Ειρήσθω εν παρόδω, με αυτή την Ιωάννα έχει περάσει κανείς στο μαγαζί;
Εμείς δεν σε βρίσαμε τύπε
Ειρήσθω εν παρόδω, με αυτή την Ιωάννα έχει περάσει κανείς στο μαγαζί;
Μια μέρα όλοι θα πεθάνετε. Μπλε Fanta και καθάρισες.Ρε σεις επιτρέψτε να παραθέσω έναν φόβο μου.
Λέτε για παράθεση στο βάθος του λάρυγγα και ακαποτο καλαμάκι.
Δεν φοβάστε μην κολλήσετε τίποτα? Δηλαδή τόσα κυκλοφορούν. Δεν λέω ότι οι κοπέλες είναι βρώμικες, ίσα ίσα λογω φύσης επαγγέλματος λογικά 3πλο τσεκαροντε. αλλά μπορεί 3 η ώρα να έχει ραντεβού με κάποιον που έχει έρπη, κονδυλώματα κλπ, και μετά 4 με σας. Η να έχει τον ιό κονδυλωματων στο στόμα και να σας το μεταφέρει.
Πως το διαχειρίζεστε αυτό, διότι εμένα αυτή είναι η μεγάλη μου φοβία.
Θα πεθάνετε??? Εσύ ποιος είσαι? Ο Χαϊλάντερ?Μια μέρα όλοι θα πεθάνετε. Μπλε Fanta και καθάρισες.
Sorry, το έγραψα λάθος.Όχι και παράθεση ρε φίλε...
Δηλαδή λες τον λάρυγγα...λες και παράθεση αντί για κατάθεση.
Και μετά σε απασχολούν τα κονδυλώματα.
Στο βαιμπερ Πως ζήτησες το πρόγραμμα με καλαμάκι?Καλησπέρα σε όλους. Είμαι παλιός στο forum, χωρίς να ποστάρω γιατί στο μέρος που μένω δεν έχει κάτι τόσο επαγγελματικό.
Ήρθα Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες και οι δημοσιεύσεις των συναγωνστών με βοήθησαν πολύ.
Πέρασα κι εγώ από το μαγαζί και θα καταθέσω εμπειρία για Ντάρια.
Το ραντεβού κλείστηκε μέσω Viber. Σαφείς οδηγίες για μη τακτικούς πελάτες.
Στο καλωσόρισμα με ρώτησε αν έχω ραντεβού (!). Tης απαντάω "των 4, μεσω Viber". Με παραξένεψε καθώς κατάλαβα ότι εμφανιζόμαστε μόνο κατόπιν συνεννόησης.
Μου λεει διαθεσιμες η Κριστι και Ντάρια και άλλη μία που δεν συγκράτησα. Η Κριστι ήταν μπροστα και ελαφρως γεματουλα δεν ηταν του γουστου μου. Βγηκε η Ντάρια με φόρμα θεραπεύτριας και την επέλεξα αμέσως. 60€ για το μασάζ-καλαμάκι. Προτάθηκε και το διπλό με 100€. Αλλά για πρώτη φορά ας πάμε στα δοκιμασμένα.
Το δωματιο δίπλα στην υποδοχή και ντουζακι μέχρι να έρθει.
Έβγαλε τα ρούχα κατευθείαν και εμεινε με τα εσώρουχα. Βύζια απιστευτα και ωραίο σωμα.
Εγώ πηγαίνω και για το μασάζ οπότε μπορώ να πω ότι για μένα ήταν ικανοποιητικό μόνο για να περάσουμε παρακάτω. Όσο έτριβε, και βέβαια έφτανα, έπιανα ότι μπορούσα χωρίς διαμαρτυρίες από πλευράς της.
Γύρισμα για το κυριως και αφού ζήτησα να βγει το πανω, για να γίνει σωστά η δουλειά, επιδόθηκε σε φιλιά, γλυψιματα και καλαμάκι για την αποκορύφωση.
Ντουζάκι, πληρωμή και αντίο.
Καθώς είμαι πολύ καινουριος στην πόλη, θα συνεχίσω να ποστάρω απόψεις αλλά πλέον έχω μέτρο σύγκρισης.
Θα εστειλε gifΣτο βαιμπερ Πως ζήτησες το πρόγραμμα με καλαμάκι?
Είσαι σαχλοςΘα εστειλε gif
![]()
Αυτός είναι Αριανός.Θα πεθάνετε??? Εσύ ποιος είσαι? Ο Χαϊλάντερ?
Τη ρώτησα για το προγραμμα που χρησιμοποιεί και τίποτα άλλο εκτός από τα χέρια!Στο βαιμπερ Πως ζήτησες το πρόγραμμα με καλαμάκι?
Prestige η Victorias Spa;Eχει κανείς εικόνα για Σελήνη κ Μαριαννα elegance??
Prestige η Victorias Spa;
φυγε θα σου πεταξω πετρα

victoria´sPrestige η Victorias Spa;
Απορώ πως σου ξέφυγανPrestige η Victorias Spa;
Απορώ αν είσαι κάθε μέρα έτσι ...Απορώ πως σου ξέφυγαν
Τελικά περασα με Βάσω.Για σήμερα τι προτείνετε ρε παλικάρια ;
εκτός από Πάμελα που έκανα τώρα τελευταία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά δε μου αρεσε το αποτέλεσμα για να το πληρώσω παραπάνω
Τι ωράρια έχουν αυτές τις μέρες; Ποια κορίτσια είναι ενεργά ;Τελικά περασα με Βάσω.
το μωρό πολύ καλό ιδικά στο δεύτερο μέρος.
πάμε γι' αλλά τώρα .
τι προτείνετε για σήμερα ;