Νέα

Dream Girls Bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Invisible Man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
401
Πόντοι
26
Η Μόνικα δεν βλέπεται. Για όσους θέλουν μαύρες, συνάντησα μια πολύ όμορφη στο FBI πριν λίγες μέρες αλλά δεν συγκράτησα όνομα,χώρα.
Ισχύει και αλλά 3-4 καινούργια πολύ δυνατά, εχθές πήγα πέρασα καλά :tits2::tits2:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Η Μόνικα δεν βλέπεται. Για όσους θέλουν μαύρες, συνάντησα μια πολύ όμορφη στο FBI πριν λίγες μέρες αλλά δεν συγκράτησα όνομα,χώρα.
Ναι ρε φιλε.. Πολυ ομορφη οντως. Δεν ερχοταν στα τραπεζια ομως

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191
Ισχύει και αλλά 3-4 καινούργια πολύ δυνατά, εχθές πήγα πέρασα καλά :tits2::tits2:
Ενα πολύ δυνατό είναι μια Ισπανίδα με ωραιο προσωπο και πολύ καλό σώμα. Αλλά μόνο χορό κάνει.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191
Ναι ρε φιλε.. Πολυ ομορφη οντως. Δεν ερχοταν στα τραπεζια ομως
Αυτή εμφανίστηκε μετά τη μια στο μαγαζί. Σε μένα ήρθε, ευγενική δοτική με προσωπο γλυκό και αρκετα καλό σώμα. Μέχρι πίπα είπε αλλά δεν το ξεκόβει και για σεξ. Με κάνα ποτάκι εύκολα θα πειστεί νομίζω. Έλειπε και η ψυχολόγα γαμώ την τύχη μου μέσα:headbang:. Δεν θα την πετύχω ποτέ.:(

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Έχουν που έχουν αυτό το καφέ χρώμα που είναι απωθητικό για τους λευκούς άνδρες γιατί τους δημιουργεί την αίσθηση της αρρενωπότητας, μυρίζει περίεργα ο ιδρώτας τους, αν είναι και η φάτσα χάλια, τότε δεν τρώγεται με τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μαύρα call girls έχουν πάντα τις πιο χαμηλές τιμές γιατί έχουν την πιο χαμηλή ζήτηση. Δεν ξέρω, αν έβρισκα μια πολύ όμορφη για πρώτη φορά στην ζωή μου από περιέργεια θα πασπατευα μαύρη γυναίκα για να δω πώς είναι.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Παίδες μια Ρωσίδα 25αρα περίπου σε ηλικία με μοντέλο σώμα δουλεύει ακόμα εκεί.
Ινστα υπάρχει?
Καμία εμπειρία από κάποιον θα ήταν καλή.

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Το προσωπάκι της δεν είναι και πολύ όμορφο για εμένα. Η ενέργεια στον χορό και η κωλάρα της είναι που με κρατάνε.
Όντως η φάτσα της δεν ειναι καυλωτικη ,πολύ μπειμπι φεισ βασικά αλλα όντως το σωμα της σαν αίσθηση από τα καλύτερα. Πολύ σφιχτό.Παντα την διαλεγω

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα καλό εδώ; Καμία βυζαρου;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Παίζει τίποτα καλό εδώ; Καμία βυζαρου;
Ρε λύσσα μαύρη με τις βυζαρουδες. Οι βυζαρουδες που αμείβονται δεν θέλουν να τους τα πιάνουν οι πελάτες, γιατί τους τα τραβάνε και πονάνε. Είναι γνωστά παλαιόθεν αυτά.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.436
Πόντοι
9.086
Όντως η φάτσα της δεν ειναι καυλωτικη ,πολύ μπειμπι φεισ βασικά αλλα όντως το σωμα της σαν αίσθηση από τα καλύτερα. Πολύ σφιχτό.Παντα την διαλεγω
Για ποια συζητάμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom