Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

OmarGalanti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2015
Like
1.118
Πόντοι
201
1000008186.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Κάνει καλές παρεες η Εφούλα απ οτι βλεπω. Μήπως κανει ραντεβουδακια; Θα της κανω μια ερώτηση στο ινστα ...
Κανε της τυπε...και πες μας την απαντηση της μετα εδω ,να φτιαξει λιγο η μουνταμάρα του καιρού!!!!

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.284
Πόντοι
456
Κανε της τυπε...και πες μας την απαντηση της μετα εδω ,να φτιαξει λιγο η μουνταμάρα του καιρού!!!!
Δεν κολλαω τύπε, ξέρω να το χειριστώ το θέμα. Ο καιρός δεν θα φτιαξει απο την απάντηση της Εφάρας βέβαια αλλα οποιος δεν τολμα δεν φερνει και αποτελεσματα, ε;

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Tόλμα ρε αδερφέ μαζι σου ειμαι εγω....καλη επιτυχια σου ευχομαι κιολας!!!!Απλα μιας και σε κοβω γατόνι να ξερεις οτι κατι τέτειες τύπου wanna be influencing superstar ΑΝ...τονίζω το ΑΝ παιζουν μπαλίτσα με λεφτά νομιζεις οτι το κανουν με τον Λάκη,τον Τάκη,τον Πάκη???Θα ειχε γινει μακελειο απο την ενημέρωση για της επιδόσεις της εδω μέσα...σαφως και απευθύνονται σε αλλα πορτοφόλια με καλα κονέ...οποιες το εξασκουν το σπορ!!!!Εχω και μηνυμα συναγωνιστη να σου δείξω που έκανε ανάλογη προταση στην συγκεκριμένη με πολλά μηδενικα κιολας στο τέλος...οχι πως ειχε να τα δώσει ετσι για να "τσιμπήσει" το μωρο....την απάντηση οπως καταλαβαινεις ακομα την περιμένει...καπου κοβεται το σημα μαλλον...τεσπα...καλη επιτυχια σου ευχομαι απο καρδιάς...και καλες γιορτες!!!!Με υγεια over all στα παντα ολα...!!!!

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.284
Πόντοι
456
Tόλμα ρε αδερφέ μαζι σου ειμαι εγω....καλη επιτυχια σου ευχομαι κιολας!!!!Απλα μιας και σε κοβω γατόνι να ξερεις οτι κατι τέτειες τύπου wanna be influencing superstar ΑΝ...τονίζω το ΑΝ παιζουν μπαλίτσα με λεφτά νομιζεις οτι το κανουν με τον Λάκη,τον Τάκη,τον Πάκη???Θα ειχε γινει μακελειο απο την ενημέρωση για της επιδόσεις της εδω μέσα...σαφως και απευθύνονται σε αλλα πορτοφόλια με καλα κονέ...οποιες το εξασκουν το σπορ!!!!Εχω και μηνυμα συναγωνιστη να σου δείξω που έκανε ανάλογη προταση στην συγκεκριμένη με πολλά μηδενικα κιολας στο τέλος...οχι πως ειχε να τα δώσει ετσι για να "τσιμπήσει" το μωρο....την απάντηση οπως καταλαβαινεις ακομα την περιμένει...καπου κοβεται το σημα μαλλον...τεσπα...καλη επιτυχια σου ευχομαι απο καρδιάς...και καλες γιορτες!!!!Με υγεια over all στα παντα ολα...!!!!
Συμφωνω μαζι σου. Αυτη τωρα δεν θα παει βιζιτα με τον οποιονδηποτε ομως μπορεις να πιασεις μια επαφη που θα φανει χρησιμη όταν θα υποχωρησει το μεγαλο κυμα των wannabe γαμιαδων. Με την Γιουσεφ που έχει μπλέξει, η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
575
Πόντοι
21
Συμφωνω μαζι σου. Αυτη τωρα δεν θα παει βιζιτα με τον οποιονδηποτε ομως μπορεις να πιασεις μια επαφη που θα φανει χρησιμη όταν θα υποχωρησει το μεγαλο κυμα των wannabe γαμιαδων. Με την Γιουσεφ που έχει μπλέξει, η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη
Είναι σίγουρο ότι βιζιταρει η άλλη;

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.284
Πόντοι
456

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
575
Πόντοι
21
Όχι βεβαια. Κανει μαθηματα φωνητικής και ασκησεις ευεξίας σε σοβαρούς και γενναιοδωρους κυρίους
Το θέμα είναι αν το ξέρεις ή αν το υποθέτεις. Ενδιαφέρομαι να τα σκάσω χοντρά και για τις δύο

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.366
Πόντοι
3.556
Το θέμα είναι αν το ξέρεις ή αν το υποθέτεις. Ενδιαφέρομαι να τα σκάσω χοντρά και για τις δύο
Το χοντρά είναι υποκειμενικό. Πρόσεξε μήπως το δικό σου χοντρά είναι για αυτήν ψηλά....

denn1s

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
289
Πόντοι
21
Ναι ρε, θα κατσουν να πηδηχτουν με τους τελειωμενους του Bourdela αυτες. Λες και εχουν αναγκη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.341
Πόντοι
24.596
Εχουν Αλβανορομά στην Αίγυπτο???Πω ρε πουστη...κοιτα τι μαθαινει κανεις στο bou!!!!
Σορυ τυπε,οι πρόγονοι της σήκωσαν τις πυραμίδες,έχει σπουδάσει και Αυγυπτιολογος:confused::confused::confused:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Σορυ τυπε,οι πρόγονοι της σήκωσαν τις πυραμίδες,έχει σπουδάσει και Αυγυπτιολογος:confused::confused::confused:
Εισαι κι συ τυπε...κλινική περίπτωση!!!Τι καθομαι και ανοιγω κουβεντα....πιο πολλα εχω να πω με τα ντουβαρια και να συννενοηθώ....νταξειιιιι...εγινεεεε!!!!Γεια χαρα...νταν!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom