Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι δεν εισαι αρρωστος,περι ορεξεως...Ναι, σιγουρα. Αλλα πιστευω οτι θα σε ξεζουμιζει στο κρεββατι.
Εχει κατι... Εγω βλεπω δεστε τους για το τριλεπτο που θα βγει να μπανισω τα ποδια της.
Ειμαι αρρωστος?![]()
Ακριβώς αυτό!!!Μερικες φορες υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν ειναι και οι ΤΟΠ μοντελες αλλα φαινονται ευκολες, ναζιαρες και οτι θα σου κανουν ολα τα χατηρια στο κρεββατι. Αυτο μου βγαζει αυτο το μωρο! Την κρυφη υποσχεση και αυτο απο μονο του ειναι καθαρα ερεθιστικο ασχετα αν τελικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι. Σημασια εχει η φαντασιωση γιατι απο την πραγματικοτητα συνηθως απεχει πολυ...
Μερικες φορες υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν ειναι και οι ΤΟΠ μοντελες αλλα φαινονται ευκολες, ναζιαρες και οτι θα σου κανουν ολα τα χατηρια στο κρεββατι. Αυτο μου βγαζει αυτο το μωρο! Την κρυφη υποσχεση και αυτο απο μονο του ειναι καθαρα ερεθιστικο ασχετα αν τελικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι. Σημασια εχει η φαντασιωση γιατι απο την πραγματικοτητα συνηθως απεχει πολυ...
Με τρελαινει πολυ το ασπρο δερμα και οι γαμπες της! Αν την ειχα θα εσπαγα το κρεββατι!Ακριβώς αυτό!!!
Έψαχνα εδώ και καιρό να βρω πως τη λένε...![]()

Εκτός από τις γάμπες, αυτό το νάζι της κολάζειΜε τρελαινει πολυ το ασπρο δερμα και οι γαμπες της! Αν την ειχα θα εσπαγα το κρεββατι!
Κυριολεκτικα!![]()

Σωπα ρε!!!Εγω που ξυπναω χαραματα για να δω βυζους απο Μελετη τι να πω???Εγω βλεπω δεστε τους για το τριλεπτο που θα βγει να μπανισω τα ποδια της.
Ειμαι αρρωστος?![]()
Ακριβως ετσι ειναι !!!Μερικες φορες υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν ειναι και οι ΤΟΠ μοντελες αλλα φαινονται ευκολες, ναζιαρες και οτι θα σου κανουν ολα τα χατηρια στο κρεββατι. Αυτο μου βγαζει αυτο το μωρο! Την κρυφη υποσχεση και αυτο απο μονο του ειναι καθαρα ερεθιστικο ασχετα αν τελικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα φανταζεσαι. Σημασια εχει η φαντασιωση γιατι απο την πραγματικοτητα συνηθως απεχει πολυ...
Σωπα ρε!!!Εγω που ξυπναω χαραματα για να δω βυζους απο Μελετη τι να πω???
Απαιχτος!Αμα συνεχιζαν τα παλικαρια του site να ανεβαζουν βιντεακια , οπως παλια , θα κοιμομουνα λιγο παραπανω...![]()
![]()
Απαιχτος!
Φιλε parta_ola με εφτιαξαν οι φωτογραφιες σου! Εδω φαινεται (και ειναι) πολυ γυναικαρα.
Απιστευτο μωρο και πολυ καυλιαρικο.
Καμια γυμνη φωτογραφιση θα κανει?![]()
Aρχηγέ μου φαίνεται καλύτερη χωρίς σοβάδες,παρόλα αυτά αν και δεν την λες κουκλάρα μου είχε προξενήσει το ενδιαφέρον στην μαλακισμένη εκπομπή που συμμετέχει.