Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΓεαπΔηλαδή φέρανε Ντάρια και την έχουν 6/6 για να χτυπάει φραπέδες;
Και ακριβότερες και μόνο καφέ φραπέ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
60ε το φραπεδακιΚαι ακριβότερες και μόνο καφέ φραπέ, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Μακριά από harmonyΜαύρο σε όλα όσα έχουν ανεβάσει τον φραπέ στα 60.Μόνο Prestige, Elite και Harmony,μπας και βάλουν τα άλλα μυαλό που χαλάνε την πιάτσα.
Όχι μόνο επειδή έχουν ανεβάσει τη τιμή του φραπέ αλλά και επειδή έχουν κόψει τα καλαμάκιαΜαύρο σε όλα όσα έχουν ανεβάσει τον φραπέ στα 60.Μόνο Prestige, Elite και Harmony,μπας και βάλουν τα άλλα μυαλό που χαλάνε την πιάτσα.
Αν δεν έχουν αναπτύξει γυναικεία πελατεία για τη μετάβαση σε κανονικό μασατζίδικο,είναι ακατανόητη κίνηση.Θα φύγει ένα μέρος της πελατείας σε Ελίτ,Prestige και Golden.Όχι μόνο επειδή έχουν ανεβάσει τη τιμή του φραπέ αλλά και επειδή έχουν κόψει τα καλαμάκια
Αυτό το λες επειδή πήγες και πήρες κανονικά καλαμάκι η κάνεις μία εκτίμηση χωρίς να έχεις επισκεφθεί;Ψεμα ειναι ρε μαγκες,για να θολωσουν τα νερα
Ειναι δυνατον να αφησουν την κοτα με τα χρυσα αυγα;
Πριν 1 μηνα τελευταια.Αλλά το ειχα ξανακουσει ηδη απο πέρσυ-οτι θα τα κοψουν- αλλά συνεχισαν κανονικα τους .....μπουλκουμεδες!Αυτό το λες επειδή πήγες και πήρες κανονικά καλαμάκι η κάνεις μία εκτίμηση χωρίς να έχεις επισκεφθεί;
Αν δείς μια δυο σελίδες πίσω την κουβέντα θα καταλάβεις. Εκτός και αν είναι βαλτοί αυτοί που τα γράφουν ή αγαπούληδες που δεν θέλουν οι τύποι να χύνουν στα στοματάκια των μασατζούδωνΠριν 1 μηνα τελευταια.Αλλά το ειχα ξανακουσει ηδη απο πέρσυ-οτι θα τα κοψουν- αλλά συνεχισαν κανονικα τους .....μπουλκουμεδες!
Μα καταρχας οταν βλέπεις Βερονικα Νταρια κτλ τι περιμενεις;Να σου πουνε το φλυτζανι;
Δεν ξερω τι εννοεις,ερωτησεις βλέπω και ασαφεις απαντησεις.Μονο ενας γραφει οτι τερμα.Αν δείς μια δυο σελίδες πίσω την κουβέντα θα καταλάβεις. Εκτός και αν είναι βαλτοί αυτοί που τα γράφουν ή αγαπούληδες που δεν θέλουν οι τύποι να χύνουν στα στοματάκια των μασατζούδων
Με ποια κοπέλα έφαγες άκυρο φίλε? Της το πρότεινες μέσα κ είπε όχι ή από την είσοδο έφαγες το άκυρο και έφυγες ?Ρε παιδιά εγώ που είμαι πελάτης από όταν ήταν στην Όλγας, έφαγα άκυρο. Μου είπαν ότι καμία δεν θα κάνει στοματικό πλεον. Μασάζ και χέρι...
Πήγα από κει, όχι μέσω μνμ.