Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Η κοντή η Λάμπρου που δεν έχει καθόλου βυζιά είναι επίπεδα καλύτερη; Πες μας ότι προτιμάς ανήλικα
Αστον να παει στην αδυναμια του ..που δεν ειναι και ανηλικη πια!!!!Εδω εχουμε οπωσδηποτε...πιο ωριμα γουστα!!!

Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είναι πολύ απλό η τύπισσα κάνει το κομμάτι της, γούστο κι καπέλο της, τώρα σε όποιον δεν αρέσει ας δει κάποια που είναι του γούστου του εξάλλου η "ομορφιά" είναι υποκειμενική για τον καθένα

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Αστον να παει στην αδυναμια του ..που δεν ειναι και ανηλικη πια!!!!Εδω εχουμε οπωσδηποτε...πιο ωριμα γουστα!!!
καλος στοκος εισαι και εσυ. ο ηλιθιος ο φιλος σου μιλαει για κραξιμο που εκανα εγω ενω αυτος λεει χειροτερα για μια αλλη κοπελα και θελει να μου κανει και υποδειξεις

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Η κοντή η Λάμπρου που δεν έχει καθόλου βυζιά είναι επίπεδα καλύτερη; Πες μας ότι προτιμάς ανήλικα
εισαι αυτιστικος? αν ειναι πες μου να ξερω να σου φερθω αναλογα και οι απειλες που στελνεις στα μηνυμα σε εμενα δεν περνανε καταλαβες βρωμιαρη?

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
καλος στοκος εισαι και εσυ. ο ηλιθιος ο φιλος σου μιλαει για κραξιμο που εκανα εγω ενω αυτος λεει χειροτερα για μια αλλη κοπελα και θελει να μου κανει και υποδειξεις
Ημουνα ξεκάθαρος σε οτι εγραψα....αν εισαι εσυ πανηλιθιος η και οποιοσδηποτε αλλος να πας να το κοιταξεις...στους ειδικους!!!!

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
εισαι αυτιστικος? αν ειναι πες μου να ξερω να σου φερθω αναλογα και οι απειλες που στελνεις στα μηνυμα σε εμενα δεν περνανε καταλαβες βρωμιαρη?
Αφού είσαι 50+ και κοιτάς ανήλικα

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Ημουνα ξεκάθαρος σε οτι εγραψα....αν εισαι εσυ πανηλιθιος η και οποιοσδηποτε αλλος να πας να το κοιταξεις...στους ειδικους!!!!
ρε τραβα και γαμησου και εσυ μαζι με τους αλλους δυο

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Εισαι αδερφαρα μαλον μαλακα με αυτα που χραφης ζωον ε ζωον...
γραφεις σε μια γλωσσα που δεν αναγνωριζω. πηγαινε ξανα στη πρωτη δημοτικου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα να μας δειξεις τον δρομο...εσυ που τον ξέρεις καλά μωρη λουλου....αμοιβάδα με ποδια!!!!!
ρε πανε γαμησου

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
γραφεις σε μια γλωσσα που δεν αναγνωριζω. πηγαινε ξανα στη πρωτη δημοτικου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε πανε γαμησου
Το "τραβα καμια καλη "ζαριά" να φυγουν τα χοντρα να στανιάρεις" το καταλαβαινεις ή οχι????Σου μιλησα ομορφα με επιχειρηματα,επελεξες τον ασχημο τον δρομο....δεν θα σου βγει σε καλο οσο δουλευεις..την οπισθεν!!!!Να ξερεις...άραξε οσο ειναι νωρις!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Το "τραβα καμια καλη "ζαριά" να φυγουν τα χοντρα να στανιάρεις" το καταλαβαινεις ή οχι????Σου μιλησα ομορφα με επιχειρηματα,επελεξες τον ασχημο τον δρομο....δεν θα σου βγει σε καλο οσο δουλευεις..την οπισθεν!!!!Να ξερεις...άραξε οσο ειναι νωρις!!!!
τελικα εισαι στοκος αυτη η απαντηση δεν πηγαινε σε εσενα βλακακο. ελα και εσυ να μου κλασεις τα αρχιδια

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
τελικα εισαι στοκος αυτη η απαντηση δεν πηγαινε σε εσενα βλακακο. ελα και εσυ να μου κλασεις τα αρχιδια
Να έρθω οπου θές μαζι με ενα πιατο φασολάδα να κεράσω....να δουμε ποιος θα κλάσει του αλλου τ αρχιδια με ποιον τροπο...πεινάς???Λεεεγε μωρη γαμιολα αρσενικη....το που πηγαινε η απαντηση σου ξέρω...να δω ομως μεχρι που φτανει η μαλακια σου θελω!!!!

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Να έρθω οπου θές μαζι με ενα πιατο φασολάδα να κεράσω....να δουμε ποιος θα κλάσει του αλλου τ αρχιδια με ποιον τροπο...πεινάς???Λεεεγε μωρη γαμιολα αρσενικη....το που πηγαινε η απαντηση σου ξέρω...να δω ομως μεχρι που φτανει η μαλακια σου θελω!!!!
το απογευμα θα ειμαι Καραισκακη εξω απο την θυρα7 ελα θα σε περιμενω

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Μας διαβάζει πάντως να ξέρετε ...
1000007631.jpg
μαντεψε ποιο μελος ειναι η Εφη

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
το απογευμα θα ειμαι Καραισκακη εξω απο την θυρα7 ελα θα σε περιεμενω
Τον Τσουκαλα μην ξεχάσεις....χωρις "αντε γεια" δεν λειτουργω!!!!Α μωρη κοτα στρουμπουλη που θες εναν στρατό...πισω σου για να φανείς κοκκόρι...συντριμμι κανονικο εισαι τελικα...και ναυάγιο...και ιεροσυλος που εχεις τον Τουφα στην φωτο1!!!Αλλαξε την τον ξεφτιλιζεις....τρύπιε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom