Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 553
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
516
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο νέο κατάστημα! Πρώτη εντυπωση , πολύ καλή. Ο χώρος μεγάλος, είσοδος σαλόνι ολόκληρο και το δωμάτιο άψογο. Ντουζιέρα κανονική, πλακάκι κάτω και καθρεύτη παράλληλα με το μασαζοκρέββατο πετσέτες καθαρές και μύριζαν πλυμένες, οπότε ανέβηκε η όρεξη. Δοκιμή με την Ελίνα. Νομίζω ότι έβαλε κανένα κιλάκι ακόμη από την τελευταία φορα σε προηγούμενο μαγαζί. Πρόγραμμα 50-70-100-150 για όλα τα γούστα. Πήρα αυτό στα 70. Το μασάζ της είναι καλό, όχι τοπ αλλά ικανοποιητικό. Η αίσθηση ήταν πως περάσαμε γρήγορα στο παρασύνθημα, αλλά ήθελα να την δοκιμάσω σε κάτι παραπάνω εκτός της κλασσικής εκτόνωσης. Στα το αγώνα ήταν καλή, με υγρά και βαθιά περάσματα και κατάθεση στο στήθος. Δεν έμεινα παραπονούμενος αν και χρονικά ήμουν με τα βίας 40 λεπτά. Η πρότασή μου θα ήταν να προσφέρουν τον χρόνο ολοκληρωμένα είτε κάνοντας μασάζ είτε ακόμη καλύτερα να μην μενεις στην μία εκτόνωση εάν μπορείς κι αντέχεις. Στην επόμενη δοκιμή θα ξαναενημερώσω
Προχωράει και η Ελίνα σε φουλ πρόγραμμα στα 150€; Παρεπιπτόντως το πρόγραμμα των 100€ πρώτη φορά το ακούω, τι περιλαμβάνει;

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.443
Πόντοι
446

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.080
Πόντοι
3.506
Επίσκεψη στο νέο κατάστημα! Πρώτη εντυπωση , πολύ καλή. Ο χώρος μεγάλος, είσοδος σαλόνι ολόκληρο και το δωμάτιο άψογο. Ντουζιέρα κανονική, πλακάκι κάτω και καθρεύτη παράλληλα με το μασαζοκρέββατο πετσέτες καθαρές και μύριζαν πλυμένες, οπότε ανέβηκε η όρεξη. Δοκιμή με την Ελίνα. Νομίζω ότι έβαλε κανένα κιλάκι ακόμη από την τελευταία φορα σε προηγούμενο μαγαζί. Πρόγραμμα 50-70-100-150 για όλα τα γούστα. Πήρα αυτό στα 70. Το μασάζ της είναι καλό, όχι τοπ αλλά ικανοποιητικό. Η αίσθηση ήταν πως περάσαμε γρήγορα στο παρασύνθημα, αλλά ήθελα να την δοκιμάσω σε κάτι παραπάνω εκτός της κλασσικής εκτόνωσης. Στα το αγώνα ήταν καλή, με υγρά και βαθιά περάσματα και κατάθεση στο στήθος. Δεν έμεινα παραπονούμενος αν και χρονικά ήμουν με τα βίας 40 λεπτά. Η πρότασή μου θα ήταν να προσφέρουν τον χρόνο ολοκληρωμένα είτε κάνοντας μασάζ είτε ακόμη καλύτερα να μην μενεις στην μία εκτόνωση εάν μπορείς κι αντέχεις. Στην επόμενη δοκιμή θα ξαναενημερώσω
Τα προγράμματα σου ανακοινώθηκαν έτσι; Και όταν λέμε για την Ελίνα στα πόσα κιλάκια είναι; Για να καταλαβαίνουν και αυτοί που δεν τη ξέρουν.

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
73
Πόντοι
0
Προχωράει και η Ελίνα σε φουλ πρόγραμμα στα 150€; Παρεπιπτόντως το πρόγραμμα των 100€ πρώτη φορά το ακούω, τι περιλαμβάνει;
Body to body massage το οποίο δεν κάνει η Ελίνα όπως είπε. Για τα κιλάκια της είναι τσουπωτή, όχι υπερβαρη σαν κάτι άλλες, αλλά γούστα είναι αυτά. Το στήθος της μετράει για έμενα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.885
Πόντοι
266
Body to body massage το οποίο δεν κάνει η Ελίνα όπως είπε. Για τα κιλάκια της είναι τσουπωτή, όχι υπερβαρη σαν κάτι άλλες, αλλά γούστα είναι αυτά. Το στήθος της μετράει για έμενα
Με 150 τον χώνεις?

• Like
Αντιδράσεις: Left33

Mentor_1984

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά..
Θα ήθελα να ρωτήσω που κοντά βρίσκεται γιατί τέλη του μήνα θα έρθω Θεσσαλονίκη και θέλω να το επισκεφτώ..
Και αν έχετε όρεξη να μου πείτε μερικά πράγματα..
Σας ευχαριστώ πολύ..

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
636
Πόντοι
81
μαθαμε κατι για τις νεες κοπελες που ειπωθηκε πιο πανω?

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.871
Πόντοι
201
Πάντως ζητάνε συνέχεια φρέσκο αίμα απ οτι βλέπω :coffee:
Screenshot_2025-04-24-19-15-19-831_com.facebook.katana-edit.jpg

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.080
Πόντοι
3.506

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.846
Πόντοι
3.846
Μήπως κάποια από τις καινούργιες είναι σαν τη Σοφία που έκανε εξαιρετικό μασάζ χωρίς εκτόνωση;Κάποιος που πήγε πρόσφατα ας δώσει πληροφορίες.Και όσον αφορά το επικαιροποιημένο πρόγραμμα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.080
Πόντοι
3.506
Μήπως κάποια από τις καινούργιες είναι σαν τη Σοφία που έκανε εξαιρετικό μασάζ χωρίς εκτόνωση;Κάποιος που πήγε πρόσφατα ας δώσει πληροφορίες.Και όσον αφορά το επικαιροποιημένο πρόγραμμα.
Το μασάζ της Σοφίας δύσκολα θα το βρεις αλλά τελευταία που το επισκέφθηκα πέρασα με την Μιλένα και έκανε ικανοποιητικό σε ένταση μασάζ. Μπορούσε να ασκήσει όση δύναμη θέλεις απλά το μυαλό της το έχει περισσότερο στο καυλί. Το ίδιο θα πω και για την Κασσάνδρα στο Κρίσταλ.

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Καλημέρα. Εγώ πέρασα πρόσφατα με Βενετία. Ψηλό μελαχρινό με ωραίο σωματάκι και προσωπάκι. Στο πρώτο μέρος περίπου 20λέπτο χάιδεμα. Στο δεύτερο μέρος με ενημέρωσε για δύο προγράμματα χειροκίνητο και στοματικό 50-70€ αντίστοιχα. Επιλέγω το 70αρι και παιδιά ειλικρινά ήταν λες και μου έπαιρνε πίπα καμία θεούσα ή μάλλον καμία δούκισσα του ενδιμβουργου. Τον κρατούσε με τρία δάχτυλα το μικρό δαχτυλάκι το είχε τεντωμένο λες και έπινε τσάι με τον καρολο της Αγγλίας.Οταν τον έβαζε στο στόμα δεν κουνούσε το κεφάλι της απλά τον είχε στο στόμα και απλά ανεβοκατέβαζε τον κορμό της πουτσας. Της έδωσα κάποιες οδιγιες και μετά από αρκετό διαλογισμό και αυτοσυγκέντρωση επίπεδο δαλαι λάμα κατάφερα να χύσω… πεταμένα 70€€

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.846
Πόντοι
3.846
Το μασάζ της Σοφίας δύσκολα θα το βρεις αλλά τελευταία που το επισκέφθηκα πέρασα με την Μιλένα και έκανε ικανοποιητικό σε ένταση μασάζ. Μπορούσε να ασκήσει όση δύναμη θέλεις απλά το μυαλό της το έχει περισσότερο στο καυλί. Το ίδιο θα πω και για την Κασσάνδρα στο Κρίσταλ.
Καλό μασάζ η Κασσάνδρα όπως και η Νεφέλη,αλλά το καλύτερο αυτήν την εποχή το κάνει η Ηλιάνα του Harmony Spa.Η Ίριδα του Crystal βάζει υπερβολική δύναμη σε σημείο δυσφορίας και πόνου.Όσο για τη Μιλένα μου προκαλεί εντύπωση αυτό που λες.Σε εμένα έκανε ένα απλό χάδι.Ίσως διάβασε εδώ τα σχόλια και φιλοτιμήθηκε να κουράσει λίγο τα χεράκια της.

OP
OP
Akarnan

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.422
Πόντοι
216
... παιδιά ειλικρινά ήταν λες και μου έπαιρνε πίπα καμία θεούσα ή μάλλον καμία δούκισσα του ενδιμβουργου. Τον κρατούσε με τρία δάχτυλα το μικρό δαχτυλάκι το είχε τεντωμένο λες και έπινε τσάι με τον καρολο της Αγγλίας.Οταν τον έβαζε στο στόμα δεν κουνούσε το κεφάλι της απλά τον είχε στο στόμα και απλά ανεβοκατέβαζε τον κορμό της πουτσας.
Προφανώς της είπες οτι εισαι Αρχιμανδρίτης και ως θεοσεβούμενο κορίτσι έδειξε σεβασμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom