Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.795
Πόντοι
5.506
Κόκα κόλα ζιροου σήμερα στο μυ μάρκετ, 2.40 η τετράδα των 500 μλ..

Κυριάκο γίγαντα
0,60 λεπτά το κουτάκι, όσο ένα ποστάρισμα μου για τον κύριο Κυριακο. Ποσό λες θα ήθελες να κοστίζει τύπε μου;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.895
Πόντοι
3.186
Έχασα 2 ώρες από τη ζωή μου θεωρώντας ότι μπορεί να διαβάσω κάτι ουσιώδες σε αυτό το νήμα...
Αλλά τι περιμένεις.. νήμα του Τέλη... Το μπαχαλεψε μόνος του...

Στο θέμα... Πόσοι από αυτούς που είχαν σπίτι πριν 20 χρόνια, είχαν όντως σπίτι;; Γιατί νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών που είχαν κ δεν έχουν πλέον το έχασαν στην τράπεζα...
Αν υπολογίσουμε και την οικονομική κατάσταση στη χώρα, ελάχιστοι μπορούν να αποκτήσουν σπίτι πλέον και κάνουν το σημερινό ποσοστό ιδιοκατοίκησης να φαντάζει μεγάλο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.795
Πόντοι
5.506
θέλουμε καλό σχετικά αυτοκίνητο...θέλουμε καλές διακοπες και τριημερα...θέλουμε αγώνες με την ομάδα να ακολουθουμε και εκτος έδρας...θέλουμε καλό κινητό...θέλουμε επώνυμα ρούχα...Θέλουμε και δικό μας σπιτι ? Γινονται ολα μαζι ?
Kαι χωρίς πολύ πολύ κόπο στη δουλειά όλα αυτά, γίνεται;

• Like
Αντιδράσεις: akis..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.243
Πόντοι
3.936
ακομοιριαζει, να εθελοτυφλει και να φταινε παντα "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" για την καταντια του.
Ρε μαλακιαδη ακόμη να καταλάβεις τι έχει συμβεί στην Ελλάδα -και τι παρασκήνιο εχει παιχτεί- από τους σύγχρονους πολιτικούς λαδΕφιαλτες και τι έχουν στήσει για να είναι προτεκτοράτο εις το διηνεκες η χώρα μας. Αλλά από ένα τελειωμένο εγκεφαλικά καμμένο ζομπι του τσοντοσινεμα τι περιμένεις.. να καταλάβει;

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656
Καλά τα λες εσύ , απλά πρέπει να ενημερωθείς ... για κάποια ιδιαίτερα μέλη.
Εσύ θες να κάνεις κουβέντα.

Υπάρχουν κάποιοι που ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ POSTS .... ασχολούνται με εμένα προσωπικά.
Όλη τους η ύπαρξη .
barock , saul , pezoporos , glyfomounix , the saint , Mπίρλας ....

μερικές τέτοιες περιπτώσεις.
Εμένα στα @@ μου, απλά να ξέρεις.
Δεν θα διαβάσεις τίποτε άλλο από δαύτους.
Ρε βλακακο...ποσα κομπλεξ κουβαλας ρε κακομοιρογλου??
Που νομιζεις οτι ολος ο κοσμος γυρναει γυρω απο το αθλιο κουφαρι σου:jerking:
Αλλη δουλεια δεν ειχα μαλακακο να ασχολουμαι με εναν κλεφτοκοτα κομπογιαννιτη...
Σε γλενταμε λιγο για να γελαμε σαν το ζανκλο και εσυ μου την ειδες περσονα...κοπρογατο..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.531
Πόντοι
6.056
9/10 χωριά έχουν κατω απο 2000 κατοίκους
Πασχίζεις να βρεις χωριο με πανω απο 100 κατοίκους...
Ο μούλος εκανε τα οικόπεδα άχρηστα αγρο-τεμάχια αθόρυβα σε 1 νύκτα κ δεν έχετε να κτίσετε ούτε καλύβα
Δεν έχει υπάρξει χειρότερος μ@λακας απο τον Μητσοτάκη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Αλλη δουλεια δεν ειχα μαλακακο να ασχολουμαι με εναν κλεφτοκοτα κομπογιαννιτη...
Σε γλενταμε λιγο για να γελαμε σαν το ζανκλο και εσυ μου την ειδες περσονα...κοπρογατο..
πως απευθύνεσαι με τέτοιο ύφος στον Λόρδο Των Αχαρνών?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.795
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακιαδη ακόμη να καταλάβεις τι έχει συμβεί στην Ελλάδα -και τι παρασκήνιο εχει παιχτεί- από τους σύγχρονους πολιτικούς λαδΕφιαλτες και τι έχουν στήσει για να είναι προτεκτοράτο εις το διηνεκες η χώρα μας. Αλλά από ένα τελειωμένο εγκεφαλικά καμμένο ζομπι του τσοντοσινεμα τι περιμένεις.. να καταλάβει;
Να τος, κατα φωνη ο πανηλιθιος που ακομα ζει το ονειρο οτι εχει παιχτει μοντα και εχουμε γινει γκαρσονια των γερμανωνε. :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.795
Πόντοι
5.506
Μη βριζεις μαν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.696
Πόντοι
3.656

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.683
Πόντοι
3.656
Δεν απευθύνονται έτσι έναν γαλαζοαίματο συνεχιστή της δυναστείας των Λάκιδων

Θα πρέπει να χρησιμοποιείς το "Sir'' ή το Μy Lord''
Να ξερεις οτι ακομα λουζεται με την μυρτω λεμονι και βαζει φλιπερ τζελ στο μαλλι(οσο εχει μεινει)...λορδος το λιγοτερο..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Να ξερεις οτι ακομα λουζεται με την μυρτω λεμονι και βαζει φλιπερ τζελ στο μαλλι(οσο εχει μεινει)...λορδος το λιγοτερο..
έχω ακούσει φήμες και για σκαρπίνια από δέρμα κόμπρας και για σακάκια τσουρνεμένα κατευθείαν από το πλατό του πίκι μπλάιντερς :coffee:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
184
Πόντοι
1
αλήθεια τώρα, εσείς οι παλιοί γνωρίζεται καλήτερα τον θεματοθέτη,, ενδιαφέρεται για την κατάσταση της χώρας του και των άλλων ελλήνων ή μήπως για την τζέπα του; θα μπορούσε να θέσει ψηφοφορία

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Η τραγική ειρωνία που η πραγματικότητα είναι ότι το καλοκαίρι όντως σερβίρει Γερμανούς

βέβαια η διαφορά είναι ότι τους χρεώνει μια χωριάτικη 18 ευρώ και κόβει απόδειξη 2,50 ''ποτά ψιλικά'' :coffee::coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

hendricks

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2025
Like
45
Πόντοι
0
Μόνο στα νησιά θα περάσεις καλύτερα το καλοκαίρι.Τα υπόλοιπα μέρη είναι άκυρα.Πόσες ελληνικές πόλεις μπορούν να συγκριθούν με Βερολίνο,Δρέσδη,Αμβούργο,Ντύσσελντορφ,Μόναχο,Νυρεμβέργη μην πιάσουμε και μικρότερες Ουλμ,Γκαίρλιτς κτλ.Πόσες σλάβες γκόμενες γουστάρουν περισσότερο να τις πας Αθήνα από ό,τι Βιέννη,Μόναχο,Βερολίνο?
Εχω φέρει και Γερμανία πολλές αλλά σαφώς προτιμάω το σλαβικό περιβάλλον.Ελλάδα μόνο τα νησιά αξίζουν και αυτά όχι όλα,μερικά συγκεκριμένα.
Η Ελλαδα μετραει μονο για καλοκαιρι και μονο ορισμενα μερη
Αντε να ερθουν και Απριλιο να μαζεψουν ηλιο αν εχει πηξει η μουνα τους. Κατα τα αλλα οπως τα λες

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.720
Πόντοι
1.446
Μα γι΄αυτό έκαναν Brexit κυρίως... Γέμισαν οι δρόμοι με Βούλγαρους και Ρουμάνους γύφτους που ζητιανεύουν και παίρνουν επιδόματα, όπως και γενικά με κάθε καρυδιάς καρύδι από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ, που πάλι παίρνουν επιδόματα, μου έλεγε ο αδερφός μου που είναι εκεί... Αλλά και από το 2010 (και λίγο πιο πριν), πήγαν από εδώ Έλληνες που αν γυρίσουν πίσω θα τους βάλλουν φυλακή για χρέη σε τράπεζες και δημόσιο (αν δεν τους πυροβολήσουν μαφιόζοι)... Άσε τους Αλβανούς που εκεί κάνουν χρυσές δουλειές με την διακίνηση... Πακιστανούς και Ινδούς (και λίγους μαύρους), είχαν πάντα λόγω αποικιών...
Mεγάλη συζήτηση αδελφέ. Αυτά ήταν επιχειρήματα των Brexiteers και έπεισαν πολύ κόσμο. Όντως, υπήρχαν κάποιοι που την ψάχνανε με τα επιδόματα. Αν θες τη γνώμη μου μιλάμε για μειοψηφία αλλά το θέμα ήταν βούτυρο στο ψωμί τύπων σαν τον Φάρατζ που πήραν την τρίχα και την κάνανε τριχιά. Έρευνες πάντως έδειχναν ότι οι περιοχές που είχαν περισσότερους μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη είχαν μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. Όσο για τη διακίνηση, σιγά που περίμεναν οι Άγγλοι τους Αλβανούς για να διακινήσουν και να την πίνουνε, αυτοί την πίνανε από τα 1960s, μέχρι στην Ελλάδα που είχε τότε Χούντα έρχονταν και την πίνανε στα Μάταλα, τη Μύκονο κλπ. Φαντάσου πόσο καλοί στην παπάτζα είναι οι λαϊκιστές όμως που έχουν πείσει κόσμο στην Αγγλία ότι για τη μαστούρα το πρόβλημα είναι οι Αλβανοί.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom