ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.904
- Πόντοι
- 456
Στοπαν οι μπάφοι που έπινες καθώς τον έπαιζες ε;Τα παπάρια μου σκέφτεσαι
Ημιμαθής είσαι
Στοπαν οι μπάφοι που έπινες καθώς τον έπαιζες ε;Τα παπάρια μου σκέφτεσαι
Ημιμαθής είσαι
Αρχαίοι Έλληνας ήταν και ο Εφιάλτης ,ήταν και ο αγράμματος βοσκός, ο κλέφτης, η αγράμματη πλύστρα. Όλη αυτή η ηλίθια συζήτηση ξεκινά με το "γιατί δε μεγαλουργούμε και εμείς όπως οι αρχαίοι Έλληνες"Κάθομαι και διαβάζω να δω που θα καταλήξετε,
ρε παίκτες τι αρχαίους Έλληνες, έχει διαβάσει κάποιος από εδώ Πλάτωνος Πολιτεία,
τίποτα για Θαλή, Αναξαγόρα, Ηράκλειτο, Ξενοφάνη, Παρμενίδη και λοιπούς.
Το ράσο δεν κάνει τον παπά, άμα θέλετε να τους μοιάσετε ανοίχτε κάνα βιβλίο να δείτε τι γράψανε
και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Σταρχίδια μου τύπε, όταν εμείς κλάναμε και ράναμε οι άλλοι τρώγανε μπανάνες στα δέντρα.Αρχαίοι Έλληνας ήταν και ο Εφιάλτης ,ήταν και ο αγράμματος βοσκός, ο κλέφτης, η αγράμματη πλύστρα. Όλη αυτή η ηλίθια συζήτηση ξεκινά με το "γιατί δε μεγαλουργούμε και εμείς όπως οι αρχαίοι Έλληνες"
1. Από τη στιγμή που ένας γεωγραφικός χώρος κατοικείται από συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού δεχόμαστε ότι υπάρχει συνέχεια. Εκτός αν κάποια στιγμή έγινε γενοκτονία του ντόπιου πληθυσμού μέσα σε ελληνικό έδαφος και ξανακατοικήθηκε από ξένους. Αυτό δεν έγινε οπότε δεχόμαστε ότι υπάρχει συνέχεια από τους πρώτους κατοίκους του ελλαδικού χώρου.
2. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρξαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες που διέπρεψαν και ακόμη σήμερα συζητάμε για τα επιτεύγματά τους. Όπως όμως ο οπλίτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ήταν Μέγας Αλέξανδρος έτσι και σήμερα δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σύγχρονος Ευκλείδης-Επίκουρος-Θεμιστοκλής κτλ. Όπως επίσης εγώ μπορεί να έχω φυλετική συγγένεια με το Δασκαλάκη που είναι στο ΜΙΤ ,αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχω το μαθηματικό μυαλό του.
Άρα αν κάποιος νομίζει ότι επειδή είναι Έλληνας ,είναι και κάτι το ξεχωριστό..... ξανακοιμήσου
Πολλοί λαοί έχουν ακολουθήσει τη μοίρα της εξαφάνισης η έστω της συρρίκνωσηςγια διάφορους λόγους. Εισβολές, μίξη πληθυσμών, σεισμοί, λιμοί κλπ. Δεν είναι τίποτα ανεξήγητοΑρχαίοι Έλληνας ήταν και ο Εφιάλτης ,ήταν και ο αγράμματος βοσκός, ο κλέφτης, η αγράμματη πλύστρα. Όλη αυτή η ηλίθια συζήτηση ξεκινά με το "γιατί δε μεγαλουργούμε και εμείς όπως οι αρχαίοι Έλληνες"
1. Από τη στιγμή που ένας γεωγραφικός χώρος κατοικείται από συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού δεχόμαστε ότι υπάρχει συνέχεια. Εκτός αν κάποια στιγμή έγινε γενοκτονία του ντόπιου πληθυσμού μέσα σε ελληνικό έδαφος και ξανακατοικήθηκε από ξένους. Αυτό δεν έγινε οπότε δεχόμαστε ότι υπάρχει συνέχεια από τους πρώτους κατοίκους του ελλαδικού χώρου.
2. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρξαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες που διέπρεψαν και ακόμη σήμερα συζητάμε για τα επιτεύγματά τους. Όπως όμως ο οπλίτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ήταν Μέγας Αλέξανδρος έτσι και σήμερα δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σύγχρονος Ευκλείδης-Επίκουρος-Θεμιστοκλής κτλ. Όπως επίσης εγώ μπορεί να έχω φυλετική συγγένεια με το Δασκαλάκη που είναι στο ΜΙΤ ,αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχω το μαθηματικό μυαλό του.
Άρα αν κάποιος νομίζει ότι επειδή είναι Έλληνας ,είναι και κάτι το ξεχωριστό..... ξανακοιμήσου
οση εχουν και τα νεα ελληνικα με τα αρχαια....
Οι κατσίβελοι οι Κύπριοι έχουν μεγαλύτερη σχέση με εμάς παρά με τους Τούρκους, εδώ γελάμε. Έχουν κάτι Πακιστανόφατσες που άνετα τους στέλνεις σε δομή μεταναστών.
- Έλληνες και Βούλγαροι: Με βάση τις συχνότητες δύο γονιδίων (HLA-A και Β) που καθορίζουν λευκοκυτταρικά αντιγόνα, συγκροτήθηκε φυλογενετικό δέντρο και βρέθηκε ότι οι Βούλγαροι είναι πιο στενά γενετικά συγγενείς με τους Τούρκους, τους Αρμένιους και τους Ιταλούς, ενώ οι Έλληνες και οι Ελληνοκύπριοι συγκροτούν ενιαίο φυλογενετικό κλάδο. Τα αποτελέσματα παρέχουν ισχυρή γενετική υποστήριξη σε ιστορικά δεδομένα ότι η γενετική σύσταση των κατοίκων της Ελλάδας διαφέρει από αυτή των κατοίκων της Βουλγαρίας.
Κι εγώ είμαι διχασμένη προσωπικότηταεγω εχω και το αρχαιο ΙΧΩΡ![]()
Και όμως οι Κύπριοι μιλούν με αρχαιζουσα προφορά κάτι που δ ν έχουμε εμείς. Που σημαίνει ότι κάπου κρατάνε από αρχαίους έστω κατά βάθοςΟι κατσίβελοι οι Κύπριοι έχουν μεγαλύτερη σχέση με εμάς παρά με τους Τούρκους, εδώ γελάμε. Έχουν κάτι Πακιστανόφατσες που άνετα τους στέλνεις σε δομή μεταναστών.
Οι Κύπριοι ΄ έχουν εβραϊκό DNA σε μεγάλο ποσοστό , διότιΚαι όμως οι Κύπριοι μιλούν με αρχαιζουσα προφορά κάτι που δ ν έχουμε εμείς. Που σημαίνει ότι κάπου κρατάνε από αρχαίους έστω κατά βάθος
Mα τα αρχαία ελληνικά είναι ο σκελετός της νεοελληνικής γλωσσας, όσοι τα διάβασαν πραγματικά στο σχολείο το γνωρίζουν.οση εχουν και τα νεα ελληνικα με τα αρχαια....
Γιατί να πετάξουμε δόρυ στον Χατζισαφι τυπε;;;Μπαρούφες , τουρκόσποροι είμαστε
Έβλεπες τους αρχαίους να κάνουν γυμναστική και να κουβαλάνε πανοπλίες στις μάχης ακόμα και στα 50+ τους και τώρα βλέπεις τον μουσατο και αγύμναστο με κοιλίτσα βασιλακη που είναι σκούρος και αιδοιοδουλος για τη νυχατζου Κικη που βλέπει ριάλιτι
Βλέπεις τραβελολαγνο Σταλονε η κλαψιάρη παρθένο Σαντμαν και πιστεύεις πως αντί να πετάξουν το δόρυ στον Πέρση θα το βάλουν στον πάτο τους να είναι έτοιμοι για όταν ερθει
Κάτι Καπουτζιδιδες που περιμένουν να γίνουν μάνες.
Μας κάνανε οι Τούρκοι σαν τα μούτρα τους
Tελικά τι είναι ο Έλληνας?!Βυζαντινός γύφτος ή σκέτος γύφτος?Βυζαντινός Ρουμάνος ή σκέτος Ρουμάνος?Βυζαντινός Αλβανός (sic) ή σκέτος Αλβανός?Ο Έλληνας είναι σε όλα του Βυζαντινός. Και σε θρησκεία και σε γλώσσα και σε ήθη και έθιμα. Τίποτα αρχαίο δεν άντεξε στο χρόνο. Τι γιορτάζεις? Χριστούγεννα η Διουγενα??