Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.404
Πόντοι
2.306

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Θέλω να την ξεπατώσω και να την καταχυσω οπου υπάρχει δέρμα....μουναρος απαιχτος,βυζάρες,κωλάρα και ωραιο περιποιημένη μουνί...πειτε οτι θέτε,θάψτε την....το ατσαλωμένο καβλι σας οσο περιεργάζεστε τα...έργα και της ημέρες της ξέρει την αληθεια!!!!!

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
ΠΟΥΣΤΗ...ριζεται αυτο που λές???
Εγώ που έχω σπουδάσει ειδικός πουτανολογος λέω δεν είναι - στο βίντεο έχει ξανθό μαλλί - μια ουλη που δεν την έχει η Έφη -κατι σημάδια στα εσω μπούτια που είναι διαφορετικά - και το κυριότερο αυτή στο βίντεο λικνιζεται σαν γυναίκα - η εφαρα είναι αρτσουμπαλη σε όλες τις κινήσεις της

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
Εγώ που έχω σπουδάσει ειδικός πουτανολογος λέω δεν είναι - στο βίντεο έχει ξανθό μαλλί - μια ουλη που δεν την έχει η Έφη -κατι σημάδια στα εσω μπούτια που είναι διαφορετικά - και το κυριότερο αυτή στο βίντεο λικνιζεται σαν γυναίκα - η εφαρα είναι αρτσουμπαλη σε όλες τις τις κινήσεις
H ουλη στις κανονικές φωτο "σβηνεται" πανεύκολα...το μαλλι δεν ειναι ξανθο αλλα καστανόξανθο οπως και της Εφης απλα πεφτει φώς απο πανω και "ανοιγει" κι αλλο το χρώμα...δεν κάνει καποιο ιδιαιτερο λίκνισμα,απλα παιζει με τον φακο,η κινηση της Εφης στα αλλα βιντεο εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτήρα...οταν ειναι για φωτο μια χαρά γυναικεια στήνεται...το σωματοτυπο,οι βυζάρες και η κωλάρα της σε αυτην παραπέμπουν παντως (χωρις να βαζω το χέρι μου στην φωτιά ,καθως δεν ημουν εγω εκει κατα την λήψη)...αντε να δεχτω οτι δεν ειναι αυτη...ποιά ειναι τοτε????

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
H ουλη στις κανονικές φωτο "σβηνεται" πανεύκολα...το μαλλι δεν ειναι ξανθο αλλα καστανόξανθο οπως και της Εφης απλα πεφτει φώς απο πανω και "ανοιγει" κι αλλο το χρώμα...δεν κάνει καποιο ιδιαιτερο λίκνισμα,απλα παιζει με τον φακο,η κινηση της Εφης στα αλλα βιντεο εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτήρα...οταν ειναι για φωτο μια χαρά γυναικεια στήνεται...το σωματοτυπο,οι βυζάρες και η κωλάρα της σε αυτην παραπέμπουν παντως (χωρις να βαζω το χέρι μου στην φωτιά ,καθως δεν ημουν εγω εκει κατα την λήψη)...αντε να δεχτω οτι δεν ειναι αυτη...ποιά ειναι τοτε????
Και δεν ειναι κάν ουλή....ειναι σημάδι απο τα στενα παντελονια και μαγιο που φοράει...καθ'οτι πρώην χοντρουλα που εχει αδυνατισει,υπάρχει μια χαλάρωση στο σώμα της με εμφαση στην κοιλιακή χώρα οποτε φυσικο κι επομενο να μένουν "ουλές" απο τα καβλοεφαρμοστά της ρούχα-εσωρουχα-μαγιό!!!!Πιστευω να σε κάλυψα...!!!!!

Slenderdancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
18
Like
501
Πόντοι
311
Ναι και ο teosty και ο μελισσας και η Γιουσέφ και η Τζούλια που κάνουν βίντεο μαζί της ΑΙ κι αυτοί
Δεν λέω το προφίλ της ολόκληρο ρε τυπε!
Για πόσο χαζό με έχεις?

Συνοψίζω:
Η Έφη σαν προφίλ και σαν άνθρωπος, αληθινή.
Η γυμνές φωτο, ai.

Συνημμένα

• Screenshot_2026-05-22-23-49-21-304_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-05-22-23-49-21-304_com.android.chrome-edit.jpg
    826,8 KB · Εμφανίσεις: 97

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
579
Πόντοι
21
Δεν λέω το προφίλ της ολόκληρο ρε τυπε!
Για πόσο χαζό με έχεις?

Συνοψίζω:
Η Έφη σαν προφίλ και σαν άνθρωπος, αληθινή.
Η γυμνές φωτο, ai.
Αν ήταν ΑΙ θα είχε και μάπα εγώ πιστεύω ότι απλά είναι άλλη άσχετη. Μπορεί καμία ξένη

kybal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
1.286
Πόντοι
200
παιδια αυτο ειναι το βιντεο που ανεβηκε σημερα σε γνωστο σαιτ και οχι και ελευθερο και υποστηριζε πως οι ελιες κτλ ειναι ιδιεσ στα σημεια...τωρα αν ειναι οντως η οχι δεν ξερω.....παντως ο σωματοτυποσ ειναι ιδιος στην λεκανη

kybal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
1.286
Πόντοι
200
..

Συνημμένα

• Screenshot(182).png
    Screenshot(182).png
    271,5 KB · Εμφανίσεις: 114

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.297
Πόντοι
1.056
παιδια αυτο ειναι το βιντεο που ανεβηκε σημερα σε γνωστο σαιτ και οχι και ελευθερο και υποστηριζε πως οι ελιες κτλ ειναι ιδιεσ στα σημεια...τωρα αν ειναι οντως η οχι δεν ξερω.....παντως ο σωματοτυποσ ειναι ιδιος στην λεκανη
Ξέρει πολυ καλά να κάνει ντόρο γυρω απο την αφεντιά της...της το δίνω και αυτό...γάτα η τουμπανομούνα!!!!!

kybal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
1.286
Πόντοι
200
η ελια αριστερα πανω και τα κοκκαλα κατω απ το στηθος οπως βγαινουν μοιαζουν με της εφης

Συνημμένα

• Screenshot(183).png
    Screenshot(183).png
    490,7 KB · Εμφανίσεις: 106
  • Screenshot(184).png
    Screenshot(184).png
    138 KB · Εμφανίσεις: 115

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom