old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.707
- Πόντοι
- 446
Βυζάρες και κωλαρα που τις μοστραρει. Σώμα πλαδαρό και αγυμναστο. Φάτσα χαζοβιολας και φωνή ντεκαβλε. Για κρεβάτι είναι σούπερ. Μέχρι εκεί.
Θες να πάμε να ξεκαβλωσεις σαν άνθρωπος?άστα νεύρα,πληρώνω αν σε ψηνειΣαν πολύ δεν θίχτηκες;
Πρόσεξε τι έγραψα και διάβαζε σωσταΔεν είμαι γκέι. Δεν ενδιαφέρομαι
Που ξέθαψες ρε αυτην την φώτο; Πρεπει να ειναι 4ετιαςΌχι εσύ έχεις πρόβλημα μάλλον με τη πάρτη μου γιατί αυτή έχει ποσταρει ήδη αυτη την φωτό
Που ξέθαψες ρε αυτην την φώτο; Πρεπει να ειναι 4ετιας
Χαχα, μήπως την πέτυχες με αυτόν ρε Φιδέμπορα;Την έχω πετύχει Χαλάνδρι με τύπο μεγάλης ηλικίας γύρω στα 57-60, λογικά για επαγγελματικούς σκοπούς . Επίσης με λίγο ψάξιμο κ σωστό τρόπο μπορεί κάποιος να "βγεί" μαζί της. Βέβαια το αντίτιμο είναι τσουχτερό κ αλμυρό. Και χωρίς να δίνει την πίσω κίνηση.
Ποια Έφη ρε παπάρα, όταν τον έπαιζα με την Carmella Bing εσύ δεν είχες γεννηθεί.Τα πήρες σβάρνα τα accounts Έφη μου?
Όχι σε μένα αυτά Έφη μου και δεν σε έχω βρίσει ούτε χαρακτηρίσει.Ποια Έφη ρε παπάρα, όταν τον έπαιζα με την Carmella Bing εσύ δεν είχες γεννηθεί.
Ε θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Δεν ειμαι η Έφη, ειμαι καποιος που έμενα Χαλάνδρι, νοικιαζε τσοντες απο το videorama (rip) στο δεύτερο οροφο, Tracy Lords, Christy Cannyons, Anal Planet, Ξεκολοθρευτή με Καιτλιν Ασλευ και δεν συμμαζεύεται. Καλές εποχές.Όχι σε μένα αυτά Έφη μου και δεν σε έχω βρίσει ούτε χαρακτηρίσει.
Όταν λέω/γράφω κάτι ξέρω καλά τι λέω.
Διάβασε καλά τι γράφω Έφη. Φαίνεται σε έχω συγχύσει λιγάκι.Βασικά η Έφη έχει δημιουργήσει όλους τους followers της. Όλοι είναι δικά της προφίλ. Μόνο όσοι την κράζουν δεν είναι η ίδια.
Επαναλαμβάνω, δεν ειμαι η Εφη, εκτος και αν η Εφη ειχε amiga 500, αντέγραφε δισκέτες στο Thomasoft και στον Εγκεφαλο (θυμάται κανείς εκει την μπιρμπιλομάτα που σου επιανε την παρλα και δεν σε αφηνει να φύγεις αν δεν αγόραζες παιχνίδι), και το αγαπημένο της παιχνίδι ήταν το Leisure Suit Larry και το Monkey Island...Διάβασε καλά τι γράφω Έφη. Φαίνεται σε έχω συγχύσει λιγάκι.
Δεν έχω αναφέρει κάτι για followers, και εγώ σε ακολουθώ για αυτό και έχω άποψη.
Όμως το να έχεις 2-3 accounts σε κάθε σαιτ και κάθε σοσιαλ και να σχολιάζεις κτλ δε σε τιμά.
Τώρα φαντάζομαι θα απαντήσεις με Mpixtis99 ?
Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες?Α ο μπάρμπας του 79 που κοιτάει κοριτσάκια και προτιμάει τρανς που έχουν πιο σφιχτή σωματοδομή
Ε θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Δεν ειμαι η Έφη, ειμαι καποιος που έμενα Χαλάνδρι, νοικιαζε τσοντες απο το videorama (rip) στο δεύτερο οροφο, Tracy Lords, Christy Cannyons, Anal Planet, Ξεκολοθρευτή με Καιτλιν Ασλευ και δεν συμμαζεύεται. Καλές εποχές.
Ειχα παλια ακκαου εδω, αλλα εχασα τον κωδικο και εκανα νεο πέρσυ. Την Εφη την ειχα ανακαλύψει πρώτα στο τουητερ παλια και ημουν στην 'κλικα' της με τα τρολ. Ειχε κανει κατι εχθρους ακροδεξιους (δεν πιστευω να εισαι απο αυτούς;) εκει, που διαδιδουν μαλακιες και αρκετοι απο αυτους ειναι εδω στο μπου.
Δεν ειναι ολοι οσοι την υπερασπίζονται, η ίδια. Μπορεις να μας πεις και ως 'simp army' αν θες.
Διάβασε τι γράφω πιο πάνω αδερφέ και θα καταλάβεις γιατίΕσύ γιατί παρεξηγήθηκες?
Γιατι απλά δεν είμαι κορόιδο.Σου έστειλα σε DM το ινστα μου να δεις ότι είμαι άνδρας μην το συνεχίζεις. Ύποπτος και εσένα ο ρόλος σου. Ελάχιστες δημοσιεύσεις και στις μισές κράζεις την συγκεκριμένη κοπέλα
Για δώσε καμία πληροφορία φίλε γιατί θα με ενδιέφερε να "βγω" μαζί της.Την έχω πετύχει Χαλάνδρι με τύπο μεγάλης ηλικίας γύρω στα 57-60, λογικά για επαγγελματικούς σκοπούς . Επίσης με λίγο ψάξιμο κ σωστό τρόπο μπορεί κάποιος να "βγεί" μαζί της. Βέβαια το αντίτιμο είναι τσουχτερό κ αλμυρό. Και χωρίς να δίνει την πίσω κίνηση.
Καλά, περίμενε εσύ να δεις φως απο τον φιδέμπορα.Για δώσε καμία πληροφορία φίλε γιατί θα με ενδιέφερε να "βγω" μαζί της.
Γιατι απλά δεν είμαι κορόιδο.
Τόσους λογαριασμούς έχεις παντού βρε Έφη μου σε ένα ανδρικό insta θα κολλούσες?
Εσύ γιατί επιμένεις ότι είναι η Έφη φίλε μου...Γιατι απλά δεν είμαι κορόιδο.
Τόσους λογαριασμούς έχεις παντού βρε Έφη μου σε ένα ανδρικό insta θα κολλούσες?