Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όχι συνάδελφε εκτός αν κάνεις τίποτα αλλόκοτες κινήσεις. Σε αυτά τα ευαγή ιδρύματα μπαίνεις με σεβασμό (όχι ψαρωμένος) και αφού περάσεις μέσα ξεδιπλώνεσε τοιουτοτρόπως.Καλησπέρα παιδιά ! Θέλω να δοκιμάσω πρώτη φορά στο imperial ! Τρως πετσέτα ή μπα ;
Κ εμένα μου φαίνεται ότι γράφεις π@π@ριές για την βασω
Ειναι πετιτ πολύ όμορφη κ πιτσιρικα
Καμία μυρωδιά κ καλό σοσιαλ
εσενα μάλλον σου φαίνεται bro γιατί θα είσαι κανενας νταβάς της . Που γράφει αυτός γι αυτή . Σιγά την πιτσιρικά 30 άρα είναι με περούκα και πονηρή αβυζη και αγυμναστη έχετε κάνει θεοποίηση όλες τις σαύρες στα μαγαζια αυτά επειδή σαν κάνουν κανα ακαποτο γαμησιΚ εμένα μου φαίνεται ότι γράφεις π@π@ριές για την βασω
Ειναι πετιτ πολύ όμορφη κ πιτσιρικα
Καμία μυρωδιά κ καλό σοσιαλ
Έχει τα πάντα λεφτά αν έχεις και ευγένεια και Μασαζ κανείς καλο και γ@μησι σε κανονίζει η Σέριφισσα . Δικιμασε Βερόνικα Σελήνη φενια αλεξια οι άλλες είναι τσάμπα λεφτάΚαλησπέρα παιδιά ! Θέλω να δοκιμάσω πρώτη φορά στο imperial ! Τρως πετσέτα ή μπα ;
Αδερφέ μπορείς να περιγράψεις σεληνη που δουλεύει αύριο δεν και δεν έχει αναφερθεί πουθενά ;Έχει τα πάντα λεφτά αν έχεις και ευγένεια και Μασαζ κανείς καλο και γ@μησι σε κανονίζει η Σέριφισσα . Δικιμασε Βερόνικα Σελήνη φενια αλεξια οι άλλες είναι τσάμπα λεφτά
Η Γαληνη μηπως εχει και βυζαρες?για πες για Κιρα και Γαληνη.
Η Γαληνη ειναι μια κοντουλα που δεν την λες και ομορφη κοπελα ας πουμε... μελαχρινη
Όχι η Σελήνη /κασι είναι ωραία γκομενα bro με βυζαρες και κορμάρα σφιχτήΗ Γαληνη μηπως εχει και βυζαρες?
Ξανθια όμορφη γυμνασμένη tattoos μεγάλο βυζι φυσικό κωλαρα ελληνο νότιο Αφρικανα είναι νομίζω . καλό προγγραμα καλο Μασαζ δυνατο κορίτσιΑδερφέ μπορείς να περιγράψεις σεληνη που δουλεύει αύριο δεν και δεν έχει αναφερθεί πουθενά ;
ΌχιΤο συγκεκριμενο μασατζιδικο ειναι το πρεστιζ το τωρινο?
Βάσω πιθανόν εννοείςΚαλησπέρα μία μικρόσωμη μαυρομάλλα ξέρουμε όνομα ;
Καινούρια είναι αυτή η Βίκυ;Βάσω πιθανόν εννοείς
Πάντως η υπεύθυνη (Βίκυ) πολύ καυλιαρα
Υπαρχει περίπτωση να περνάει μέσα ;
Τώρα Βίκυ το έκανεΤην αφεντικινα λέει
Τα Μάθατε ότι δεν έχει από εδώ και πέρα ούτε καλαμάκι ; Μόνο εκτόνωση και massageΤώρα Βίκυ το έκανε
Ε την βαλεριαΤώρα Βίκυ το έκανε