Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Αν μου επιτρέπεται κύριοι, προσωπικά μου αρέσει η φύση και οι ομορφιές της.
Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο και θα πεταχτώ στο άσχετο και θα πω ότι κι εγώ προτιμώ όχι μόνο το φυσικό στήθος αλλά γενικότερα τις πιο «φυσικά» όμορφες κοπέλες . Η Φενια ανήκει σε αυτές οπότε κι εγώ ψηφίζω να μην ασχοληθεί με πλαστικές κλπ

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Κι εγώ τη δοκίμασα αλλά δεν νομίζω να τη ξανατιμήσω
Εντάξει καλή η πίπα της αλλά βιάστηκε να με ξεπεταξει χωρίς μασάζ και όχι ιδιαίτερα πρόθυμη .
Νομίζω η Μιλένα έχει (λόγω και μικρότερης εμπειρίας) καλύτερη συμπεριφορά.
Το θέμα χρόνος βιασύνη είναι κάτι το οποίο είναι πραγματικότητα και χρήζει συζήτησης αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό γίνεται και με την δική μας «ανοχή» που δεν ζητάμε να ολοκληρωθεί η ώρα για την οποία έχουμε πληρώσει. Δεν γνωρίζω βέβαια στο κατάστημα αν πάει με χρόνο ή με εκτόνωση οπότε μη λέω εξυπνάδες . Σε άλλα καταστήματα με ρωτάνε αν θέλω μασάζ μέχρι να τελειώσει ο χρόνος

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Και φενια μια χαρά μπάλες καραμελωνει…να είστε περιποιημένοι κ θα σας ανταμείψουν

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες… τα νέα δεν είναι καλά… το μαγαζί λόγο αδυναμίας εύρεσης πρόθυμων κορασίδων να ασχοληθεί με το επάγγελμα έχει βάλει πλώρη για κανονικό μασαζοσπα για γυναίκες.. γνώμη μου ότι υπάρχουν ήδη πολλά μασαζοσπα και δεν θα αντέξει συν ότι όλοι εμείς θα πάρουμε τα αρχιδια μας…

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
912
Πόντοι
7.205
Καλησπέρα παίδες… τα νέα δεν είναι καλά… το μαγαζί λόγο αδυναμίας εύρεσης πρόθυμων κορασίδων να ασχοληθεί με το επάγγελμα έχει βάλει πλώρη για κανονικό μασαζοσπα για γυναίκες.. γνώμη μου ότι υπάρχουν ήδη πολλά μασαζοσπα και δεν θα αντέξει συν ότι όλοι εμείς θα πάρουμε τα αρχιδια μας…
Άμα το γυρίσουν σε μαγαζί για γυναίκες να προσλάβουν τον Φακίρη για το φουλ

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.974
Πόντοι
3.506
Οι υπάρχουσες τι θα απογίνουν;

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Να πω την αλήθεια χεστηκαμε αν αντέξει σαν κανονικό μασαζοσπα. Είχαμε Φενια Νταρια και περνούσαμε καλά . Δεν θέλω τέτοια τώρα . Μετά την παρολίγον πώληση Ντελια όχι τέτοιο κλείσιμο :2funny::2funny::2funny:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Όντως δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό γιατί υπάρχουν ήδη πολλά.Αν κάνει λίγη υπομονή η αφεντικίνα,με τον εμπλουτισμό αισθητικών υπηρεσιών που ήδη έχει προσθέσει στις αισθησιακές,θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Όντως δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό γιατί υπάρχουν ήδη πολλά.Αν κάνει λίγη υπομονή η αφεντικίνα,με τον εμπλουτισμό αισθητικών υπηρεσιών που ήδη έχει προσθέσει στις αισθησιακές,θα έχει μεγάλη επιτυχία.
Τι έχει εμπλουτίσει η σερίφισα στις υπηρεσίες;
Γνώμη μου είναι να παρέχει και αυτή αισθησιακές υπηρεσίες.
Τότε θα γίνει χαμός από κόσμο στο ίδρυμα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.974
Πόντοι
3.506
Αν ζεσταθούν με το παραδάκι τα κορίτσια που δεν προχωράνε θα αρχίσουν να το ζητάνε μόνες τους.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Τι έχει εμπλουτίσει η σερίφισα στις υπηρεσίες;
Γνώμη μου είναι να παρέχει και αυτή αισθησιακές υπηρεσίες.
Τότε θα γίνει χαμός από κόσμο στο ίδρυμα.
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3498 - bourdela.com forum

Η τελευταία υπηρεσία που αναγράφεται κάτω στο πρόγραμμα

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
164
Πόντοι
0
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3505 - bourdela.com forum

Προστέθηκε και μια Ντίνα που κάνει μόνο μασάζ,στο ρόλο της Σοφίας που είχε σταματήσει
Δηλαδή θα μπαίνει πρώτα αυτή για μασάζ και μετά η κοπέλα που έχεις επιλέξει για το αισθησιακό μέρος;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.786
Πόντοι
3.846
Δηλαδή θα μπαίνει πρώτα αυτή για μασάζ και μετά η κοπέλα που έχεις επιλέξει για το αισθησιακό μέρος;
Καλό ερώτημα.Ας απαντήσει κάποιος που είχε την εμπειρία της Σοφίας παλιότερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom