Νέα

E-mail account

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια εκτος απο το yahoo.gr και το mail.gr σε ποιο αλλο σαιτ μπορω να παρω λογαριασμο δωρεαν e-mail?εχω και στα 2 λογαριασμο αλλα θελω και αλλα e-mail accounts.....επισης ηθελα να σας ρωτησω αν μπορεις να ανοιξεις πολλα e-mail accounts στον ιδιο παροχεα....π.χ. στο yahoo που μου αρεσει περισσοτερο απ'ολα και πως γινεται η διαδικασια?ευχαριστω και περιμενω τη βοηθεια σας

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
υπαρχει και το
αλλα εφοσον σου αρεσει το Yahoo πηγαινε και κανε συνεχεια sign up και φτιαχνε πολλα email :) :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
134
Πόντοι
66
Yπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ παροχείς δωρεάν email σε όλο το κόσμο!
Μπορείς να βρεις διάφορα κάνοντας μια αναζήτηση στο google για "free email address" και φυσικα μπορεις να εχεις και πολλαπλα emails στον ιδιο Παροχεα...

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
74
Like
12.404
Πόντοι
16.603
G-mail της google....
έχω ακούσει τα καλύτερα....
δεν το έχω δοκιμάσει και παραμένω με 3 yahoo και 1 hotmail......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
134
Πόντοι
66
G-mail της google....
έχω ακούσει τα καλύτερα....
δεν το έχω δοκιμάσει και παραμένω με 3 yahoo και 1 hotmail......

Αυτό προτιμώ κι εγώ! Εκτός την πληθώρας των ευκολιών που έχει, σου δίνει και τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟ, περίπου 3 GB !!!
Το μόνο πρόβλημα όμως είναι ότι για να γίνει καποιος μέλος, χρειάζεται πρόσκληση από κάποιον άλλον που ήδη το χρησιμοποιεί...
Ψάξε στο google για "gmail invitations" ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Έχω καμιά 100αριά Google Invitations! Όποιος θέλει ας μου στείλει ΡΜ με ένα άλλο e-mail να τον κανονίσω ;)

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Το gmail μπορεί να έχει 3 Gb χωρητικότητα,αλλά μόλις καλύψεις το 15-20% του χώρου αρχίζει να έχει προβλήματα-αργεί να''φορτώσει''η σελίδα,τα mail έρχονται με καθυστέρηση,κτλ.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
  Γιαυτό τον λόγο και σου δίνει και την δυνατότητα να τα τακτοποιήσεις και να έχεις τα stared(favourites).Επίσης έχει απίστευτο search.Στην τελική αν δεν σηκώνει το pc σου σε τόσο memory allocation από το java έχει και HTML απλή μορφή.και εξάλλου ούτε το yahoo ούτε το hotmail δεν κάνουν τόσο γρήγορα renew αν λάβεις νέο msg ενώ είσαι στο inbox.

Το google αν και τελευταίο μπήκε πολύ δυναμικά στον χώρο και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σε δωρεάν υπηρεσίες.Και ας μην μιλήσουμε για τα 3GB που συνεχώς μεγαλώνουν.Με ένα google account έχουμε δωρεάν pop3,forwarding,search, ένα απο τα καλύτερα spam filters,ενσωματωμένο IM για να μην χρειάζεται να κατεβάζεις λογισμικό αν δεν είσαι σπίτι σου,απίστευτη ποιότητα voice over ip αν κατεβάσεις το google talk,δυνατότητα να μπέις απο το κινητό m.google.com ή εγκαθιστώντας το νέο gmail midlet ,χώρο για να βγάλεις την ιστοσελίδα σου,personal calendar sync με το κινητό,Firefox sync για να έχεις τα bookmarks σου και τα passwords σε όποιο pc και αν είσαι(google browser Sync).Και μια απίστευτη φόρμα για προτάσεις για το τί άλλο μπορείς να θελήσεις την οποία όντως διαβάζουν...Και σύντομα θα έχουμε και το Gdrive.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η εταιρία αυτή την στιγμή είναι χρύσος στην αμερικάνικη αγορά.Ανέφερα μήπως πως ήδη στο εξωτερικό έχουν αρχίσει να παρέχουν τσάμπα internet με WiFi σε όσους έχουν google account??

Α και διαφημίσεις;;;Που;;
Πολύ διακριτικές εν αντιθέση με τους ανταγωνιστές....

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ και επαυξάνω. Gmail the best!

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όντως παιδιά το gmail αν και είναι το πιο καινούριο και για εμένα είναι το καλύτερο από όλα τα άλλα. Έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια από hotmail, yahoo, mail.gr, mailbox.gr κλπ εδώ και αρκετούς μήνες χρησιμοποιώ πλέον μόνο το gmail..

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να ανακαλύψεις ποιος κρύβεται πίσω από μία διεύθυνση email (yahoo, google, in κλπ)?

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
+1 ψήφος για Gmail.Το τι προσφέρει δωρεάν είναι απίστευτο.Πέραν απο τον χώρο σου δίνει τσάμπα pop3,Smtp με ssl.Όταν ήμουν στο Hotmail Yahoo αυτές τις υπηρεσίες τις χρεώναν.Επίσης σου δίνει και χώρο να φτίαξεις και ιστοσελίδα άμα γουστάρεις στα GooglePages

Και μετά αρχίζουν τα τρελλά  Firefox Extentions.
Google Browser Sync

και Gmail Manager

Και τέλος Gspace για όσουν δεν μπορούν να περιμένουν για το Gdrive.

Δεν είναι να απορείς που αυτή η εταιρία πάει μπροστά...

Επισκέπτης
Eγώ έχω 1 στο yahoo, ένα στο hotmail και ένα στο mail.gr. Μια χαρά είναι όλα. Τα δύο πρώτα τα έχω κυρίως για τα messengers.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Έχω καμιά 100αριά Google e-mail invitations. Όποιος θέλει μου στέλνει ένα ΡΜ με ένα υπάρχον e-mail και του στέλνω εκεί.

Επισκέπτης
vasos,
Το gmail αλλαξε προσφατα πολιτικη. ΔΕΝ χρειαζεται πλεον κανενας να καλεσει κανεναν
η να σταλει SMS σε κινητο  για verification. Φτιαξε account στο gmail τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom