Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 559
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
150
Πόντοι
0
H Ντάρια επέστρεψε στο Novosibirsk.
Θα επιστρέψει όταν τελείωσει ο πόλεμος με την Ουκρανία....

Πάντως σύμφωνα με το μαγαζί πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα την είχε στα υποψη

Συνημμένα

• IMG-ff283211ba3eda4a5430810ef719e390-V.jpg
    IMG-ff283211ba3eda4a5430810ef719e390-V.jpg
    169,2 KB · Εμφανίσεις: 16

bill_tench

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Στο μόνο μασάζ πρόγραμμα κάνεις εντελώς γυμνός;

FileG

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πάντως σύμφωνα με το μαγαζί πριν μερικές μέρες το πρόγραμμα την είχε στα υποψη
Στο Viktoriya’s Spa & Massage αναφέρεσαι για τη λίστα που ανέφερες πιο πάνω;
Γιατί υπάρχει ένα μικρό μπερδεματάκι και με το Prestige, που είχε αναφέρει κάποιος πιο πάνω.

Πάντως, στο Viktoriya’s Spa & Massage δεν έχω πάει ακόμα. Στο Elegance έχω πάει και ήταν πάντα αρκετά καλό.

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
150
Πόντοι
0
Στο Viktoriya’s Spa & Massage αναφέρεσαι για τη λίστα που ανέφερες πιο πάνω;
Γιατί υπάρχει ένα μικρό μπερδεματάκι και με το Prestige, που είχε αναφέρει κάποιος πιο πάνω.

Πάντως, στο Viktoriya’s Spa & Massage δεν έχω πάει ακόμα. Στο Elegance έχω πάει και ήταν πάντα αρκετά καλό.
Ναι στο Viktoriya’s Spa & Massage πρώην Elegance όπως λένε εδώ μέσα ότι άλλαξε.
Μέσα Σεπτεμβρίου ηταν

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σας το elegance υπαρχει τελικα η αλλαξε γιατι εχω μπερδευτει?θα παω θεσσαλονιλη δευτερα κ θα ηθελα να δοκιμασω...κ πως μπορω να το βρω?ευχαριστω

dig

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασμα με Βερόνικα. Milf για να βγάζεις γουατα. Ωραίο κορμί ωραία φάτσα και καλαμάκι που έδειχνε να γουστάρει.

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Κανένα νεότερο από το μαγαζί ; Οι υπηρεσίες τελικά εχουνε αλλαξει; Νταρια φενια είναι στο πρόγραμμα ;

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
1
Κανένα νεότερο από το μαγαζί ; Οι υπηρεσίες τελικά εχουνε αλλαξει; Νταρια φενια είναι στο πρόγραμμα ;
Φιλος .. Μολις 2 μηνυματα πιο πανω γραφουν οτι η Φενια , πλεον στην γραμματεια .. Η Νταρια ειπαν Οκτωμβριο .. Δεν ξερω τι παιζει πλεον με προγραμματα κ ποιες προχωρανε σε καλαμακι .. Καπιος που πηγε τωρα τελευτΙα ας μας πει ..

Nick FiveZero

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από τον χώρο στην παλιά νομαρχία για πρώτη φορά , victoria's spa πλέον, με Ντιάνα για μασάζ και Ντάρια , που επέστρεψε, για το δεύτερο μέρος . 100€ σύνολο για μασάζ/καλαμάκι . Ντιάνα αδύνατη όμορφη κοντό μαλλί καλό μασάζ. Νταρια αδύνατη ψηλή πολύ όμορφη και σε κορμί και σε πρόσωπο , απορώ γιατί σε κάποια σχόλια φίλων την υποβαθμίζουν και τέλος ωραιος καθαρος χώρος.

Nick FiveZero

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Το προηγούμενο Σάββατο πέρασα από τον χώρο στην παλιά νομαρχία για πρώτη φορά , victoria's spa πλέον, με Ντιάνα για μασάζ και Ντάρια , που επέστρεψε, για το δεύτερο μέρος . 100€ σύνολο για μασάζ/καλαμάκι . Ντιάνα αδύνατη όμορφη κοντό μαλλί καλό μασάζ. Νταρια αδύνατη ψηλή πολύ όμορφη και σε κορμί και σε πρόσωπο , απορώ γιατί σε κάποια σχόλια φίλων την υποβαθμίζουν και τέλος ωραιος καθαρος χώρος.
Τώρα που βλέπω το πρόγραμμα έχω μια αμφιβολία για το όνομα της Ντιάνας. Συγχωρεστε με το Αλτσχάιμερ είναι κοντά :-)

Συνημμένα

• IMG-cfb2a601b24377bc41b372aad96c543e-V.jpg
    IMG-cfb2a601b24377bc41b372aad96c543e-V.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 2

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
1
Ωραιος .. Δευτερο προγραμμα , ξερουμε αν κανει κ καποια αλλη , εκτος απο Νταρια .. ;; Παντως απο 70 το καλαμακι 100 ..

Nick FiveZero

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Ωραιος .. Δευτερο προγραμμα , ξερουμε αν κανει κ καποια αλλη , εκτος απο Νταρια .. ;; Παντως απο 70 το καλαμακι 100 ..
Ναι 100€ σύνολο με κανονικό μασάζ όμως , όχι χαιδεμα και φουλ 1 ώρα γεμάτη . Συγκριτικά πάντως αν θέλω και μασάζ και εκτόνωση προτιμώ το nuru στην Αγίου Δημητρίου στα ίδια λεφτά χωρίς καλαμάκι αλλά φεύγεις από εκεί ίσιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom