H Ντάρια επέστρεψε στο Novosibirsk.
Θα επιστρέψει όταν τελείωσει ο πόλεμος με την Ουκρανία....
Πάντως σύμφωνα με το μαγαζί πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα την είχε στα υποψη
H Ντάρια επέστρεψε στο Novosibirsk.
Θα επιστρέψει όταν τελείωσει ο πόλεμος με την Ουκρανία....
To μαγαζί πιστευει οτι ο πόλεμος θα τελειώσει τον Οκτώβριο.Πάντως σύμφωνα με το μαγαζί πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα την είχε στα υποψη
Στο Viktoriya’s Spa & Massage αναφέρεσαι για τη λίστα που ανέφερες πιο πάνω;Πάντως σύμφωνα με το μαγαζί πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα την είχε στα υποψη
Ναι στο Viktoriya’s Spa & Massage πρώην Elegance όπως λένε εδώ μέσα ότι άλλαξε.Στο Viktoriya’s Spa & Massage αναφέρεσαι για τη λίστα που ανέφερες πιο πάνω;
Γιατί υπάρχει ένα μικρό μπερδεματάκι και με το Prestige, που είχε αναφέρει κάποιος πιο πάνω.
Πάντως, στο Viktoriya’s Spa & Massage δεν έχω πάει ακόμα. Στο Elegance έχω πάει και ήταν πάντα αρκετά καλό.
Τι άλλες επιλογές σε κοπέλες είχε το πρόγραμμα?Πέρασμα με Βερόνικα. Milf για να βγάζεις γουατα. Ωραίο κορμί ωραία φάτσα και καλαμάκι που έδειχνε να γουστάρει.
Πάνε.απο κοντα.να.σε.πουνεΤι άλλες επιλογές σε κοπέλες είχε το πρόγραμμα?
Έχει σταματήσει και κάνει μόνο γραμματεία πλέονΗ Φένια ήταν στο μαγαζί?
Σε ευχαριστώ φίλε μουΈχει σταματήσει και κάνει μόνο γραμματεία πλέον
Πάρε την νταρια αμα γυρισε,πολλοί καλύτεροιΣε ευχαριστώ φίλε μου
Τις έχω πάρει όλες φίλε μου χαχα άσταΠάρε την νταρια αμα γυρισε,πολλοί καλύτεροι
Φιλος .. Μολις 2 μηνυματα πιο πανω γραφουν οτι η Φενια , πλεον στην γραμματεια .. Η Νταρια ειπαν Οκτωμβριο .. Δεν ξερω τι παιζει πλεον με προγραμματα κ ποιες προχωρανε σε καλαμακι .. Καπιος που πηγε τωρα τελευτΙα ας μας πει ..Κανένα νεότερο από το μαγαζί ; Οι υπηρεσίες τελικά εχουνε αλλαξει; Νταρια φενια είναι στο πρόγραμμα ;
Τώρα που βλέπω το πρόγραμμα έχω μια αμφιβολία για το όνομα της Ντιάνας. Συγχωρεστε με το Αλτσχάιμερ είναι κοντά :-)Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από τον χώρο στην παλιά νομαρχία για πρώτη φορά , victoria's spa πλέον, με Ντιάνα για μασάζ και Ντάρια , που επέστρεψε, για το δεύτερο μέρος . 100€ σύνολο για μασάζ/καλαμάκι . Ντιάνα αδύνατη όμορφη κοντό μαλλί καλό μασάζ. Νταρια αδύνατη ψηλή πολύ όμορφη και σε κορμί και σε πρόσωπο , απορώ γιατί σε κάποια σχόλια φίλων την υποβαθμίζουν και τέλος ωραιος καθαρος χώρος.
Ωραιος .. Δευτερο προγραμμα , ξερουμε αν κανει κ καποια αλλη , εκτος απο Νταρια .. ;; Παντως απο 70 το καλαμακι 100 ..Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από τον χώρο στην παλιά νομαρχία για πρώτη φορά , victoria's spa πλέον, με Ντιάνα για μασάζ και Ντάρια , που επέστρεψε, για το δεύτερο μέρος . 100€ σύνολο για μασάζ/καλαμάκι . Ντιάνα αδύνατη όμορφη κοντό μαλλί καλό μασάζ. Νταρια αδύνατη ψηλή πολύ όμορφη και σε κορμί και σε πρόσωπο , απορώ γιατί σε κάποια σχόλια φίλων την υποβαθμίζουν και τέλος ωραιος καθαρος χώρος.
Ναι 100€ σύνολο με κανονικό μασάζ όμως , όχι χαιδεμα και φουλ 1 ώρα γεμάτη . Συγκριτικά πάντως αν θέλω και μασάζ και εκτόνωση προτιμώ το nuru στην Αγίου Δημητρίου στα ίδια λεφτά χωρίς καλαμάκι αλλά φεύγεις από εκεί ίσιοςΩραιος .. Δευτερο προγραμμα , ξερουμε αν κανει κ καποια αλλη , εκτος απο Νταρια .. ;; Παντως απο 70 το καλαμακι 100 ..