ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.157
- Πόντοι
- 3.506
Για δεν ρωτάς την ίδια;Μάγκες η Βαλέρια κάνει πρόγραμμα?
Για δεν ρωτάς την ίδια;Μάγκες η Βαλέρια κάνει πρόγραμμα?
Οταν λες Δαναη;Τώρα θυμήθηκα, η Δανάη ξέρουμε που είναι?
Γράφω πιο πάνω, παλιό όνομα Δανάη που ήταν Μαριάννα και ΑντιστρεςΟταν λες Δαναη;
Η Δανάη έφυγε από Μαριάννα πήγε αντίστρες κ από κει χάθηκαν τα ίχνη τηςΓράφω πιο πάνω, παλιό όνομα Δανάη που ήταν Μαριάννα και Αντιστρες
Πρόσφατα νομίζω για την Δανάη λέγανεΗ Δανάη έφυγε από Μαριάννα πήγε αντίστρες κ από κει χάθηκαν τα ίχνη της
Η Αλεξάνδρα νομίζω πήγε Elegance
Μέχρι τις 30 Γενάρη.Από εκεί και πέρα μόνο ελεύθερες μπορούν να υπογράφουν συμβόλαιο στα team των μασατζίδικων.Άνοιξε η μεταγραφική περίοδος;
Θα πρέπει να μας πεί κάποιος που πήγε σήμερα ή αν σου απαντήσουν στο Viber.Ξέρουμε ποια κορίτσια εργάζονται;;;
Μη σπάσουμε κανένα συμβόλαιο...δεν κάνειΜέχρι τις 30 Γενάρη.Από εκεί και πέρα μόνο ελεύθερες μπορούν να υπογράφουν συμβόλαιο στα team των μασατζίδικων.
Ε ναι γεια,γιατί είναι και ακριβές οι ρήτρεςΜη σπάσουμε κανένα συμβόλαιο...δεν κάνει
ολες ειναι φιλοτιμες...για μενα αξιζουν ολεςΕδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Μπήκε και το Σάββατο στο πρόγραμμαΕδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Νόμιζα το ΣΚ ήταν κλειστό το εν λόγω ίδρυμα.Εδώ όποιον θέλει για να μην ψάχνεται..Εγώ λέω να πάω πρώτη φορά σήμερα..Γνωρίζει κάποιος να μου πει καμία καλή γνώμη για κάποια;
Σε πιστέψαμεολες ειναι φιλοτιμες...για μενα αξιζουν ολες