Νέα

Εχω προβλημα με τα ωραια μουνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 538
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.446
Πόντοι
5.006
Εμ γι'αυτό δε θες να το βλέπεις  :2funny: :2funny:
doner.jpg

2124.jpg

fdc943668.jpg
  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
 Ίσα ίσα ΕΡΙ μου.... υπό τις κατάλληλες συνθήκες... μία τέτοια γυναίκα είναι δύο φορές πιο ευάλωτη...
Φαντάσου ένα σκηνικό.... Κάποια κοπέλα χωρίζει και της ανακοινώνεται από τον σύζυγο πως από τούδε θα είναι η πρώην.....
Πέφτει κεραμίδα.... Η νοικοκυρούλα μας, που είχε τον άντρα της κύρη και αφέντη, διαπιστώνει έντρομη πως πρέπει να βγει στον κόσμο και να δουλέψει, όχι πλέον για τα λούσα της, αλλά πρωτίστως για την επιβίωσή της.

Έλα να μου πεις εσύ τώρα πως όταν παρουσιαστεί ο πρώτος γαμιάς, με το σωστό τρόπο προσέγγισης... και της σιγοψιθυρίσει στο αυτί ύστερα από το πέμπτο ποτάκι που την έχει κεράσει... την ατάκα με τη γλώσσα του στο μουνάκι της... πως δεν θα ενδωσει πιο εύκολα  και με περισσότερες πιθανότητες από την χειραφετημένη  δικηγορίνα που έχει το ίδιο ακριβώς προγραμμα το βράδυ και βρισκεται κι αυτή ακριβώς στο πέμπτο ποτάκι.

Δεν ξερω ειλικρινα δεν εχω ριξει γκομενα χαχαχαχαχα αλλα στο σκηνικο που περιγραφεις αν μια γυναικα εχει πιει 5 ποτα και ειναι γκολ και στην μια και στην αλλη φαση υπαρχει πιθανοτητα να κατσει.

κατα τα λοιπα, εννοεις μαλλον οτι δεν εχει αυτοεκτιμηση καθολου.  οχι ανασφαλεια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τα ωραια μουνια τα χουν αυτες που εχουν ωραια χερακια :kissass2:

αυτο λεω

οι λεπτοκαμμομενες με ωραια δαχτυλα σφιστο μουνι με μαζεμενα μουνοχειλα

νταρντανες κ χοντροδαχτυλα πηγαδια κ με μουνι χελι

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
16
Δεν ξερω ειλικρινα δεν εχω ριξει γκομενα χαχαχαχαχα αλλα στο σκηνικο που περιγραφεις αν μια γυναικα εχει πιει 5 ποτα και ειναι γκολ και στην μια και στην αλλη φαση υπαρχει πιθανοτητα να κατσει.

κατα τα λοιπα, εννοεις μαλλον οτι δεν εχει αυτοεκτιμηση καθολου.  οχι ανασφαλεια.

Το ένα δεν προυποθέτει το άλλο ; Θέλω να πω πως για να έχει μια κοπέλα χαμηλή αυτοεκτίμηση, ξεκινάει από την προσωπική ανασφάλεια που έχει ώς άτομο.

Ή δεν είναι έτσι;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246

Επισκέπτης
Ρε  Ρέπα μηπως είσαι πούστης?
Το εχεις σκεφτει?
:think:

εγω λεω θελω βα γαμαω οποια βλεπω και λογω του οτι δεν μπορω να σκεφτω τι να πω δε μπορω και γαμαω πουτανες και εσυ μου λες μαλακιες ρε μηπως εισαι εσυ πουστριγκος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
 Το ένα δεν προυποθέτει το άλλο ; Θέλω να πω πως για να έχει μια κοπέλα χαμηλή αυτοεκτίμηση, ξεκινάει από την προσωπική ανασφάλεια που έχει ώς άτομο.

Ή δεν είναι έτσι;

ανασφαλεια εχουν ολοι οι ανθρωποι. αν σε παρατησει ο συζυγος οπως λες στο παραδειγμα σου μπορει να εισαι ανασφαλης για το πως θα επιβιωσεις, απογοητευμενη για το καταντημα, πληγωμενη και  πιθανον και οργισμενη, αλλα οχι απαραιτητα χωρις αυτοεκτιμηση. Αντιθετως μπορει να τα παρεις τοσο πολυ που να θες να γαμησεις τον τυπακι που θα ρθει να σου πει θελω να σου γλυψω το μουνακι με την λογικη τη ςισοπεδωσης ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.(το χω δει να συμβαινει)
χαμηλη αυτοεκτιμηση μπορει να εχεις ακομα και αν τρεχουν διπλα σου πενηντα γκομενοι εχεις φραγκα και δεν εισαι ευαλωτη απο καποιο γεγονος. με αυτητην λογικη το λεω. Μην διαχωριζεις την χωρισμενη απο την χειραφετημενη και οι δυο μπορει να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. παρολα αυτα μπορει μια γυναικα που εχει μια χαρα αυτοπεποιθηση να ακουσει εναν που γουσταρει να της λεει αυτο που ειπες και να του κατσει γιατι βγαζει γουστα. γιαυτο δεν συμφωνω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
16
 Τα ωραιότερα μουνιά τα έχουν αυτές που έχουν σαρκώδη χείλη. Ένα τέτοιο μουνάκι ξυρισμένο και καθαρό θέλω να το λιώνω στο γλείψιμο μέχρι το πρωί....

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
51
Πόντοι
16
ανασφαλεια εχουν ολοι οι ανθρωποι. αν σε παρατησει ο συζυγος οπως λες στο παραδειγμα σου μπορει να εισαι ανασφαλης για το πως θα επιβιωσεις, απογοητευμενη για το καταντημα, πληγωμενη και  πιθανον και οργισμενη, αλλα οχι απαραιτητα χωρις αυτοεκτιμηση. Αντιθετως μπορει να τα παρεις τοσο πολυ που να θες να γαμησεις τον τυπακι που θα ρθει να σου πει θελω να σου γλυψω το μουνακι με την λογικη τη ςισοπεδωσης ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια.(το χω δει να συμβαινει)
χαμηλη αυτοεκτιμηση μπορει να εχεις ακομα και αν τρεχουν διπλα σου πενηντα γκομενοι εχεις φραγκα και δεν εισαι ευαλωτη απο καποιο γεγονος. με αυτητην λογικη το λεω. Μην διαχωριζεις την χωρισμενη απο την χειραφετημενη και οι δυο μπορει να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα. παρολα αυτα μπορει μια γυναικα που εχει μια χαρα αυτοπεποιθηση να ακουσει εναν που γουσταρει να της λεει αυτο που ειπες και να του κατσει γιατι βγαζει γουστα. γιαυτο δεν συμφωνω.

Εχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα. Μου χει τύχει σε μένα και γι αυτό ίσως να μαι και απόλυτος. Χαρωπή νοικοκυρούλα, μόλις χώρισε... μου κατσε...
Αντιθέτως... δυναμική επιχειρηματίας παρότι δεν έκανα κάτι άσχημο, παρότι της φέρθηκα όπως ακριβώς ήθελε...., χωρίς κανένα απολύτως λάθος εκ μέρους μου στην επικοινωνία.... μου σερβίρησε μια σπουδαία χυλόπιτα!

Ίσως και τα βιώματα του καθενός να παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση άποψης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom