PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.507
- Πόντοι
- 8.346
Δεν έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, λογικά μόνο μέσω instagram θα κλείσεις ραντεβού.Όποιος έχει insta ας κάνει ένα screenshot τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Δεν έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, λογικά μόνο μέσω instagram θα κλείσεις ραντεβού.Όποιος έχει insta ας κάνει ένα screenshot τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
+306949631244Όποιος έχει insta ας κάνει ένα screenshot τα τηλέφωνα επικοινωνίας.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά αυτό είναι το Imperial. Εγώ ρωτάω για το prestige που στεγάζεται στο πρώην Elegance στη Β. Όλγας πάνω από το super market+306949631244
Μέσω βαιμπερ
Μολις πριν με έστειλαν αυτο. Αν ειναι αυτο που ψάχνετε...Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά αυτό είναι το Imperial. Εγώ ρωτάω για το prestige που στεγάζεται στο πρώην Elegance στη Β. Όλγας πάνω από το super market
ThnxΜολις πριν με έστειλαν αυτο. Αν ειναι αυτο που ψάχνετε...![]()
Τί πρόγγραμα πήρες και πόσο κόστισε?Στο παλιό ελεγκανς βασιλισσης ολγας
Από τα καλύτερα προγράμματα πέρασα πολύ ωραία
Στο ινσταγκραμ την βρήκα από εκεί έκλεισα το ραντεβού
Τί πρόγγραμα πήρες και πόσο κόστισε?
Τελικά είναι σωστό το τηλέφωνο που παραθέτει ο φίλος απο πάν
Τί πρόγγραμα πήρες και πόσο κόστισε?
Τελικά είναι σωστό το τηλέφωνο που παραθέτει ο φίλος απο πάνω
Πλήρες πρόγραμμαΤί πρόγγραμα πήρες και πόσο κόστισε?
Τελικά είναι σωστό το τηλέφωνο που παραθέτει ο φίλος απο πάνω?
Όταν λες πλήρες πρόγραμμα,περιελάμβανε δηλαδή και μπριζολίτσα;Πλήρες πρόγραμμα
Εγώ από το ινσταγκραμ είχα κλείσει δεν ξέρω για το τηλέφωνο
τελικα τι παιζει εδω? μονο καλαμακι ή και φουλ?Μολις πριν με έστειλαν αυτο. Αν ειναι αυτο που ψάχνετε...![]()
1.168 Aufrufe | Viktoriya's Spa & Massage on Reels νομίζω είναι ο ίδιος χώρος με άλλο ονομαΆμα το γυρίσουν σε μαγαζί για γυναίκες να προσλάβουν τον Φακίρη για το φουλ
Η σεριφισα αποφάσισε να δώσει το όνομα της στο μαγαζί.1.168 Aufrufe | Viktoriya's Spa & Massage on Reels νομίζω είναι ο ίδιος χώρος με άλλο ονομα
Αυτό ποιο είναι πάλι;Η σεριφισα αποφάσισε να δώσει το όνομα της στο μαγαζί.
Kαλησπερα .. Αυτο ειναι το παλιο Imperial , εκει στην νομαρχια .. Που καταλαβσινω οτι η Φενια κανει την γραμματεα .. Κ παιζουν κ προγραμματα μονο με μασαζ κ καποιες κανουν κ καλαμακι .. Δεν εχω παει ακομα .. Δεν ξερω τι παιζει με το δυναμικο .. Οποιος πηγε προσφατα ας γραψει καμοια λεπτομερεια ..Αυτό ποιο είναι πάλι;
Φίλε icon η draconian times ?Kαλησπερα .. Αυτο ειναι το παλιο Imperial , εκει στην νομαρχια .. Που καταλαβσινω οτι η Φενια κανει την γραμματεα .. Κ παιζουν κ προγραμματα μονο με μασαζ κ καποιες κανουν κ καλαμακι .. Δεν εχω παει ακομα .. Δεν ξερω τι παιζει με το δυναμικο .. Οποιος πηγε προσφατα ας γραψει καμοια λεπτομερεια ..
Χα χα .. Ειμαστε εκτος θεματος .. Για λιγο Draconian .. Κ αυτο που βγαλαν τωρα ειναι πολυ καλο .. Μπανταρα τι να λεμε ..Φίλε icon η draconian times ?
Τους είδα φέτος support στον kind diamond στην Μαλακάσα. Εμένα μαρεσει το shades of god πιο πολύ επειδή είναι της παλιάς σχολήςΧα χα .. Ειμαστε εκτος θεματος .. Για λιγο Draconian .. Κ αυτο που βγαλαν τωρα ειναι πολυ καλο .. Μπανταρα τι να λεμε ..
Το Shades of god μαζι με Ιcon κ D.T. ειναι η αγια τριαδα τους .. Τους εχω δει πολλες φορες ..Τους είδα φέτος support στον kind diamond στην Μαλακάσα. Εμένα μαρεσει το shades of god πιο πολύ επειδή είναι της παλιάς σχολής
Πότε έγινε παλιό αυτό στην Νομαρχία; Αυτό λίγο πριν το καλοκαίρι ξεκίνησε να δουλεύει και έγινε παλιό; Υπάρχει πλέον και άλλο; Αν κρέμασε το στριγκακι η Φένια είναι μεγάλη απώλεια και άλλη μία που δεν της δώσαμε ένα αποχαιρετιστήριο. Αν θέλουμε ένα τελευταίο έτσι για τον αποχαιρετισμό δεν μπορούμε; Η Ντάρια από Σερβία ή πως τη λένε τέλος πάντων θα επιστρέψει ;Kαλησπερα .. Αυτο ειναι το παλιο Imperial , εκει στην νομαρχια .. Που καταλαβσινω οτι η Φενια κανει την γραμματεα .. Κ παιζουν κ προγραμματα μονο με μασαζ κ καποιες κανουν κ καλαμακι .. Δεν εχω παει ακομα .. Δεν ξερω τι παιζει με το δυναμικο .. Οποιος πηγε προσφατα ας γραψει καμοια λεπτομερεια ..
H Ντάρια επέστρεψε στο Novosibirsk.Πότε έγινε παλιό αυτό στην Νομαρχία; Αυτό λίγο πριν το καλοκαίρι ξεκίνησε να δουλεύει και έγινε παλιό; Υπάρχει πλέον και άλλο; Αν κρέμασε το στριγκακι η Φένια είναι μεγάλη απώλεια και άλλη μία που δεν της δώσαμε ένα αποχαιρετιστήριο. Αν θέλουμε ένα τελευταίο έτσι για τον αποχαιρετισμό δεν μπορούμε; Η Ντάρια από Σερβία ή πως τη λένε τέλος πάντων θα επιστρέψει ;
H Ντάρια επέστρεψε στο Novosibirsk.
Θα επιστρέψει όταν τελείωσει ο πόλεμος με την Ουκρανία....