Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Νέα μέλοι σημερινά στο μπου βλέπω που "ένιωσαν" την ανάγκη να δημιουργήσουν λογαριασμό για να ζητήσουν εξηγήσεις!
Παλιό μέλος άλαλξε όνομα......
Πανικός!

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Λίγη τσίπα μεγάλη εβδομάδα ,μη μαλώνετε αδέρφια να ΣτΕ και καλά γαμησια σε όλους!♥️♥️♥️

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Νέα μέλοι σημερινά στο μπου βλέπω που "ένιωσαν" την ανάγκη να δημιουργήσουν λογαριασμό για να ζητήσουν εξηγήσεις!
Παλιό μέλος άλαλξε όνομα......
Πανικός!
2 είναι τα επίκαιρα φίλε. Οι δασμοί των ΗΠΑ σε βάρος της Κίνας και τα νήματα εδω

• Χαχα
Αντιδράσεις: ac69

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Όταν βλέπεις τις βυζάρες και την κωλαρα της Έφης τον παίζεις όμως. Θα σας γλενταει όπου σας βρει της Έφης η φωνή.
Είπαμε. Μόνο για κρεβάτι είναι καλή. Άποψή μου. Για όλα τα υπόλοιπα τα στάνταρ μου είναι πολύ ψηλότερα.

• Like

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Είπαμε. Μόνο για κρεβάτι είναι καλή. Άποψή μου. Για όλα τα υπόλοιπα τα στάνταρ μου είναι πολύ ψηλότερα.
Το να ειναι καπως αλλιώς...εως και καμια σχέση στον περίγυρο και στα γκομενικά της το αποκλείεις τυπε μου???Ηρεμα και φιλικά ρωτάω...το οτι πολλές παιζουν ρολους on camera για να κεντριζουν το ενδιαφέρον και να αυξάνουν τους followers τους δεν ειναι κατι άγνωστο...συμβαίνει πολλάκις και πληστάκις ας πουμε...ναμ'!!!!Δεν την ξέρω προσωπικα οποτε δεν θα πω με σιγουρια τι ειναι και τι οχι...απλα δεν βγαζω βιαστικά συμπεράσματα!!!!

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Το να ειναι καπως αλλιώς...εως και καμια σχέση στον περίγυρο και στα γκομενικά της το αποκλείεις τυπε μου???Ηρεμα και φιλικά ρωτάω...το οτι πολλές παιζουν ρολους on camera για να κεντριζουν το ενδιαφέρον και να αυξάνουν τους followers τους δεν ειναι κατι άγνωστο...συμβαίνει πολλάκις και πληστάκις ας πουμε...ναμ'!!!!Δεν την ξέρω προσωπικα οποτε δεν θα πω με σιγουρια τι ειναι και τι οχι...απλα δεν βγαζω βιαστικά συμπεράσματα!!!!
Όχι λ, δεν αποκλείω τίποτα. Κρίνω αυτό που βλέπω. Τι βλέπω? Όχι καμία μουνάρα. Σούπερ βυζί και κωλος. Πλαδαρό σώμα, δηλαδή αγυμναστο. Βλέμμα λίγο απλανες και φωνή, για τα δικά μου γούστα, ντεκαβλε. Με μια τέτοια κοπέλα, που βασική της ενασχόληση είναι να μοστραρει τα βυζιά και τον κωλο της στα σοσιαλ, για οποιοδήποτε λόγο το κάνει, μόνο στο κρεβάτι θα μπορούσα να συναντηθώ. Για όλα τα υπόλοιπα θέλω κάτι πολύ καλύτερο, και ευτυχώς εδώ και είκοσι χρόνια το έχω. Είμαι καλυμμένος λοιπόν και σεξουαλικά και συναισθηματικά και ίσως για αυτό δεν συμπεριφέρομαι σαν λιγουρι (δεν πάει σε εσένα ο χαρακτηρισμός) να προσπαθώ να υπερασπιστώ μια τελείως άγνωστη με την κρυφή ελπίδα πως με κάποιο μαγικό τρόπο θα το μάθει και θα καταλήξω να την πηδήξω. Αν με ρωτήσεις αν θα την πηδούσα αν μου καθόταν η απάντηση είναι ναι. Αλλά μόνο αυτό θα έκανα. Για κρεβάτι είναι ναι σούπερ.

• Like

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Ίσως να μην της πάει,με βάση τα χαρακτηριστικά που έχει,το στυλ που επιλέγει όταν ανεβάζει ,ίσως της πήγαινε κάτι πιο χαρντ.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.305
Πόντοι
481
Ο τρόπος γραφής των κλώνων είναι πανομοιότυπος. Κάποιος, πιο πονηρεμένος από εμένα, θα έλεγε ότι κρύβεται το ίδιο πρόσωπο (Έφη εσύ?) πίσω από αυτά τα προφίλ!

Έφη σε γουστάρουμε, μην κοιτάς που γίνεται και λίγο κουτσομπολιό εδώ μέσα! Παίξε μπαλίτσα ελεύθερα!!!!

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
26
Like
8.068
Πόντοι
3.446
Ο τρόπος γραφής των κλώνων είναι πανομοιότυπος. Κάποιος, πιο πονηρεμένος από εμένα, θα έλεγε ότι κρύβεται το ίδιο πρόσωπο (Έφη εσύ?) πίσω από αυτά τα προφίλ!

Έφη σε γουστάρουμε, μην κοιτάς που γίνεται και λίγο κουτσομπολιό εδώ μέσα! Παίξε μπαλίτσα ελεύθερα!!!!
Αν μας διαβαζει ας ορισει προγραμμα και τιμη ως ανεξαρτητη.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.305
Πόντοι
481
Αν μας διαβαζει ας ορισει προγραμμα και τιμη ως ανεξαρτητη.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια
Πολύ σωστά!!! Να συμπληρώσω ότι αν μας διαβάζει πράγματι, να εφαρμόσει και εκπτωτικό κωδικό για τα μέλη του μπου!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Όχι λ, δεν αποκλείω τίποτα. Κρίνω αυτό που βλέπω. Τι βλέπω? Όχι καμία μουνάρα. Σούπερ βυζί και κωλος. Πλαδαρό σώμα, δηλαδή αγυμναστο. Βλέμμα λίγο απλανες και φωνή, για τα δικά μου γούστα, ντεκαβλε. Με μια τέτοια κοπέλα, που βασική της ενασχόληση είναι να μοστραρει τα βυζιά και τον κωλο της στα σοσιαλ, για οποιοδήποτε λόγο το κάνει, μόνο στο κρεβάτι θα μπορούσα να συναντηθώ. Για όλα τα υπόλοιπα θέλω κάτι πολύ καλύτερο, και ευτυχώς εδώ και είκοσι χρόνια το έχω. Είμαι καλυμμένος λοιπόν και σεξουαλικά και συναισθηματικά και ίσως για αυτό δεν συμπεριφέρομαι σαν λιγουρι (δεν πάει σε εσένα ο χαρακτηρισμός) να προσπαθώ να υπερασπιστώ μια τελείως άγνωστη με την κρυφή ελπίδα πως με κάποιο μαγικό τρόπο θα το μάθει και θα καταλήξω να την πηδήξω. Αν με ρωτήσεις αν θα την πηδούσα αν μου καθόταν η απάντηση είναι ναι. Αλλά μόνο αυτό θα έκανα. Για κρεβάτι είναι ναι σούπερ.
Οκ με καλυψες....περι ορεξεως...παστουρμαδοπιτα!!!Μονο για την φωνη θα συμφωνησω οτι χανει λιγο απο αυτο...χωρις να ειναι και μεγα θεμα!!!Πλαδαρο σωμα δεν υπαρχει ενα τυπικο μεσο γυναικειο κορμι ειναι με φουλ καμπυλες...εσυ μαλλον θα ηθελες για γκομενα την αγαπουλα του γιου του Κουλη που φερνει σε θηλυκο Σταλονε...οκ...εισαι μερακλης!!!!Καλη συνεχεια...!!!!

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Οκ με καλυψες....περι ορεξεως...παστουρμαδοπιτα!!!Μονο για την φωνη θα συμφωνησω οτι χανει λιγο απο αυτο...χωρις να ειναι και μεγα θεμα!!!Πλαδαρο σωμα δεν υπαρχει ενα τυπικο μεσο γυναικειο κορμι ειναι με φουλ καμπυλες...εσυ μαλλον θα ηθελες για γκομενα την αγαπουλα του γιου του Κουλη που φερνει σε θηλυκο Σταλονε...οκ...εισαι μερακλης!!!!Καλη συνεχεια...!!!!
Και μερακλής μπορεί να είμαι. Θες να με δοκιμάσεις?

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.683
Πόντοι
446
Ψηνεται το σουφρι σου για αναποδες λειτουργιες;;;Κατι ειχα ψιλιαστει...οξω πουστη κι ασχημε!!!!Αλλου αυτα...!!!!
Να σε μερεμετίσω εννοούσα μπας και δεις χαρά στα σκέλια σου, τόσο αγάμητος που είσαι...

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Να σε μερεμετίσω εννοούσα μπας και δεις χαρά στα σκέλια σου, τόσο αγάμητος που είσαι...
Βρηκες ανθρωπο να τα πεις αυτα ρε καργιολακο....χαχαχα...αντε καλη Μεγαλοβδομαδα να εχεις...ηρεμα και χαλαρα!!!

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.305
Πόντοι
481
Εντάξει δε λέω, η αλλαγή σε ντίζελ είναι δελεαστική για το κόστος, αλλά αφήνει λαδίλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom