OmarGalanti
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2015
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 201
Κάνει καλές παρεες η Εφούλα απ οτι βλεπω. Μήπως κανει ραντεβουδακια; Θα της κανω μια ερώτηση στο ινστα ...
Κανε της τυπε...και πες μας την απαντηση της μετα εδω ,να φτιαξει λιγο η μουνταμάρα του καιρού!!!!Κάνει καλές παρεες η Εφούλα απ οτι βλεπω. Μήπως κανει ραντεβουδακια; Θα της κανω μια ερώτηση στο ινστα ...
Εχουν Αλβανορομά στην Αίγυπτο???Πω ρε πουστη...κοιτα τι μαθαινει κανεις στο bou!!!!Την έβγαλε στην βίζιτα η Αλβανορομα![]()
Δεν κολλαω τύπε, ξέρω να το χειριστώ το θέμα. Ο καιρός δεν θα φτιαξει απο την απάντηση της Εφάρας βέβαια αλλα οποιος δεν τολμα δεν φερνει και αποτελεσματα, ε;Κανε της τυπε...και πες μας την απαντηση της μετα εδω ,να φτιαξει λιγο η μουνταμάρα του καιρού!!!!
Γιατί; κάνει βίζιτες η Γιουσέφ; Δώσε πληροφορίεςΤην έβγαλε στην βίζιτα η Αλβανορομα![]()
Συμφωνω μαζι σου. Αυτη τωρα δεν θα παει βιζιτα με τον οποιονδηποτε ομως μπορεις να πιασεις μια επαφη που θα φανει χρησιμη όταν θα υποχωρησει το μεγαλο κυμα των wannabe γαμιαδων. Με την Γιουσεφ που έχει μπλέξει, η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενηTόλμα ρε αδερφέ μαζι σου ειμαι εγω....καλη επιτυχια σου ευχομαι κιολας!!!!Απλα μιας και σε κοβω γατόνι να ξερεις οτι κατι τέτειες τύπου wanna be influencing superstar ΑΝ...τονίζω το ΑΝ παιζουν μπαλίτσα με λεφτά νομιζεις οτι το κανουν με τον Λάκη,τον Τάκη,τον Πάκη???Θα ειχε γινει μακελειο απο την ενημέρωση για της επιδόσεις της εδω μέσα...σαφως και απευθύνονται σε αλλα πορτοφόλια με καλα κονέ...οποιες το εξασκουν το σπορ!!!!Εχω και μηνυμα συναγωνιστη να σου δείξω που έκανε ανάλογη προταση στην συγκεκριμένη με πολλά μηδενικα κιολας στο τέλος...οχι πως ειχε να τα δώσει ετσι για να "τσιμπήσει" το μωρο....την απάντηση οπως καταλαβαινεις ακομα την περιμένει...καπου κοβεται το σημα μαλλον...τεσπα...καλη επιτυχια σου ευχομαι απο καρδιάς...και καλες γιορτες!!!!Με υγεια over all στα παντα ολα...!!!!
Είναι σίγουρο ότι βιζιταρει η άλλη;Συμφωνω μαζι σου. Αυτη τωρα δεν θα παει βιζιτα με τον οποιονδηποτε ομως μπορεις να πιασεις μια επαφη που θα φανει χρησιμη όταν θα υποχωρησει το μεγαλο κυμα των wannabe γαμιαδων. Με την Γιουσεφ που έχει μπλέξει, η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη
Όχι βεβαια. Κανει μαθηματα φωνητικής και ασκησεις ευεξίας σε σοβαρούς και γενναιοδωρους κυρίουςΕίναι σίγουρο ότι βιζιταρει η άλλη;
Το θέμα είναι αν το ξέρεις ή αν το υποθέτεις. Ενδιαφέρομαι να τα σκάσω χοντρά και για τις δύοΌχι βεβαια. Κανει μαθηματα φωνητικής και ασκησεις ευεξίας σε σοβαρούς και γενναιοδωρους κυρίους
κανε την προσπαθεια σου τυπεΤο θέμα είναι αν το ξέρεις ή αν το υποθέτεις. Ενδιαφέρομαι να τα σκάσω χοντρά και για τις δύο
Το χοντρά είναι υποκειμενικό. Πρόσεξε μήπως το δικό σου χοντρά είναι για αυτήν ψηλά....Το θέμα είναι αν το ξέρεις ή αν το υποθέτεις. Ενδιαφέρομαι να τα σκάσω χοντρά και για τις δύο
Σορυ τυπε,οι πρόγονοι της σήκωσαν τις πυραμίδες,έχει σπουδάσει και ΑυγυπτιολογοςΕχουν Αλβανορομά στην Αίγυπτο???Πω ρε πουστη...κοιτα τι μαθαινει κανεις στο bou!!!!
Εισαι κι συ τυπε...κλινική περίπτωση!!!Τι καθομαι και ανοιγω κουβεντα....πιο πολλα εχω να πω με τα ντουβαρια και να συννενοηθώ....νταξειιιιι...εγινεεεε!!!!Γεια χαρα...νταν!!!!Σορυ τυπε,οι πρόγονοι της σήκωσαν τις πυραμίδες,έχει σπουδάσει και Αυγυπτιολογος![]()
Λες να φταίει η κατάρα του Φαραώ που έγινε ξέκωλο το κορίτσι;;;Σορυ τυπε,οι πρόγονοι της σήκωσαν τις πυραμίδες,έχει σπουδάσει και Αυγυπτιολογος![]()