα και μεις δεν είμαστε όλοι κούκλοι και μοντέλα. Φανταστείτε λίγο πως νιώθουν και τα κορίτσια. Το μόνο που θέλουν τα κορίτσια είναι σεβασμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια.Αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για κάποιο κορίτσι, ας το κάνουμε σε προσωπικό μνμ και όχι στον τοίχο του φόρουμ. Αντε γιατί βλέπω να κατεβαίνουν σε καμία απεργία και να αναγκαστούμε να τον παίζουμε μόνοι μας χαχαχα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Φίλε νταλικιέρη σε αυτό συγκεκριμένα είσαι λάθος.Το ζουμί του φόρουμ είναι να αναφέρονται όσες βαριούνται,είναι ξεπέτες και φόλες για να αποφεύγονται,όχι να στιγματίζονται.Όσο για κάποιους χαρακτηρισμούς για τον σωματότυπο,εκεί θα μπορούσαν να είναι κάποιοι πιο κομψοί με χαρακτηρισμούς όπως "εύσωμη" αντί για "χοντρή" και "πρόσωπο που δεν είναι του γούστου μου" αντί για "άσχημη".Το τελευταίο ειδικά ακόμα περισσότερο.Η αφορμή για την διακοπή κάποιων υπηρεσιών του εν λόγω μαγαζιού,είναι τα αρνητικά σχόλια που γράφονται εδώ, ορισμένων πελατών ή μη, στιγματίζοντας ονομαστικά τα κορίτσια που δουλεύουν. Αυτή είναι χοντρή, αυτή βαριέται, αυτή έκανε 30 λεπτά και όχι 45,και άλλα διάφορα.
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 481
Καλα ρε τυπε πίστεψες αυτη την μαλακια που σου ξεφουρνησε??? δηλαδη τόσα χρόνια που οι 7 στις 10 ειχαν χάλια υπηρεσίες το γράφαμε εδω μεσα και κράζαμε επειδη πετάμε τα λεφτά μας άλλαξε κανένα Κολομαγαζο της υπηρεσίες?Με αφορμή το παράπονο που μου εξέφρασε η σεριφισα, αλλά και σαν γενικό σχόλιο, θα σας πω το εξής. Η αφορμή για την διακοπή κάποιων υπηρεσιών του εν λόγω μαγαζιού,είναι τα αρνητικά σχόλια που γράφονται εδώ, ορισμένων πελατών ή μη, στιγματίζοντας ονομαστικά τα κορίτσια που δουλεύουν. Αυτή είναι χοντρή, αυτή βαριέται, αυτή έκανε 30 λεπτά και όχι 45,και άλλα διάφορα. Αν κάποιος δεν πέρασε καλά για οποιονδήποτε λόγο,θα μπορούσε να το αναφέρει στον εκάστοτε υπεύθυνο οποιουδήποτε μαγαζιού,για να φροντίσει να βελτιώσει κάποια πράγματα, και όχι δημόσια και ανώνυμα στο σαιτ. Υπάρχει και απαιτούμε να πηγαίνουμε εχεμύθα στα μαγαζιά αυτά, αλλά καλό είναι να μην είναι μόνο από μεριάς τους. Πως θα σας φαινόταν αν έκαναν μια ομαδική τα μαγαζιά μεταξύ τους και αντάλλαζαν λεπτομέρειες για τον καθένα από μας? Αυτός είναι χοντρός, άσχημος βρομάει, εχει βίτσιο κτλ... Μπορεί να μην πηγαίνουμε με τα πραγματικά μας ονόματα, αλλά τηλέφωνα, σωματοτυπος, κάποια τατουάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κακά τα ψέμματα και μεις δεν είμαστε όλοι κούκλοι και μοντέλα. Φανταστείτε λίγο πως νιώθουν και τα κορίτσια. Το μόνο που θέλουν τα κορίτσια είναι σεβασμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια.Αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για κάποιο κορίτσι, ας το κάνουμε σε προσωπικό μνμ και όχι στον τοίχο του φόρουμ. Αντε γιατί βλέπω να κατεβαίνουν σε καμία απεργία και να αναγκαστούμε να τον παίζουμε μόνοι μας χαχαχα
Συνέλθετε!
Με αυτή την λογική το κάνει απλα ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ. Αλλιώς θα σταματούσε κ τον φραπέ. Ποια η διαφορά αν κάνει μόνο φραπέ και όχι καλαμάκι στο ότι σχολιάστηκε αν είναι χοντρή ή αν κάθεται μέσα 30' ???? Δλδ πάλι στον φραπέ δεν θα σχολιάσουμε τις υπηρεσίες???? Άρα καθαρά εκδικητικά και μάλλον λίγοι εκλεκτοί τις απολαμβάνουν πλεονΜε αφορμή το παράπονο που μου εξέφρασε η σεριφισα, αλλά και σαν γενικό σχόλιο, θα σας πω το εξής. Η αφορμή για την διακοπή κάποιων υπηρεσιών του εν λόγω μαγαζιού,είναι τα αρνητικά σχόλια που γράφονται εδώ, ορισμένων πελατών ή μη, στιγματίζοντας ονομαστικά τα κορίτσια που δουλεύουν. Αυτή είναι χοντρή, αυτή βαριέται, αυτή έκανε 30 λεπτά και όχι 45,και άλλα διάφορα. Αν κάποιος δεν πέρασε καλά για οποιονδήποτε λόγο,θα μπορούσε να το αναφέρει στον εκάστοτε υπεύθυνο οποιουδήποτε μαγαζιού,για να φροντίσει να βελτιώσει κάποια πράγματα, και όχι δημόσια και ανώνυμα στο σαιτ. Υπάρχει και απαιτούμε να πηγαίνουμε εχεμύθα στα μαγαζιά αυτά, αλλά καλό είναι να μην είναι μόνο από μεριάς τους. Πως θα σας φαινόταν αν έκαναν μια ομαδική τα μαγαζιά μεταξύ τους και αντάλλαζαν λεπτομέρειες για τον καθένα από μας? Αυτός είναι χοντρός, άσχημος βρομάει, εχει βίτσιο κτλ... Μπορεί να μην πηγαίνουμε με τα πραγματικά μας ονόματα, αλλά τηλέφωνα, σωματοτυπος, κάποια τατουάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κακά τα ψέμματα και μεις δεν είμαστε όλοι κούκλοι και μοντέλα. Φανταστείτε λίγο πως νιώθουν και τα κορίτσια. Το μόνο που θέλουν τα κορίτσια είναι σεβασμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια.Αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για κάποιο κορίτσι, ας το κάνουμε σε προσωπικό μνμ και όχι στον τοίχο του φόρουμ. Αντε γιατί βλέπω να κατεβαίνουν σε καμία απεργία και να αναγκαστούμε να τον παίζουμε μόνοι μας χαχαχα
Κάτι δεν κολλάει εδώ μέσα….ειδικα το συγκεκριμένο μαγαζί σπάνια είχε αρνητικές κριτικές τελευταία. Μήπως κάτι άλλο παίζει όπως πχ κάποια καταγγελία κλπ
Μακάρι να είναι προσωρινή η αλλαγή αυτή γιατί τουλάχιστον για εμένα ήταν ιδανικά αυτό που ψάχνω στον χώρο
Μακάρι να είναι προσωρινή η αλλαγή αυτή γιατί τουλάχιστον για εμένα ήταν ιδανικά αυτό που ψάχνω στον χώρο
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.157
- Πόντοι
- 3.506
Ναι και στην καταγγελία τους είπαν να κόψουν τις πίπεςΚάτι δεν κολλάει εδώ μέσα….ειδικα το συγκεκριμένο μαγαζί σπάνια είχε αρνητικές κριτικές τελευταία. Μήπως κάτι άλλο παίζει όπως πχ κάποια καταγγελία κλπ
Iasonjason
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2026
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Harmony ότι χειρότερο ούτε αέρα παίρνεις αν θες να κολλήσεις από γρίπη έως σύφιλη ένα χαλί μαύροΜαύρο σε όλα όσα έχουν ανεβάσει τον φραπέ στα 60.Μόνο Prestige, Elite και Harmony,μπας και βάλουν τα άλλα μυαλό που χαλάνε την πιάτσα.
Iasonjason
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2026
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ναι και στην καταγγελία τους είπαν να κόψουν τις πίπες
Έχεις μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα αδερφέ . Που κολλάει αυτό που γραφεις ; Με 60 ευρώ και 70 -80 βρίσκεις και μαγαζία Θεσσαλονίκη και αυτόνομες στον χώρο τους και σε κρεβάτι με πίπα και σεξαρες και βάζεις ένα 20 αρικο και κανείς και παρτουζαρες. Σιγά μην ξαναπάω να δώσω 60 ευρώ για τις φυσιοθεραπευτριες του κωλου στην κυριολεξία . Έχετε χαζέψει μωρε ; Εσυ η χώνεις τήν σεριφισα η καμία από εκεί μέσα δεν εξηγείτε άλλιως αδερφέ τόσο ζήλος και δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα . Κανονικά με των 80 σε αλλά ιδρύματα έχει κ σεξ δηλαδή θα μας τρελανετε τώραΜε αφορμή το παράπονο που μου εξέφρασε η σεριφισα, αλλά και σαν γενικό σχόλιο, θα σας πω το εξής. Η αφορμή για την διακοπή κάποιων υπηρεσιών του εν λόγω μαγαζιού,είναι τα αρνητικά σχόλια που γράφονται εδώ, ορισμένων πελατών ή μη, στιγματίζοντας ονομαστικά τα κορίτσια που δουλεύουν. Αυτή είναι χοντρή, αυτή βαριέται, αυτή έκανε 30 λεπτά και όχι 45,και άλλα διάφορα. Αν κάποιος δεν πέρασε καλά για οποιονδήποτε λόγο,θα μπορούσε να το αναφέρει στον εκάστοτε υπεύθυνο οποιουδήποτε μαγαζιού,για να φροντίσει να βελτιώσει κάποια πράγματα, και όχι δημόσια και ανώνυμα στο σαιτ. Υπάρχει και απαιτούμε να πηγαίνουμε εχεμύθα στα μαγαζιά αυτά, αλλά καλό είναι να μην είναι μόνο από μεριάς τους. Πως θα σας φαινόταν αν έκαναν μια ομαδική τα μαγαζιά μεταξύ τους και αντάλλαζαν λεπτομέρειες για τον καθένα από μας? Αυτός είναι χοντρός, άσχημος βρομάει, εχει βίτσιο κτλ... Μπορεί να μην πηγαίνουμε με τα πραγματικά μας ονόματα, αλλά τηλέφωνα, σωματοτυπος, κάποια τατουάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κακά τα ψέμματα και μεις δεν είμαστε όλοι κούκλοι και μοντέλα. Φανταστείτε λίγο πως νιώθουν και τα κορίτσια. Το μόνο που θέλουν τα κορίτσια είναι σεβασμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια.Αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για κάποιο κορίτσι, ας το κάνουμε σε προσωπικό μνμ και όχι στον τοίχο του φόρουμ. Αντε γιατί βλέπω να κατεβαίνουν σε καμία απεργία και να αναγκαστούμε να τον παίζουμε μόνοι μας χαχαχα
Iasonjason
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2026
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ακριβως πας milena prestige η στις dames και κανείς σεξ και τέλος αν θες Μασαζ πας σε αληθινό Μασαζ μεΕκεί κάνεις μεταβολή και φεύγεις. Σταματάς ένα χιλιόμετρο πιο κάτω και πας εκεί που στεγαζόταν πριν το ίδρυμα. Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν τσιμπ εεε πορτοκάλια
Γιατρούς κ φυσιοθεραπευτές με πτυχία και δινεις ένα 30 ευρώ όχι 60 ευρώ και να σου παίξουν την ψωλη λες και είμαστε 12 χρόνων . Αν δεν μπορεί να κρατήσει μαγαζί η Βαλέρια ας το κλείσει όταν έκανε την δουλειά κ η ίδια πιο καλά ξηγιοταν πήραν τα μυαλα της αέρα από τότε π άνοιξε στην νομαρχια . Αυτό το χαλί να περνάς με 2 κοπελες η πρώτη σαν την θεία μου με μάσκα να σου κάνει μέσα μάσαζ και μετά να έρχεται η άλλη κοπέλα να τελειώνει μια αηδια και μισή . Ληγμένα ναρκωτικά άρχισε ; Τι στο πεο την έπιασε
Iasonjason
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2026
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
στην γαμματεια εγινε η ενημερωση. Μου ανεφεραν πως δεν το κανει καμια κοπελα πλεονΑ
στην γαμματεια εγινε η ενημερωση. Μου ανεφεραν πως δεν το κανει καμια κοπελα πλέον εγώ
Ναι διπλό το πιο χάλια της ζωής μου . Κοπελες π καθόντουσαν σαν αγγούρια μια θεία άνω των 60 ελλληνοαμερικανα με μια χοντρή με μαύρα μαλλιά σαν μπαφο γκομενα απο την Ναυαρίνου ότι χειρότερο ακόμα τα κλαιω τα 140 ευρώ για ένα Μασαζ του κωλου και μια πίπα της κακιάς ωραςΚαι τι έκανες με τις δύο; Ταυτόχρονα τις είχες πάρει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Bro Ποια είναι τα 2 αστέρια του ιδρύματος ;Οχι ρε αδερφέ εγώ που ρώτησα αν έχουν γυναικεία πελατεία μου είπαν ότι δεν στοχεύουν σε γυναίκες αλλά μόνο σε άντρες
Τώρα για το καλαμάκι θα μας πεις κάποιος που πέρασε τις τελευταίες μέρες με κάποιο από τα δύο αστέρια του ιδρύματος
Φενια νταριαΝαι διπλό το πιο χάλια της ζωής μου . Κοπελες π καθόντουσαν σαν αγγούρια μια θεία άνω των 60 ελλληνοαμερικανα με μια χοντρή με μαύρα μαλλιά σαν μπαφο γκομενα απο την Ναυαρίνου ότι χειρότερο ακόμα τα κλαιω τα 140 ευρώ για ένα Μασαζ του κωλου και μια πίπα της κακιάς ωρας
Bro Ποια είναι τα 2 αστέρια του ιδρύματος ;
Ντάρια φενιαΝαι διπλό το πιο χάλια της ζωής μου . Κοπελες π καθόντουσαν σαν αγγούρια μια θεία άνω των 60 ελλληνοαμερικανα με μια χοντρή με μαύρα μαλλιά σαν μπαφο γκομενα απο την Ναυαρίνου ότι χειρότερο ακόμα τα κλαιω τα 140 ευρώ για ένα Μασαζ του κωλου και μια πίπα της κακιάς ωρας
Bro Ποια είναι τα 2 αστέρια του ιδρύματος ;
Το γράφω αυτό γιατί το καλαμάκι ήταν δεδομένο με αυτές τις δυο
Αν κάποιος πέρασε κ δεν πήρε αυτή την υπηρεσία τότε δεν είναι καλά τα πράγματα
Πόσο πάει το σεξ στο prestige φίλος;Ακριβως πας milena prestige η στις dames και κανείς σεξ και τέλος αν θες Μασαζ πας σε αληθινό Μασαζ με
Γιατρούς κ φυσιοθεραπευτές με πτυχία και δινεις ένα 30 ευρώ όχι 60 ευρώ και να σου παίξουν την ψωλη λες και είμαστε 12 χρόνων . Αν δεν μπορεί να κρατήσει μαγαζί η Βαλέρια ας το κλείσει όταν έκανε την δουλειά κ η ίδια πιο καλά ξηγιοταν πήραν τα μυαλα της αέρα από τότε π άνοιξε στην νομαρχια . Αυτό το χαλί να περνάς με 2 κοπελες η πρώτη σαν την θεία μου με μάσκα να σου κάνει μέσα μάσαζ και μετά να έρχεται η άλλη κοπέλα να τελειώνει μια αηδια και μισή . Ληγμένα ναρκωτικά άρχισε ; Τι στο πεο την έπιασε
οποιος ενδιαφερεται για μασάζ μόνο, ας περάσει με Pamela, και δε θα χάσει, πέρασα τις προάλλες ,και είχα θεμα με τη πλάτη με την ίσιωσε, με βάλε κάτω και με λιώσε, τρομερά εποικοινωνιακη, σαν άνθρωπος, θετικος χαρακτηρας, στη κουβέντα από το λίγο social. Η κοπέλα το χει στο συγκεκριμενο άθλημα. Να ναι καλά
Ήταν σίγουρα η ...Πάμελα. Εγω όταν την δοκίμασα νόμιζα ότι μου έβαζε λάδι για την παραλία. Ούτε κατά διάνοια μασάζ. Το ότι είναι επικοινωνιακη ναι!!οποιος ενδιαφερεται για μασάζ μόνο, ας περάσει με Pamela, και δε θα χάσει, πέρασα τις προάλλες ,και είχα θεμα με τη πλάτη με την ίσιωσε, με βάλε κάτω και με λιώσε, τρομερά εποικοινωνιακη, σαν άνθρωπος, θετικος χαρακτηρας, στη κουβέντα από το λίγο social. Η κοπέλα το χει στο συγκεκριμενο άθλημα. Να ναι καλά
Τελευταία τροποποίηση:
Άρα συνεχίζουν στα 80€ πλέον τα καλαμάκια;Μετά από αυτοψία στο χώρο όλα λειτουργουνε σύμφωνα με το πρότυπο !!
Μιλάς με γρίφους γέρονταΜετά από αυτοψία στο χώρο όλα λειτουργουνε σύμφωνα με το πρότυπο !!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις