Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 850
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pan231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
294
Πόντοι
21
Το κατάστημα έχει στελεχωθεί με αρκετές κοπέλες που πλέον προχωράνε στο β πρόγραμμα. Στις φενια κ νταρια προστεθήκανε Βάσω Πάμελα κ αλεξια κ καλύπτουν πλέον την ζήτηση που υπήρχε
Οι 4/5 είναι κούκλες

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
200
Πόντοι
20
Καλησπέρα κ καλή χρονιά!αν μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για σελήνη κ Βάσω θα ήμουν ευγνώμων.σκεφτομαι να επισκεφθω αυτές τις μέρες.ευχαριστω

MiGeCh

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ καλή χρονιά!αν μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για σελήνη κ Βάσω θα ήμουν ευγνώμων.σκεφτομαι να επισκεφθω αυτές τις μέρες.ευχαριστω
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Για Βάσω πήγαινε άφοβα έκανα αναλυτική περιγραφή στη σελίδα 32. Για σελήνη υπάρχει σιγή που υποψιάζομαι ότι θέλουν να κρύψουν πόσο καλή είναι για τους εγωιστικούς εαυτουληδές τους.

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Για Βάσω πήγαινε άφοβα έκανα αναλυτική περιγραφή στη σελίδα 32. Για σελήνη υπάρχει σιγή που υποψιάζομαι ότι θέλουν να κρύψουν πόσο καλή είναι για τους εγωιστικούς εαυτουληδές τους.
images (32).jpg

εχεις δικιο ,εγω σε πιστευω:coffee::coffee:

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
314
Πόντοι
21
Ρε μάγκες παίρνω να κλείσω κάνα τρίωρο πριν κ είναι Σολτ άουτ.καμιά κριτική κανείς ξερωγω? μην είστε παρτάλια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.461
Πόντοι
37.762
Ρε μάγκες παίρνω να κλείσω κάνα τρίωρο πριν κ είναι Σολτ άουτ.καμιά κριτική κανείς ξερωγω? μην είστε παρτάλια
Σου ειπανε οτι αυτοι που εχουν κανει κρατησεις
ειναι μελη του μπου?

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
1
Ερωτηση και μη με φατε. Εχω κανει αντιστοιχες κριτικες και ξερω οτι οι δυο παλιες κανουν και φουλ. Απο τις καινουργιες κανει καποια ή μεχρι καλαμακι μονο? Εστω και με pm

AlekosThes

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
251
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους!
Η προσθήκη Σελήνη είναι η γνωστή Κασσάνδρα από το Ντάμες.
Παλιά πουτάνα στο επάγγελμα, πασάλειμμα με λάδι και επαγγελματικό γρήγορο τελείωμα.

xcentrik

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Review Βάσως:
Νέα, 25 μαξ θα έλεγα, Ελληνίδα (ή Κύπρια). Φοβερό σώμα, πολύ skinny, μικρό στήθος αλλά σούπερ στητό. Όμορφα τατουάζ. Περιποιημένα άκρα. Μελαχρινή, κοντό καρέ μαλλί. Πρόσωπο ίσως μέτριο, αλλά αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό.

Μέτρια συνέδρια και εμπειρία. Κράτησε περίπου μισή ώρα. Νόμιζα πλήρωσα για μια ώρα, η συνολική συνέδρια κράτησε μισή. 70 ευρώ με στοματικό. Το μασάζ ήταν ελάχιστο και κακό. Θα έλεγα περίπου 5 λεπτά και απλά χαϊδεύει, ενώ ζήτησα κάτι δυνατό. Γρήγορα γύρισε για το 2ο μέρος. Εκείνο ήταν επίσης μέτριο. Πολύ μηχανικό και προσπαθούσε να με τελειώσει γρήγορα. Να σημειώσω φυσικά ότι είμαι πεντακάθαρος και ξυρισμένος παντού, όπως και σούπερ ευγενικός. Δεν νομίζω αυτή η μηχανικότητα να ήταν θέμα δικό μου. Ίσως βέβαια να ήταν σε κακή μέρα. Σοσιαλ μέτριο, αλλά έχει dry χιούμορ που μπορεί σε κάποιους να αρέσει. Στα θετικά θα έλεγα ότι με άκουσε στο feedback και βελτίωσε τα όσα έκανε με αποτέλεσμα ένα καλό τελείωμα. Συνολική εμπειρία μέτρια, αλλά δεν μετάνιωσα και τα λεφτά μου.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.877
Πόντοι
8.295
Review Βάσως:
Νέα, 25 μαξ θα έλεγα, Ελληνίδα (ή Κύπρια). Φοβερό σώμα, πολύ skinny, μικρό στήθος αλλά σούπερ στητό. Όμορφα τατουάζ. Περιποιημένα άκρα. Μελαχρινή, κοντό καρέ μαλλί. Πρόσωπο ίσως μέτριο, αλλά αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό.

Μέτρια συνέδρια και εμπειρία. Κράτησε περίπου μισή ώρα. Νόμιζα πλήρωσα για μια ώρα, η συνολική συνέδρια κράτησε μισή. 70 ευρώ με στοματικό. Το μασάζ ήταν ελάχιστο και κακό. Θα έλεγα περίπου 5 λεπτά και απλά χαϊδεύει, ενώ ζήτησα κάτι δυνατό. Γρήγορα γύρισε για το 2ο μέρος. Εκείνο ήταν επίσης μέτριο. Πολύ μηχανικό και προσπαθούσε να με τελειώσει γρήγορα. Να σημειώσω φυσικά ότι είμαι πεντακάθαρος και ξυρισμένος παντού, όπως και σούπερ ευγενικός. Δεν νομίζω αυτή η μηχανικότητα να ήταν θέμα δικό μου. Ίσως βέβαια να ήταν σε κακή μέρα. Σοσιαλ μέτριο, αλλά έχει dry χιούμορ που μπορεί σε κάποιους να αρέσει. Στα θετικά θα έλεγα ότι με άκουσε στο feedback και βελτίωσε τα όσα έκανε με αποτέλεσμα ένα καλό τελείωμα. Συνολική εμπειρία μέτρια, αλλά δεν μετάνιωσα και τα λεφτά μου.
To dry χιούμορ τι ακριβώς είναι?

Ήταν το πιο ενδιαφέροντα την κριτική, καθως με αυτά που είπες εγώ δεν θα ψήνουν να πάω.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους!
Παλιά πουτάνα στο επάγγελμα, πασάλειμμα με λάδι και επαγγελματικό γρήγορο τελείωμα.
Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου να σου πω. Μας γλύτωσες από την φολα.
Στο Dames για διπλό μια χαρά έκανε. Τώρα για μόνη και μασάζ, δύσκολα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.408
Πόντοι
4.546
Καλημέρα σε όλους!
Από το Ζέσι στο Ντάμες,ξανά Ζέσι,ξανά Ντάμες,και τώρα Imperial.Ούτε ο Μπαλοτέλι τόσες μεταγραφές.Ακόμα και να κάνει και φουλ πρόγραμμα,αν είναι στα 150 δεν αξίζει,τη στιγμή που την έπαιρνες με 80 σε Ντάμες και Ζέσι.

Όντως @giannis καλή σε ντούο.Εγώ την είχα πάρει έτσι στο Ζέσι παλιότερα.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
782
Πόντοι
81
μπηκε και μια Γαληνη στο ροστερ. δεν εχω παραπανω ινφο

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
50
Πόντοι
0
Από το Ζέσι στο Ντάμες,ξανά Ζέσι,ξανά Ντάμες,και τώρα Imperial.Ούτε ο Μπαλοτέλι τόσες μεταγραφές.Ακόμα και να κάνει και φουλ πρόγραμμα,αν είναι στα 150 δεν αξίζει,τη στιγμή που την έπαιρνες με 80 σε Ντάμες και Ζέσι.

Όντως @giannis καλή σε ντούο.Εγώ την είχα πάρει έτσι στο Ζέσι παλιότερα.

Μπορείτε να μου περιγράψετε την σελήνη αν έχει μεγάλο στήθος και τα λοιπά

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.408
Πόντοι
4.546

Stories