Επισκέπτης
Στο μουνί δεν θα βρεις πιο ειδικό απο εμένα!![]()
Εμ γι'αυτό δε θες να το βλέπεις

Στο μουνί δεν θα βρεις πιο ειδικό απο εμένα!![]()
εξοδο...ΜΈΣΑ είσαι ή όξω ρε;
εξοδο...
Kαλά μουνιά στον πούτσο σου.εξοδο...
Ίσα ίσα ΕΡΙ μου.... υπό τις κατάλληλες συνθήκες... μία τέτοια γυναίκα είναι δύο φορές πιο ευάλωτη...
Φαντάσου ένα σκηνικό.... Κάποια κοπέλα χωρίζει και της ανακοινώνεται από τον σύζυγο πως από τούδε θα είναι η πρώην.....
Πέφτει κεραμίδα.... Η νοικοκυρούλα μας, που είχε τον άντρα της κύρη και αφέντη, διαπιστώνει έντρομη πως πρέπει να βγει στον κόσμο και να δουλέψει, όχι πλέον για τα λούσα της, αλλά πρωτίστως για την επιβίωσή της.
Έλα να μου πεις εσύ τώρα πως όταν παρουσιαστεί ο πρώτος γαμιάς, με το σωστό τρόπο προσέγγισης... και της σιγοψιθυρίσει στο αυτί ύστερα από το πέμπτο ποτάκι που την έχει κεράσει... την ατάκα με τη γλώσσα του στο μουνάκι της... πως δεν θα ενδωσει πιο εύκολα και με περισσότερες πιθανότητες από την χειραφετημένη δικηγορίνα που έχει το ίδιο ακριβώς προγραμμα το βράδυ και βρισκεται κι αυτή ακριβώς στο πέμπτο ποτάκι.
τα ωραια μουνια τα χουν αυτες που εχουν ωραια χερακιατα ωραια μουνια τα εχουν οι κοντες με σφιχτο σωμα
οι ψηλες με πλαδαρο σωμα ειναι φαρδομουνες με παχια ασχημα μουνοχειλα
τι λες?
τα ωραια μουνια τα χουν αυτες που εχουν ωραια χερακια![]()
Δεν ξερω ειλικρινα δεν εχω ριξει γκομενα χαχαχαχαχα αλλα στο σκηνικο που περιγραφεις αν μια γυναικα εχει πιει 5 ποτα και ειναι γκολ και στην μια και στην αλλη φαση υπαρχει πιθανοτητα να κατσει.
κατα τα λοιπα, εννοεις μαλλον οτι δεν εχει αυτοεκτιμηση καθολου. οχι ανασφαλεια.
τα ωραια μουνια τα χουν αυτες που εχουν ωραια χερακια![]()
ε ναι καπως ετσιαυτο λεω
οι λεπτοκαμμομενες με ωραια δαχτυλα σφιστο μουνι με μαζεμενα μουνοχειλα
νταρντανες κ χοντροδαχτυλα πηγαδια κ με μουνι χελι
Ξερω μια τυπισσα η οποια ειναι 99 κιλα και πλησιαζει τα 60 ετη.
Θελεις να σου κανω κατασταση?![]()
Ρε Ρέπα μηπως είσαι πούστης?
Το εχεις σκεφτει?
![]()
Το ένα δεν προυποθέτει το άλλο ; Θέλω να πω πως για να έχει μια κοπέλα χαμηλή αυτοεκτίμηση, ξεκινάει από την προσωπική ανασφάλεια που έχει ώς άτομο.
Ή δεν είναι έτσι;
τι θες ρε
ανασφαλεια εχουν ολοι οι ανθρωποι. αν σε παρατησει ο συζυγος οπως λες στο παραδειγμα σου μπορει να εισαι ανασφαλης για το πως θα επιβιωσεις, απογοητευμενη για το καταντημα, πληγωμενη και πιθανον και οργισμενη, αλλα οχι απαραιτητα χωρις αυτοεκτιμηση. Αντιθετως μπορει να τα παρεις τοσο πολυ που να θες να γαμησεις τον τυπακι που θα ρθει να σου πει θελω να σου γλυψω το μουνακι με την λογικη τη ςισοπεδωσης ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.(το χω δει να συμβαινει)
χαμηλη αυτοεκτιμηση μπορει να εχεις ακομα και αν τρεχουν διπλα σου πενηντα γκομενοι εχεις φραγκα και δεν εισαι ευαλωτη απο καποιο γεγονος. με αυτητην λογικη το λεω. Μην διαχωριζεις την χωρισμενη απο την χειραφετημενη και οι δυο μπορει να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. παρολα αυτα μπορει μια γυναικα που εχει μια χαρα αυτοπεποιθηση να ακουσει εναν που γουσταρει να της λεει αυτο που ειπες και να του κατσει γιατι βγαζει γουστα. γιαυτο δεν συμφωνω.
αυτο λεω
οι λεπτοκαμμομενες με ωραια δαχτυλα σφιστο μουνι με μαζεμενα μουνοχειλα
νταρντανες κ χοντροδαχτυλα πηγαδια κ με μουνι χελι