Είσαι σίγουρος λέγοντας ότι αποτελεί το εν λόγω μαγαζί (και όχι μόνο αυτό) μία καλή και σχετικά οικονομική επιλογή; Το λέω αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι τιμές των 70 Ευρώ που περιλαμβάνουν μόνο στοματικό (ή, στη χειρότερη, να σου τον παίξει μόνο) και όχι full sex, συγκρινόμενα με τις τιμές των αντίστοιχων "ελαιοτριβείων" της Αθήνας που έχουν όλο το "πακέτο" στα 80 Ευρώ δεν το λες και value for money...Mετα απο αρκετες επισκεψεις μπορω να πω οτι το συγκεκριμενο μαγαζι αποτελει μια απο τις πιο vfm επιλογες της πολης..σωστο ωσ προς τις υπηρεσιες..ξεκαθαρα χωρις κρυφες χρεωσεις..τα κοριτσια ενδιαφερονται να μεινεις ικανοποιημενος..μασαζ και δευτερο μερος πολυ καλου επιπεδου..ισως μια ανανεωση στο προσωπικο να εδινε νεο αερα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 850
- Εμφανίσεις 279K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ελληνικά να μάθει, όχι Αγγλικά...Μάθε λίγα αγγλικά ρε κορίτσι μου να λέμε και καμιά κουβέντα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.877
- Πόντοι
- 8.295
Μην πάρεις και όρκο...δεν προσφερει φουλ το καταστημα
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
τι θες παλι ρε μουνιΜην πάρεις και όρκο...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Η Σοφία σε κάνει μασαζ ξεβρακωτο ή μετά το βγάζεις?Η Σοφία αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά. Ισχύει οτι το απαγορευμένο σε κάνει να το θές πιό πολυ αλλα ... όταν μπαίνει η Ντάρια μέσα και σε ρουφάει το μεδούλι τα ξεχνάς όλα.
Πάντως κατα την τελευταία μου επίσκεψη δεν βρήκα άλλες πέρα της Σοφίας και της Ντάριας. (μασάζ με Σοφία και καλαμάκι με Ντάρια ,70ευρω το σύνολο)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.877
- Πόντοι
- 8.295
Μίλα καλά.τι θες παλι ρε μουνι
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
δεν γαμιουνται εκει μονο μασαζ κανουν ...ουτε πιπες...τις εκοψαν....Μίλα καλά.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Τελικά με πόσα κάνει σεξ η Ντάρια?Μίλα καλά.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.877
- Πόντοι
- 8.295
Με όσα κάνουν όλες εκεί μέσα...δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.Τελικά με πόσα κάνει σεξ η Ντάρια?
PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 35.507
- Πόντοι
- 8.346
Με πήραν τηλέφωνο από το Crystal και μου είπαν να σου πω, να πας να τους βοηθήσεις στην μετακόμιση.τι θες παλι ρε μουνι
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34.041
- Πόντοι
- 5.956
το κρυσταλ θα με ξανα δει οταν η Μπελλα σκυψει λιγο να της περασω ενα χερι στον πατο τηςΜε πήραν τηλέφωνο από το Crystal και μου είπαν να σου πω, να πας να τους βοηθήσεις στην μετακόμιση.
έπρεπε να πεις "αυτό είναι εξτρα"Προσωπικά ειχα την πετσέτα και με ρώτησε η Σοφία αν θέλω να την αφαιρέσει
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Αν αρχίσουμε να συγκρίνουμε με Αθήνα, θα κλάψουμε. Για τα δεδομένα της πολης μας,για μένα είναι ότι καλύτερο. Συν ότι το τελείωμα στο στόμα είναι η απόλυτη καύλαΕίσαι σίγουρος λέγοντας ότι αποτελεί το εν λόγω μαγαζί (και όχι μόνο αυτό) μία καλή και σχετικά οικονομική επιλογή; Το λέω αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι τιμές των 70 Ευρώ που περιλαμβάνουν μόνο στοματικό (ή, στη χειρότερη, να σου τον παίξει μόνο) και όχι full sex, συγκρινόμενα με τις τιμές των αντίστοιχων "ελαιοτριβείων" της Αθήνας που έχουν όλο το "πακέτο" στα 80 Ευρώ δεν το λες και value for money...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Δεν επιχειρησες να ζητήσεις σεξ?Αν αρχίσουμε να συγκρίνουμε με Αθήνα, θα κλάψουμε. Για τα δεδομένα της πολης μας,για μένα είναι ότι καλύτερο. Συν ότι το τελείωμα στο στόμα είναι η απόλυτη καύλα
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Όχι ακόμα. Μου αρκούν τα παιχνίδια που κάνουμε μέχρι στιγμήςΔεν επιχειρησες να ζητήσεις σεξ?
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.161
- Πόντοι
- 3.506
Να ενημερώσεις όμωςτο κρυσταλ θα με ξανα δει οταν η Μπελλα σκυψει λιγο να της περασω ενα χερι στον πατο της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τι της είπες;Προσωπικά ειχα την πετσέτα και με ρώτησε η Σοφία αν θέλω να την αφαιρέσει
nikos9890
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Να την βγάλει.. τι να της πω;;!!!Και τι της είπες;
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.307
- Πόντοι
- 6.246
ΧαχαχαΕ ναι γεια,γιατί είναι και ακριβές οι ρήτρες
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 561
- Πόντοι
- 81
Εγώ προσωπικά μετά το ντούζ ξαπλώνω γυμνός ούτε πετσέτα βάζω. Δεν την είδα να δυσανασχετεί.Η Σοφία σε κάνει μασαζ ξεβρακωτο ή μετά το βγάζεις?
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 561
- Πόντοι
- 81
Μιλάμε για τα δεδομένα της φτωχομάνας Θεσσαλονίκης. Αν με κάποιο τρόπο μπορούσα να μεταφέρω το Crystal πχ στην Αθηνα με τις ιδιες κοπέλες και το ίδιο πακέτο υπηρεσιών πιστεύω θα βαρούσαν μύγες. Εδώ απλά δεν υπάρχει κίνητρο ανταγωνισμού και δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών. Για το κίνητρο δεν είμαι σίγουρος αλλα για την πληθώρα επιλογών νομίζω ότι υπάρχει μηχανισμός που το ελέγχει.Είσαι σίγουρος λέγοντας ότι αποτελεί το εν λόγω μαγαζί (και όχι μόνο αυτό) μία καλή και σχετικά οικονομική επιλογή; Το λέω αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι τιμές των 70 Ευρώ που περιλαμβάνουν μόνο στοματικό (ή, στη χειρότερη, να σου τον παίξει μόνο) και όχι full sex, συγκρινόμενα με τις τιμές των αντίστοιχων "ελαιοτριβείων" της Αθήνας που έχουν όλο το "πακέτο" στα 80 Ευρώ δεν το λες και value for money...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις