Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.707
Πόντοι
446
Βυζάρες και κωλαρα που τις μοστραρει. Σώμα πλαδαρό και αγυμναστο. Φάτσα χαζοβιολας και φωνή ντεκαβλε. Για κρεβάτι είναι σούπερ. Μέχρι εκεί.

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Την έχω πετύχει Χαλάνδρι με τύπο μεγάλης ηλικίας γύρω στα 57-60, λογικά για επαγγελματικούς σκοπούς . Επίσης με λίγο ψάξιμο κ σωστό τρόπο μπορεί κάποιος να "βγεί" μαζί της. Βέβαια το αντίτιμο είναι τσουχτερό κ αλμυρό. Και χωρίς να δίνει την πίσω κίνηση.
Χαχα, μήπως την πέτυχες με αυτόν ρε Φιδέμπορα;

1744791513729.png

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Ποια Έφη ρε παπάρα, όταν τον έπαιζα με την Carmella Bing εσύ δεν είχες γεννηθεί.
Όχι σε μένα αυτά Έφη μου και δεν σε έχω βρίσει ούτε χαρακτηρίσει.
Όταν λέω/γράφω κάτι ξέρω καλά τι λέω.

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Όχι σε μένα αυτά Έφη μου και δεν σε έχω βρίσει ούτε χαρακτηρίσει.
Όταν λέω/γράφω κάτι ξέρω καλά τι λέω.
Ε θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Δεν ειμαι η Έφη, ειμαι καποιος που έμενα Χαλάνδρι, νοικιαζε τσοντες απο το videorama (rip) στο δεύτερο οροφο, Tracy Lords, Christy Cannyons, Anal Planet, Ξεκολοθρευτή με Καιτλιν Ασλευ και δεν συμμαζεύεται. Καλές εποχές.

Ειχα παλια ακκαου εδω, αλλα εχασα τον κωδικο και εκανα νεο πέρσυ. Την Εφη την ειχα ανακαλύψει πρώτα στο τουητερ παλια και ημουν στην 'κλικα' της με τα τρολ. Ειχε κανει κατι εχθρους ακροδεξιους (δεν πιστευω να εισαι απο αυτούς;) εκει, που διαδιδουν μαλακιες και αρκετοι απο αυτους ειναι εδω στο μπου.

Δεν ειναι ολοι οσοι την υπερασπίζονται, η ίδια. Μπορεις να μας πεις και ως 'simp army' αν θες.

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Βασικά η Έφη έχει δημιουργήσει όλους τους followers της. Όλοι είναι δικά της προφίλ. Μόνο όσοι την κράζουν δεν είναι η ίδια.
Διάβασε καλά τι γράφω Έφη. Φαίνεται σε έχω συγχύσει λιγάκι.
Δεν έχω αναφέρει κάτι για followers, και εγώ σε ακολουθώ για αυτό και έχω άποψη.
Όμως το να έχεις 2-3 accounts σε κάθε σαιτ και κάθε σοσιαλ και να σχολιάζεις κτλ δε σε τιμά.

Τώρα φαντάζομαι θα απαντήσεις με Mpixtis99 ?

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Διάβασε καλά τι γράφω Έφη. Φαίνεται σε έχω συγχύσει λιγάκι.
Δεν έχω αναφέρει κάτι για followers, και εγώ σε ακολουθώ για αυτό και έχω άποψη.
Όμως το να έχεις 2-3 accounts σε κάθε σαιτ και κάθε σοσιαλ και να σχολιάζεις κτλ δε σε τιμά.

Τώρα φαντάζομαι θα απαντήσεις με Mpixtis99 ?
Επαναλαμβάνω, δεν ειμαι η Εφη, εκτος και αν η Εφη ειχε amiga 500, αντέγραφε δισκέτες στο Thomasoft και στον Εγκεφαλο (θυμάται κανείς εκει την μπιρμπιλομάτα που σου επιανε την παρλα και δεν σε αφηνει να φύγεις αν δεν αγόραζες παιχνίδι), και το αγαπημένο της παιχνίδι ήταν το Leisure Suit Larry και το Monkey Island...
Αντε γιατι η πολυ μαλακια σας εχει κανει να ειστε παρανοϊκοί κάποιοι.

O μπίχτης ειναι και αυτός απο το τουήτερ. Κάτι μου λεει το ονομα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ac69

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Ε θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Δεν ειμαι η Έφη, ειμαι καποιος που έμενα Χαλάνδρι, νοικιαζε τσοντες απο το videorama (rip) στο δεύτερο οροφο, Tracy Lords, Christy Cannyons, Anal Planet, Ξεκολοθρευτή με Καιτλιν Ασλευ και δεν συμμαζεύεται. Καλές εποχές.

Ειχα παλια ακκαου εδω, αλλα εχασα τον κωδικο και εκανα νεο πέρσυ. Την Εφη την ειχα ανακαλύψει πρώτα στο τουητερ παλια και ημουν στην 'κλικα' της με τα τρολ. Ειχε κανει κατι εχθρους ακροδεξιους (δεν πιστευω να εισαι απο αυτούς;) εκει, που διαδιδουν μαλακιες και αρκετοι απο αυτους ειναι εδω στο μπου.

Δεν ειναι ολοι οσοι την υπερασπίζονται, η ίδια. Μπορεις να μας πεις και ως 'simp army' αν θες.

Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες?
Διάβασε τι γράφω πιο πάνω αδερφέ και θα καταλάβεις γιατί

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Σου έστειλα σε DM το ινστα μου να δεις ότι είμαι άνδρας μην το συνεχίζεις. Ύποπτος και εσένα ο ρόλος σου. Ελάχιστες δημοσιεύσεις και στις μισές κράζεις την συγκεκριμένη κοπέλα
Γιατι απλά δεν είμαι κορόιδο.
Τόσους λογαριασμούς έχεις παντού βρε Έφη μου σε ένα ανδρικό insta θα κολλούσες?

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Την έχω πετύχει Χαλάνδρι με τύπο μεγάλης ηλικίας γύρω στα 57-60, λογικά για επαγγελματικούς σκοπούς . Επίσης με λίγο ψάξιμο κ σωστό τρόπο μπορεί κάποιος να "βγεί" μαζί της. Βέβαια το αντίτιμο είναι τσουχτερό κ αλμυρό. Και χωρίς να δίνει την πίσω κίνηση.
Για δώσε καμία πληροφορία φίλε γιατί θα με ενδιέφερε να "βγω" μαζί της.

Nik.papa

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαλάκες, η κοπέλα έχει πλάκα, αρέσει σε πολλούς, και δεν έχει OF! (Δεν πουλιέται) οπότε τι σκατά? Ενοχλεί κανέναν?

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Για δώσε καμία πληροφορία φίλε γιατί θα με ενδιέφερε να "βγω" μαζί της.
Καλά, περίμενε εσύ να δεις φως απο τον φιδέμπορα.

Και επειδή ξέφυγε η συζήτηση, ας επανέλθουμε στις εργοσταεφικές μας ρυθμίσεις.

1744793499081.png

Kariolis21

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια για οσους ρωτατε που δουλεύει Νταλικα οδηγαει και κανει δρομολόγια Καλλιθέα Πειραιά Χρεώνει 50 ευρω την παλετα και 80 αρια τα βαρια πράγματα οπως ψυγεια πλυντήρια και τέτοιες φάσεις

Egweimaj

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0

Εσύ γιατί επιμένεις ότι είναι η Έφη φίλε μου...

Nikos pitas

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
108
Πόντοι
0
Σου έστειλα σε DM το ινστα μου να δεις ότι είμαι άνδρας μην το συνεχίζεις. Ύποπτος και εσένα ο ρόλος σου. Ελάχιστες δημοσιεύσεις και στις μισές κράζεις την συγκεκριμένη κοπέλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom