Φτάνει όλες με τα OF, τον παίζουμε ούτως ή άλλως μόνοι μας.μακαρι να κανει το βημα για Of
Σκοπός είναι να βγει στην βίζιτα.
(Δεν έχω κάτι με σένα τύπε)
Φτάνει όλες με τα OF, τον παίζουμε ούτως ή άλλως μόνοι μας.μακαρι να κανει το βημα για Of
Ναι και ο teosty και ο μελισσας και η Γιουσέφ και η Τζούλια που κάνουν βίντεο μαζί της ΑΙ κι αυτοίΜάλλον ai
Χα χα τη βλαμενη
ΠΟΥΣΤΗ...ριζεται αυτο που λές???Άλλη είναιδεν είναι η εφαρα
![]()
που μένεις να έρθω να πιάσω σπίτι σε παρακείμενο όροφοΠιο μέτρια και από τα κορίτσια της διπλανής μου πόρτας.
Εγώ που έχω σπουδάσει ειδικός πουτανολογος λέω δεν είναι - στο βίντεο έχει ξανθό μαλλί - μια ουλη που δεν την έχει η Έφη -κατι σημάδια στα εσω μπούτια που είναι διαφορετικά - και το κυριότερο αυτή στο βίντεο λικνιζεται σαν γυναίκα - η εφαρα είναι αρτσουμπαλη σε όλες τις κινήσεις τηςΠΟΥΣΤΗ...ριζεται αυτο που λές???
H ουλη στις κανονικές φωτο "σβηνεται" πανεύκολα...το μαλλι δεν ειναι ξανθο αλλα καστανόξανθο οπως και της Εφης απλα πεφτει φώς απο πανω και "ανοιγει" κι αλλο το χρώμα...δεν κάνει καποιο ιδιαιτερο λίκνισμα,απλα παιζει με τον φακο,η κινηση της Εφης στα αλλα βιντεο εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτήρα...οταν ειναι για φωτο μια χαρά γυναικεια στήνεται...το σωματοτυπο,οι βυζάρες και η κωλάρα της σε αυτην παραπέμπουν παντως (χωρις να βαζω το χέρι μου στην φωτιά ,καθως δεν ημουν εγω εκει κατα την λήψη)...αντε να δεχτω οτι δεν ειναι αυτη...ποιά ειναι τοτε????Εγώ που έχω σπουδάσει ειδικός πουτανολογος λέω δεν είναι - στο βίντεο έχει ξανθό μαλλί - μια ουλη που δεν την έχει η Έφη -κατι σημάδια στα εσω μπούτια που είναι διαφορετικά - και το κυριότερο αυτή στο βίντεο λικνιζεται σαν γυναίκα - η εφαρα είναι αρτσουμπαλη σε όλες τις τις κινήσεις
Και δεν ειναι κάν ουλή....ειναι σημάδι απο τα στενα παντελονια και μαγιο που φοράει...καθ'οτι πρώην χοντρουλα που εχει αδυνατισει,υπάρχει μια χαλάρωση στο σώμα της με εμφαση στην κοιλιακή χώρα οποτε φυσικο κι επομενο να μένουν "ουλές" απο τα καβλοεφαρμοστά της ρούχα-εσωρουχα-μαγιό!!!!Πιστευω να σε κάλυψα...!!!!!H ουλη στις κανονικές φωτο "σβηνεται" πανεύκολα...το μαλλι δεν ειναι ξανθο αλλα καστανόξανθο οπως και της Εφης απλα πεφτει φώς απο πανω και "ανοιγει" κι αλλο το χρώμα...δεν κάνει καποιο ιδιαιτερο λίκνισμα,απλα παιζει με τον φακο,η κινηση της Εφης στα αλλα βιντεο εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτήρα...οταν ειναι για φωτο μια χαρά γυναικεια στήνεται...το σωματοτυπο,οι βυζάρες και η κωλάρα της σε αυτην παραπέμπουν παντως (χωρις να βαζω το χέρι μου στην φωτιά ,καθως δεν ημουν εγω εκει κατα την λήψη)...αντε να δεχτω οτι δεν ειναι αυτη...ποιά ειναι τοτε????
Δεν λέω το προφίλ της ολόκληρο ρε τυπε!Ναι και ο teosty και ο μελισσας και η Γιουσέφ και η Τζούλια που κάνουν βίντεο μαζί της ΑΙ κι αυτοί
Αν ήταν ΑΙ θα είχε και μάπα εγώ πιστεύω ότι απλά είναι άλλη άσχετη. Μπορεί καμία ξένηΔεν λέω το προφίλ της ολόκληρο ρε τυπε!
Για πόσο χαζό με έχεις?
Συνοψίζω:
Η Έφη σαν προφίλ και σαν άνθρωπος, αληθινή.
Η γυμνές φωτο, ai.
Ξέρει πολυ καλά να κάνει ντόρο γυρω απο την αφεντιά της...της το δίνω και αυτό...γάτα η τουμπανομούνα!!!!!παιδια αυτο ειναι το βιντεο που ανεβηκε σημερα σε γνωστο σαιτ και οχι και ελευθερο και υποστηριζε πως οι ελιες κτλ ειναι ιδιεσ στα σημεια...τωρα αν ειναι οντως η οχι δεν ξερω.....παντως ο σωματοτυποσ ειναι ιδιος στην λεκανη